9789150913996
99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

Fanget af Christofides

Efter en nat med Rico Christofides bliver Gypsy Butler gravid. Men hun er fast besluttet på at skåne sit barn for en forsømt barndom ligesom hendes egen. Efter et chokerende møde ændres hendes planer …

Brudgom på afbud

Pamela er fast besluttet på at miste sin uskyld, så da forsøget på at forføre sin troløse forlovede giver bagslag, synes hun lige så godt, at hun kan nyde den sensuelle, dekadente bryllupsrejse der alligevel var bestilt. Her møder hun Ken McBain og iværksætter den store forførelsesplan.

Tilbage efter sønnen

Et enkelt blik er nok til at Nick Logan ved, at Abbys lille dreng er hans søn - og nu vil han have chancen for at være far for Robbie.
Men at bo sammen med Nick på hans ranch i Wyoming er en større udfordring, end hun havde regnet med. For med opholdet følger hendes snigende mistanke om, at hun aldrig rigtig har fået den karismatiske cowboy ud af sit system ...
 

Nyt år, ny begyndelse

Mens sneen falder blidt på gaderne i Cornwall, mobiliserer Amy Avanti alt sit mod og åbner døren til klinikken i Oenhally Bay, velvidende, at det vil bringe hende tilbage til det liv, hvor hun var dybt forelsket i sin mand. Men den sexede, italienske dr. Marco Avanti vil blot have hende tilbage hos sig, så de kan redde liv om dagen, og elske om natten.

Læs mere
Varenummer
41518001
Forfatter
Abby Green/Leslie Kelly/Judy Christenberry/Sarah Morgan
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150913996
Sideantal
640
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Januar 2018

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!