9789150914603
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Nikki og ulvehunden

Nikki Morrissy er rejst til smukke Banksia Bay for at begynde forfra. Selv hendes lejemål hos byens ensomme ulv, den gådefulde Gabe Carver, skal ikke forhindre hende i at fokusere udelukkende på sit nye liv!

Prinsessens julegave

Stor-entreprenør Jake Lattimore griner de protesterende indbyggere i den lille søvnige havneby lige op i ansigtet, da hans bulldozere maser ind over bygrænsen. Men han stopper op ved synet af den flammende smukke og karismatiske italienerinde, Mariabella Santaro.

Lægen på den hvide hest

Louisa Austin er enlig mor til Tyler, der har Aspergers, og siden hendes eksmand stak af, har hun svoret aldrig at sætte Tylers lykke på spil igen. Dominic Hurst er ikke til forhold! Alligevel bliver han tiltrukket af Louisa, og da hendes søn begynder at gå til ridning, der hvor hans hest står opstaldet, begynder Dominic at knytte et rørende bånd med den lille dreng.

Drømmen bag skyerne

Da Gemma Murrays hemmelige velgører kastes ud i at bistå ved en akut fødsel på hendes klinik, bliver hun virkelig overrasket. For Yusef Akkedi er både en dygtig læge - og sheik fra et fremmed land! Hans tilbud om, at hun skal følge med ham dertil, for at arbejde for ham virker så tillokkende, men samtidigt så umuligt.

Læs mere
Varenummer
41518026
Forfatter
Marion Lennox/Shirley Jump/Kate Hardy/Meredith Webber
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150914603
Sideantal
624
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
November 2018

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!