9789150913033
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Lexis hemmelighed

Rigmandsdatteren Lexi Lockheart har alt, men under overfladen længes hun efter, at nogen tager hende alvorligt, i sær at  transplantationskirurgen Sam Bailey gør. Tiltrækningen mellem dem er stadig lige så stærk, som den dag han forlod hende, men vil han stadig have hende, hvis han opdager hendes hemmelighed?

Kongen og småkagedronningen

Rafe King har tabt et væddemål, og skal derfor arbejde på et projekt som en almindelig tømrer. Her møder han Katie Charles. Jo mere, han lærer Katie at kende, jo mindre føler han sig som den koldblodige tyran, han har ry for at være. Der er bare lige ét lille problem: Katie foragter alle velhavende mænd – og specielt dem i King-familien.
 

Mistys drømme

Skolelæreren Misty Lawrence har boet hele sit liv i Banksia Bay og har i hemmelighed drømt om at rejse til fjerne steder. Netop som det synes inden for rækkevidde, træder høje, mørke og skønt solbrændte Nicholas Holt ind i hendes klasseværelse med sin lille søn Bailey og en kvæstet spaniel på slæb.

Charlottes hemmelighed

Charlotte Prescott tror ikke sine egne øjne, da hun ser den nye ejer af godset Riverbend. Selv efter alle disse år har hun ikke glemt ham. Rohan Costello. Han var Charlottes ridder på den hvide hest, men han forsvandt, inden hun nåede at fortælle ham, at hun var gravid ...

Læs mere
Varenummer
41517017
Forfatter
Melanie Milburne/Maureen Child/Marion Lennox/Margaret Way
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150913033
Sideantal
656
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Juli 2017

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!