En lille ond handling

Af Elizabeth George

9788771915372

En lille ond handling

Af Elizabeth George

299,95 kr
Status: På lager

Alt andet lige må man imponeres over en medrivende og psykologisk velfungerende historie, hvis puslespilsagtige handling er så fermt og snedigt komponeret, at læseren først til sidst får serveret den endelige løsning.


Litteratursiden om Dette dødens legeme


Herligt gensyn med Lynley og Havers fra Scotland Yard, der som yin og yang komplementerer hinanden. Og et interessant goddag til nye karakterer i det italienske, for Elizabeth George folder en effektiv historie ud, som for første gang bringer makkerparret uden for Storbritannien. En lille ond handling er solidt og gennemført krimiguf. 


vildmedkrimi.dk

Elizabeth George er en amerikansk forfatter, som især er kendt for sine kriminalhistorier i britiske miljøer med den noble Inspector Lynley og hans modstykke, den bramfri assistent Barbara Havers. Adskillige af bøgerne er filmatiseret til BBC. Elizabeth George er uddannet lærer og har en universitetsgrad i psykologi.

En lille ond handling

En Inspector Lynley-roman

I forsøget på at hjælpe sin ven og nabo, hvis datter, Hadiyyah, er blevet bortført af sin mor til Italien, er Barbara Havers ved at komme i alvorlig konflikt med loven. Situationen forværres yderligere, da pigen forsvinder sporløst. Barbaras gamle ven og partner, Thomas Lynley, sendes af Scotland Yard til Toscana for at bistå, men opdager, at alle spor peger mod London og barnets far. Lynley står nu i et ubehageligt dilemma - skal han beskytte Barbara eller være loyal mod jobbet som politimand? Netop som det tilsyneladende lysner i horisonten, sker der i Italien et uventet, mistænkeligt dødsfald.

Læs mere
Varenummer
42419002
Forfatter
Elizabeth George
Produkttype
Inbundet
ISBN
9788771915372
Sideantal
688
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Februar 2019

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!