9789150913132
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Eftersøgt af sin mistede elskede

På trods af hendes bedrag, sørgede Ryan godt for Kelly, da han smed hende ud. Så da han finder hende gravid i en snusket café i Houston, bliver han rasende. Han kræver, at hun tager med til New York med ham, uanset om barnet er hans eller hans brors.

Marcos fristelse

Marco D'Arvello skal ikke nyde noget af faste forhold, og derfor passer det ham fint med et vikariat på Sydney Harbour Hospital. Men da han møder Emily Cooper, der er enlig mor, spørger han for første gang sig selv, om han virkelig behøver at rejse videre i sådan en fart.

Ryanns nye familie

En baby er ikke en del af Rett Sullivans ønskeseddel, men da julen nærmer sig, er han ikke desto mindre ved at drukne i hagesmækker, bleer og legetøj! Skye er chokeret, da hun finder ud af, at hendes afdøde bror og svigerinde har givet forældremyndigheden over deres datter Ryann, til Rett, hendes brors bedste ven, og Skyes første store kærlighed.

Julenissens tabte stiletter

Lucy Bright er målløs, da hun får chancen for at udskifte sit kedelige job med en luksustilværelse som kæreste med en af modeindustriens største navne. Men hun opdager, at det hele bare var et PR-stunt. På flugt fra mediehysteriet taber hun sin sko og falder bogstaveligt talt i armene på Nathaniel Hart. Lucy flygter, men Nathaniel er opsat på at finde den barfodede skønhed ...

 

Læs mere
Varenummer
41517027
Forfatter
Maya Banks/Fiona McArthur/Teresa Carpenter/Liz Fielding
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150913132
Sideantal
672
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
December 2017

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!