9789150952117
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Prisen for kærlighed

Kyle Landis har deltaget i de mest farefulde ting, men ingen af dem kan måle sig med den udfordring, han nu står overfor: at blive far! Da Phoebe Slater dukker op og meddeler, at barnet er hans, føler han ingen anledning til at tvivle på hendes ord. Og eftersom han er en Landis og en mand, der aldrig svigter, gør han det eneste rigtige: Han gifter sig med hende!

Den italienske hertug

Omgivet af idylliske italienske bakker ligger Montefalco-familiens smukke hjem, men Ally har ikke øje for skønheden. Hun er kommet til Italien for at få svar på nogle spørgsmål, som kun Gino, hertugen af Montefalco, kan svare på.
 

 

Maggies drøm

Maggie drømmer om at rejse verden rundt. Om at slappe af og drikke kir på en café i Paris, og om at være fri for forpligtigelser. I stedet agerer hun mor for sine otte yngre søskende. Desuden har hendes lokalsamfund brug for, og tillid til, hendes medicinske kunnen, nu hvor de er blevet isoleret på den "forkerte" side af floden på grund af oversvømmelser. 

Tolv vidunderlige dage

Evie Anderson, som pludselig står uden tag over hovedet og er dødtræt efter at have arbejdet hårdt på at omdanne penthouse-suiten i det hotel, hvor hun arbejder som stuepige, til et juleeventyr, tager imod et tilbud fra hotellets direktør om at blive og sove i suiten. Da hun bliver vækket af et aldeles sensuelt kys, mærker hun, hvordan hendes krop vågner til live … indtil hun opdager, at manden, der har kysset hende, er hendes faretruende flotte, øverste chef, italieneren Rio Zaccarelli.

 

 

Læs mere
Varenummer
41519030
Forfatter
Catherine Mann/Rebecca Winters/Marion Lennox/Sarah Morgan
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150952117
Sideantal
640
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
November 2019

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!