9789150911527

Pris: 99,95 kr

Specialpris 24,99 kr

Status: Ikke på lager

Serie: Antologi

Joels nye familie

Siden Joel Mortimer mistede sin kone, har han brugt al sin tid på sit job og sin datter Beth. For at undgå at han selv og Beth bliver såret igen, har han lovet sig selv, at han ikke skal have flere forhold. Beslutningen bliver dog sat alvorligt på prøve, da han møder sin nye kollega, Lisa Richardson.

Kampen for min søn

Skadestuelægen Gabe Martin elsker sit hæsblæsende og udfordrende job. Men da han får forældremyndigheden over sin lille nevø JT, står han over for sit livs udfordring. Han troede, at Holly Davidson, som han aldrig har glemt, var lykkeligt gift og befandt sig i den anden ende af landet. Men han tog fejl.

Aleks' skjulte hemmelighed

Da Sara træder ind i Prins Aleks' slot er det som at gå tilbage i tiden. Den prins, som for fem år siden ’glemte’ at fortælle Sara, at han var prins er nu konge. Sara har altid elsket Aleks og det varer ikke længe, før hun atter føler sig som en del af hans verden. Men en følelse af, at Aleks stadig har hemmeligheder trænger sig på.

Brændt af fortiden

Chase er kommet til Leo Bay for at opfostre sin datter. Han har planer om et enkelt liv i deres hus ved havet. Regan er heller ikke på udkig efter noget, for med en tunfiskefarm og to drenge at opfostre alene har hun hænderne fulde ...

Læs mere
Varenummer
41516014
Forfatter
Kate Hardy/Laura Iding/Linda Goodnight/Claire Baxter
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150911527
Sideantal
608
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Juni 2016

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!