9789150953350

Pris: 99,95 kr

Specialpris 49,98 kr

Status: På lager

Serie: Antologi

I kærlighedens tjeneste

Da kirurgen Leo Costa udstationeres i det lille samfund, vendes der op og ned på alt. Den eneste som synes upåvirket af hans italienske charme er byens læge, den jordnære Abbie McFarlane. Men Leo tager det bare som en udfordring.
Han har fire uger til at forføre hende. Helt perfekt! En kort ukompliceret affære, inden han atter vender hjem til storbyen og sit rigtige liv. 

La dolce vita

Katie skjuler sine ar og gemmer sig for kærligheden. Men mødet med Rigo Ruggiero får hende til at gøre uventede ting, som at købe sexet undertøj og drikke sig fuld i italiensk vin. Da hun skal hjem til London igen, ønsker Katie ikke, at eventyret skal slutte, og hun ser en mulighed, da Rigo arver en gård og har brug for en assistent.

Kærlighed uden maske

De kan ikke udstå synet af hinanden, men en mørk aften går de begge til maskebal i Venedig og har en hed nat sammen. Så snart Daniella opdager, at det er Niccolo D’Alessandro, hun har elsket med, bliver hun rasende. Men en uventet besked betyder, at hun bliver nødt til at opsøge ham i Venedig nogle uger senere. Daniella har nemlig et forslag - et forslag, som han bare skal være indforstået med! 

Magi i luften

Da det endelig er lykkedes Alicia at glemme Francesco, dukker han atter op og insisterer på at få lov at tale med hende. Hendes ægtemand vil pludselig tale! Alicia forsøger at tænke klart, men det er umuligt.
Francesco da Luca har ikke tænkt sig at slippe sin contessa af syne igen, men Alicia har udviklet sig til en succesfuld karrierekvinde, der ved, hvad hun vil. Så spørgsmålet er nu, om Francesco kan lokke hende tilbage til slottet Montedaluca ...

 

Læs mere
Varenummer
41520022
Forfatter
Fiona Lowe/Susan Stephens/Carole Mortimer/Catherine George
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150953350
Sideantal
624
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Oktober 2020

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!