9789150914016
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Vasiliis magt

Laura Westcotte er den eneste egnede kandidat til jobbet som personlig assistent for den russiske finansfyrste, Vasilii Demidov, så han er tvunget til at ansætte hende. Laura har hårdt brug for penge og arbejde, så hun ved, at hun bliver nødt til at imponere sin komplekse chef på trods af hans modstand mod hende.

Gammel nok til at vide bedre

Da Kasey vinder lodtrækningen mellem sine kolleger om at lægge an på den flotte anlægsgartner, er hun spændt. Nu får hun endelig mulighed for at bevise over for sig selv, at hun er kvinde nok til at få en mand til at savle. Hun er trods alt gammel nok til at vide, hvad hun vil have - og hun vil have Sam Ashton.

En romantisk date

Hun fik øje på ham i mængden i den tætpakkede restaurant. Og før Cari Christensen kunne nå at protestere, havde den høje, mørke mand ført hende ud til sin bil. Da det gik op for Max, at Cari ikke var hans date, var han allerede interesseret i den kønne servitrice. Det blev en valentins dag, ingen af dem ville glemme.

En uventet bonus

Jordemoderen Jo er lykkelig og tilfreds med sit liv, eller det troede hun i det mindste, indtil Dr Latimer dukker op. Deres indbyrdes tiltrækning overrumpler dem, og det samme gør Jos graviditet. Eds reaktion er bare ikke helt som hun havde ventet.

Læs mere
Varenummer
41518003
Forfatter
Penny Jordan/Vicki Lewis Thompson/Raye Morgan/Caroline Anderson
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150914016
Sideantal
608
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Februar 2018

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!