Lyset i et menneskes hjerte

Af Lars Muhl

Lyset i et menneskes hjerte

Lyset i et menneskes hjerte

Af Lars Muhl

Regular Price: 239,95 kr

Status: På lager

Serie: Biografi

”Det intuitive sind er en hellig gave og det rationelle sind er en trofast tjener. Vi har skabt et samfund, der hylder tjeneren og har glemt gaven.”

Albert Einstein, fysiker

 

LARS MUHL, f. 1950, er anerkendt for sit arbejde med at afdække den esoteriske side af kristendommen. Dette har bl.a. medført et mangeårigt studie afdet aramæiske sprog, i hvilket Muhl mener, vi kan finde svar på mange af de uløste spørgsmål om Jesus og hans budskab. Lars Muhls forfatterskab omfatter 20 bøger.Hovedværket Gralstrilogien er oversat til 12 sprog og er udkommet i 25 lande. Flere af bøgerne danner grundlag for igangværende filmprojekter. Muhl er en efterspurgt foredragsholder og kursusleder verden over, og er hovedkraften bag den internationale uddannelse Divine Deacons. Lars Muhl er gift med lydterapeut og forfatter Githa Ben-David, med hvem han leder Gilalai – Institut for Energi og Bevidsthed.

OLE BERNT FRØSHAUG, født 1954, norsk samfundskritisk fotograf og filmskaber. Hanha r hovedsagelig arbejdet i Afrika og Latinamerika og har lavet mere end 30 dokumentarfilm for TV2, NRK og BBC med fokus på politik, miljø og kultur. Filmen Hvitt lerret, svart hyene vandt i 2005 Prix Essai på Unescos store kunstfilmfestival i Paris som årets mest nyskabende kunstfilm. Filmen Ole Bull – Himmelstormeren fra 2007 høstede flere internationale priser.

AMI SHAMIR, født 1964, er en israelsk filmfotograf,der har filmet i Afrika og Mellemøsten for alverdens TV-stationer. Var en overgang billedredaktør på Fox News Jerusalemredaktion, og senere ditto på Al Jazeera.

Lyset i et menneskes hjerte

LYSET I ET MENNESKES HJERTE er en åndsvidenskabelig bog, baseret på forfatterens egne erfaringer. Med udgangspunkt i en filmoptagelse i Israel følger vi de hændelser, der fører Lars Muhl til en hule  nær Qumran, hvor Dødehavsskrifterne blev fundet i 1946. Her finder Muhl et manuskript, Asaphs Bog, der fungerer som et spejl for enhver, der læser den.

Med denne bog træder Lars Muhl ud af seer-mytens skygge, og viser, hvordan mennesket aktiverer sit skjulte potentiale. Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med os? Hvor er vi på vej hen? Der er en ydre verden, som er spændende og fascinerende, men der findes en uendelighed af multidimensionelle muligheder i hvert enkelt menneske, en helt anden virkelighed, som blot venter på at blive åbnet.

Om LYSET I ET MENNESKES HJERTE udtaler Muhl: ”Bogen er den vigtigste, jeg har skrevet, og måske nogensinde kommer til at skrive. Jeg betragter den som værende mit åndelige testamente.”

 

Læs mere
E-bog
Varenummer
E42618006
Forfatter
Lars Muhl
ISBN
9789150791495
Sideantal
288
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Oktober 2018

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!