9789150912753
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Prinsesseprøven

Carlita Santaro har aldrig følt sig som en rigtig prinsesse, og hun er endelig sluppet væk fra slottet til den lille by Winter Haven.
Daniel er en seriøs nyhedsjournalist, men nu, hvor han er enlig far, arbejder han på et fjernsynsprogram, som forsøger at grave så mange skandaler som muligt op ...

Prinsessen og piraten

Lydige og dydige prinsesse Julianna har en hemmelighed. Hun har det faktisk bedst uden makeup og med blæst i håret. Hun bliver umiddelbart tiltrukket af den oprørske prins Alejandro, da hun ankommer til sit nye hjem; men den, hun skal giftes med, er hans pligtopfyldende, men kedelige bror Enrique.

Flugten fra slottet

Kim Guilders følte sig svigtet og flygtede fra sit liv inden for slottets mure. Nu kæmper hun for at skabe et godt liv for sig selv og sit barn. Jake Marallis er blevet pålagt at bringe prinsessen hjem igen, og det er ikke nogen let opgave, for hvem kan han stole på

Prinsens umage brud

Prince Alexius af Hellenica vil gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe sin 4-årige datter, der har talebesvær. Derfor hyrer den utroligt reserverede og private prins den sprudlende og levende taleterapeut Dottie Richards.

Læs mere
Varenummer
41517010
Forfatter
Shirley Jump/Melissa McClone/Raye Morgan/Rebecca Winters
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150912753
Sideantal
640
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Maj 2017

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!