Blacklistet

Af Alyson Noël

9789150789300

Blacklistet

Af Alyson Noël

119,95 kr
Status: På lager

"Jeg synes, at Rivalerne var en rigtig fin læseoplevelse. Man bliver hurtigt grebet af Alysons lette og ligetil sprog, og jeg synes, at det er ret sjovt, at hun kaster sig over en thriller i stedet for at skrive endnu en fantasy bog." – Læsehesten


”RIVALERNE er en virkelig god bog, som fanger fra første side. Man bliver lynhurtigt afhængig af bogen og må lige læse lidt mere og lidt mere og lidt mere. Der er masser af karakterudvikling, spænding, mysterier og et netværk af løgne og fordækte hemmeligheder. Manner jeg glæder mig til den næste!” -  susbogblog


”’Rivalerne’ er første bind i det der tegner til at blive en sindsygt spændende trilogi om intriger, forførelse og - måske - mord. Der er fuld knald på handlingen med masser af fortielser og løgne, som tager uventede drejninger undervejs og vedbliver at overraske. Lige som man tror, at nu kan det ikke blive vildere eller mere fordækt, er det lige præcis, hvad der sker.” – Litteratursiden.dk

Alyson Noël debuterede som forfatter i 2005 og har solgt over to millioner bøger i femten lande. Hun er født i 1965 og er opvokset i Orange County i Califonien. Hun har tidligere boet på Mykonos og Manhattan og arbejdet som barnepige, på kontor, som stewardesse og nu forfatter.


Blacklistet


Spring aldrig køen over


#1 New York Times bedstsælgende forfatter


Alle har brug for at være heldige


Layla Harrison befinder sig endelig midt i en kendisskandale, som er værd at skrive om. Aster Amirpour’s navn er i alle de kulørte medier, selv om det ikke var den slags opmærksomhed hun stræbte efter - og Tommy Phillips har næsten fundet sin drømmepige.


Men Layla, Aster og Tommy har aldrig forestillet sig, at det alt sammen skyldes, at de er blevet viklet ind i Madison Brooks forsvinden - en sag som har hele verdens opmærksomhed, som en forblændet kendis i paparazziernes blitzlys.
Pludselig modtager Layla mystiske beskeder fra en anonym kilde. Aster retssag, hvor hun er sigtet for mord, er så meget ude af proportioner, at selv hendes forældres advokat ikke kan redde hende. Tommy var den sidste, der så Madison i live og han gennemgår sin færden skridt for skridt.


Nu må de bevise at de ikke har noget med sagen at gøre. Men da Layla, Aster og Tommy prøver at finde frem til sandheden og begynder at grave dybere i sagen, indser de snart, at visse hemmeligheder aldrig bør afsløres.


Blacklistet er Anden del af Alyson Noëls nervepirrende trilogi om død, løgne og alt det ind i mellem.


 

Læs mere
Varenummer
E42417028
Forfatter
Alyson Noël
Produkttype
E-bog
ISBN
9789150789300
Sideantal
352
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Maj 2017

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!