9789150952025

Pris: 99,95 kr

Specialpris 74,96 kr

Status: På lager

Serie: Antologi

Den søde succes

Da den fraskilte Marcus genser sin ekskone finder han ud af, at han har en søn. En søn, som hun har holdt hemmelig for ham. Da han er kommet sig over det første chok, vælder følelserne ind over ham, og han beslutter, at han vil lære lille Danny at kende, før han gør noget andet.

Uundværlige Anna

Anna elsker sit job, og at bo gratis i en fantastisk herskabsvilla for at passe på huset for dets fraværende ejer har nogle fordele, som hun virkelig nyder. Men da hendes chef vender tilbage, er hendes job i fare, medmindre Anna kan overbevise ham om, at hun er uundværlig?
 

Kirurgen hun aldrig glemte

For doktor Michaela Landon er romantik og forhold en by i Rusland. Hendes karriere kommer altid først. I hvert fald indtil et kendt ansigt dukker op på St. Benedict’s hospital – det samme ansigt, der knuste hendes hjerte flere år tidligere, og det er ikke blevet mindre flot med årene!

En drøm går i opfyldelse

Den utroligt velhavende forretningsmand Luc Garnier mangler kun en ting, før hans imperium er fuldført: den perfekte hustru. Og ingen passer bedre end den smukke, kølige prinsesse Gabrielle af Miravakia. Opdraget til at gøre alt for sit land, har Gabrielle indvilget i at gifte sig med ham. Men hvem er han egentlig, denne mørke og mystiske mand?

Læs mere
Varenummer
41519021
Forfatter
Heidi Betts/Myrna Mackenzie/Melanie Milburne/Caitlin Crews
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150952025
Sideantal
656
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Juli 2019

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!