Cupcakes og cowboys/Klar til det hele

Af Charlene Sands / Jill Shalvis

Cupcakes og cowboys/Klar til det hele

Cupcakes og cowboys/Klar til det hele

Af Charlene Sands / Jill Shalvis

Regular Price: 69,95 kr

Status: På lager

Serie: Passion

Cupcakes og cowboys
Miniserie: Sunset ranch (3/3)

Det er da lige meget, at den tidligere prisvindende rodeo-rytter og nu byggematador Casey Thomas er tilbage i byen og bor lige ved siden af - er det ikke?
Susanna Hart travlt med sit kagefirma Sweet Susie’s og med at tage sig af sin treårige grandkusine. Hun har ingen grund til at bruge tid og energi på den mand, der tog hendes mødom for ti år siden og derefter forlod byen.

Casey har stadig dårlig samvittighed over at have udnyttet sin lillesøsters bedste veninde. Og nu har hun og hendes firma brug for hjælp og hans dårlige samvittighed siger at han skal træde til. Men Casey har en svaghed for søde Susie, og jo mere hun stritter imod, desto sødere bliver hun!

Klar til det hele
Miniserie: Byens singler (3/3)

At sværge at være single resten af livet er nemt.
Taylor Wellingston lærte for længe siden, at et forhold var opskriften på hjertesorg. Men hun har dog affærer - korte, heftige og hede affærer. Hendes sexede, nye entreprenør Thomas "Mac" Mackenzie, får hende til at tænke på silkelagner. Problemet er, at hun nu, da hun har ham, hvor hun vil have ham, ikke rigtig kan lade være med at lege med ilden.
I begyndelsen er Mac fuldstændig enig med Taylor - de holder deres affære varm og skilles, når de har haft sex. Men af årsager, han ikke kan forklare, ønsker han ikke at afslutte denne affære. Han vil faktisk have mere. Så nu må han bare benytte sig af forførende overtalelsesmetoder for at overbevise hende om, at dette er for godt til at slutte.

Læs mere
E-bog
Varenummer
E40615009
Forfatter
Charlene Sands/Jill Shalvis
ISBN
9789150785562
Sideantal
320
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Marts 2015

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!