9789150953312
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Taget på sengen

Da Leo Jefferson kravler ned i sin hotelseng, overrasker det ham at finde en smuk sirene, der venter på ham. Næste morgen viser det sig, at sirenen hedder Jodi, hun er skolelærer – og hun faldt i søvn på det forkerte værelse! 

Tvillinger på tværs

Alexander Konstantinakos er chokeret, da han finder ud af, at den lidenskabelige nat i Manchester for seks år siden har fået konsekvenser – to, for at være helt præcis! Snart dukker han op hos Ruby Wareham for at hente sine tvillingesønner hjem til Grækenland.
Selvom Ruby er skrækslagen ved tanken om at kunne miste sine elskede drenge, føler hun sig til sin overraskelse stadig tiltrukket af den mørke, sexede og mægtige Alexander.

To forskellige verdner

Jay er søn af en maharaja. Han er også en forretningsmand med en milliardformue. Han har ansat Keira som sin indretningsarkitekt, men han kan ikke finde ud af, hvorfor hun skifter mellem at være afvisende og indladende. Er hun bare så grådig, at hun udnytter deres rødglødende kemi til at skaffe sig økonomiske fordele?

En aften med dig

Allesandro Leopardi er på date, og han er bestemt ikke i tvivl om, hvem han gerne vil tilbringe mere tid sammen med: Leonora Thaxton. Hun er egenrådig, smuk, og desuden skylder hun ham en tjeneste! Men det går snart op for ham, at en aften i hendes selskab ikke er nok. Da daten er forbi, ønsker han ikke, at Leonora skal forlade ham. Allesandros charmerende smil og evne til at forføre er ikke nok til at overbevise hende, men den hårde forretningsmand giver ikke op så let!

Læs mere
Varenummer
41520018
Forfatter
Penny Jordan/Penny Jordan/Penny Jordan/Penny Jordan
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150953312
Sideantal
624
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
August 2020

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!