Øverst på ønskesedlen

Af Cara Colter / Cara Colter / Kate Hardy / Caroline Anderson

9789150953398

Øverst på ønskesedlen

Af Cara Colter / Cara Colter / Kate Hardy / Caroline Anderson

99,95 kr
Status: Ikke på lager

Serie: Antologi

I ly af snestormen

83 liter varm chokolade, 38 liter julegløgg, 462 veltilberedte julekager.
Den voldsomme snestorm har spændt ben for Emma Whites storslåede planer om at holde julefest for områdets fattigste. Hendes pensionat er nu plastret til af juledekorationer, men der er ingen gæster!
Men så ringer det på og udenfor står et udmattet og forfrossent par: en yderst tiltrækkende mand med en lille pige i favnen.

Reddet af juleenglen

Skolelæreren Morgan McGuire er fast besluttet på at nyde sin nyfundne uafhængighed. Men da en af hendes små elever får brug for hendes hjælp, bliver Morgans liv forbundet med den sexede, men kyniske, alenefar, Nate Hathoway.

Tid sammen

Emma har mistet modet: Der findes ingen fornuftige, pålidelige mænd – hverken på jobbet eller i privatlivet. Men da hun møder sin nye chef, Rob, synes hun, at han ikke er helt som de andre. Han er begavet, sjov og lækker.
Mens sneen falder, og julestemningen sænker sig over byen, indser Emma, at hun er faldet for Rob, godt og grundigt. Hun vil så gerne fortælle ham, hvordan hun føler, men hun er bange for at blive såret. Indtil nu er alle mænd nemlig løbet skrigende bort, når hun har åbnet sit hjerte. 

Amelias juleeventyr

Der er tre dage til jul, og den stolte enlige mor, Amelia Jones, står uden tag over hovedet. Nu får hun tilbudt at flytte ind i en ubeboet, idyllisk hytte på landet. Et blik på hendes små børns håbefulde ansigter og hun accepterer uden spørgsmål. Med julesneen, der stille daler ned udenfor, gaver under træet og genklangen af børnenes glade stemmer i ørerne, begynder Millie så småt at tro på, at juleønsker virkelig kan gå i opfyldelse. Men så træder hyttens ejermand, Jake Forrester, ind ad døren …

Læs mere
Varenummer
41520026
Forfatter
Cara Colter/Cara Colter/Kate Hardy/Caroline Anderson
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150953398
Sideantal
624
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
November 2020

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!