9789150953404
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Den allersidste nat

Grace er allerede presset i sit liv som adoptivmor til to, men det bliver kun værre, da hendes nye chef viser sig at være Brent Cartwright, hendes første store kærlighed. Lige så svær han var at glemme, lige så umulig er han at modstå nu. Tør hun drømme om bare én nat mere i hans arme?

Tilbage i dit hjerte

Da koncertpianisten Nicolas Dupre vender tilbage til sin gamle hjemby, har han kun ét mål: at se sin barndomskæreste Serina igen. Siden Serina giftede sig, kort efter deres kærlighedsnat tretten år tidligere, har han holdt sig borte, men nu har hendes tolvårige datter skrevet til ham og bedt ham være dommer i et talentshow, hun skal afholde. Det vækker følelser i ham, han længe har forsøgt at undertrykke.

Din i nat

Bridgette har opgivet både venner og karriere for sin nevøs skyld. For ikke at tale om kærligheden! Livet med småbørn giver hende ikke nogen mulighed for hverken at flirte eller have lange romancer.
Indtil hun møder den sindssygt lækre læge Dominic Mansfield. Bridgette indser, hvor meget hun faktisk har savnet det, og en lille djævel på skulderen hvisker, at det er nu, hun har chancen! 

Forlovet for en enkelt aften

Leo Zamos overtaler sin online sekretær Evelyn Carmichael til at optræde som hans forlovede til en forretningsmiddag. Men vil han genkende hende som den kvinde, han engang mødte og følte sig vildt tiltrukket af?

Læs mere
Varenummer
41520027
Forfatter
Amy Andrews/Miranda Lee/Carol Marinelli/Trish Morey
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150953404
Sideantal
640
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
December 2020

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!