9789150911473

Pris: 99,95 kr

Specialpris 39,98 kr

Status: På lager

Serie: Antologi

Lovløs i det vilde vesten

Året er 1876. Jake Redman er en hård mand, og passer perfekt til livet i Arizona Territory. Sarah Conway er på den anden side en kvinde, som slet ikke hører til. Men den stædige skønhed har besluttet sig for, at Lone Bluff skal være hendes hjem.
Jake er irriteret og er overbevist om, at hun ikke vil kunne klare mosten, men under Sarahs korrekte og velopdragne facade slår et ægte nybyggerhjerte.

Kun en date

Eve Pemberton er træt af altid at skulle gå alene til fester. Men pt står hun på toppen af sin karriere som festarrangør, og har slet ikke tid til forhold! Så da hun igen får en bryllupsinvitation, får hun en ide: Hun vil finde en fyr, der kan optræde som hendes date til brylluppet. 
Bryce Gibson er som skabt til jobbet. Han har succes i reklamebranchen og er flot. Men da den store dag nærmer sig, begynder Eve dog at tvivle ...

Familiebånd

Cat var rasende, da hendes morfar fastholdt, at et bekvemmeligheds-ægteskab med Aldo Patrucco ville være en god ide. Men det var kærlighed ved første blik for Cat og begær ved første blik for Aldo. De blev gift, og flyttede til Italien hvor Cat nu har planer om at få sin mand til at blive forelsket i hende - men er han vendt tilbage til sin elskerinde?
 

Læs mere
Varenummer
41516009
Forfatter
Nora Roberts/Nicola Marsh/Diana Hamilton
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150911473
Sideantal
640
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Maj 2016

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!