9789150914511

Pris: 99,95 kr

Specialpris 74,96 kr

Status: På lager

Serie: Antologi

Den australske søn

For syv år siden blev Cate og Ashe håbløst forelskede, mens de tilbragte en magisk jul sammen i England. Men han var arving til et baroni og tilhørte en helt anden verden, en verden hvor Cate ikke hørte hjemme. Under et tilfældigt forretningsmøde i Sydney krydses deres veje pludselig igen, og ingen af dem kan benægte deres kærlighed.

 

Mit liv i dine hænder

Der er sket meget, siden hun flygtede hjemmefra og blev Nadia Smith. Hun har uddannet sig til sygeplejerske og elsker sit job med de alleryngste. Og bedst af alt: Hun slipper for at leve et liv i frygt. Men en dag ser hun et velkendt ansigt på hospitalsgangen, og pludselig starter mareridtet igen.

Længsel efter dig

Lægen Brian Tremont har lagt et turbulent år bag sig og er flyttet til en lille, rolig australsk by for at starte på en frisk sammen med sin to år gamle datter. En dag på jobbet i ambulanceflyet møder han Kate Lawson, en sygeplejerske, som helst ikke vil fortælle noget om sin fortid.

Brud af bekvemmelighed

Marty kan ikke undgå at knytte sig til den lille hjælpeløse pige på fødegangen, selvom pigens far selvfølgelig vil gøre krav på hende. Men Dr. Carlos Quintero vidste ikke, at hans afdøde hustru var gravid og har ingen anelse om, hvordan han skal opdrage sin datter.

Læs mere
Varenummer
41518017
Forfatter
Margaret Way/Josie Metcalfe/Fiona Lowe/Meredith Webber
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150914511
Sideantal
624
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Juli 2018

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!