9789150953381
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Skandale i Hollywood
Miniserie: The Hudsons of Beverly Hills (1)

Gwen flygter fra Hollywood og sin filmstjernestatus en gang for alle pga. paparazzifotografernes konstante jagt efter hende. Hun får skabt sig et nyt og harmonisk liv på en øde hesteranch, og hun vil aldrig mere tilbage til den verden, hun levede i før. Men så dukker Luc Hudson op. Luc, en PR-konsulent i filmbranchen, har et forslag til hende. 

Drømmefabrikken
Miniserie: The Hudsons of Beverly Hills (2)

Rygterne svirrer i Hollywood: ”Filmmogulen Jack Hudson har en ukendt søn …”
Manuskriptforfatteren Cece Cassidy fik hjertet knust af den mægtige Jack Hudson tre år tidligere. Nu dukker han pludselig op igen – med et tilbud som kan sætte fart på hendes karriere! Men kan Cece arbejde sammen med Jack uden at forelske sig i ham igen? Og uden at afsløre den hemmelighed, som hun for enhver pris ikke kan fortælle?

Den franske forbindelse
Miniserie: The Hudsons of Beverly Hills (3)

Charlotte Hudson skal finde det perfekte sted at indspille den næste storfilm fra Hudson Pictures. Og hvad er mere perfekt end et originalt fransk slot? På det charmerende Chateau Montcalm i Provence huserer Alec Montcalm, en stenrig playboy og franskmand til fingerspidserne, og hans mål er at forføre den perfektionistiske amerikaner. Charlotte må bevise, at hun er professionel, men det bliver stadig sværere at modstå Alecs charme, så mens filmen bliver indspillet, udspilles det virkelige drama bag slottets antikke døre og mellem lagnerne. 

Drømmen om Hollywood
Miniserie: The Hudsons of Beverly Hills (4)

I den hurtige og nådesløse filmverden i Hollywood er producenten Max mester i at få tingene til at ske. Med en deadline, der puster ham i nakken, tillader han ikke, at noget eller nogen kommer i vejen; især ikke hans assistent Dana Fallon. Hendes lokkende kurver har allerede forstyrret hans koncentration. 

Læs mere
Varenummer
41520025
Forfatter
Leanne Banks/Emily McKay/Barbara Dunlop/Emilie Rose
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150953381
Sideantal
672
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
November 2020

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!