Vores forfattere

Nysgerrig på dine yndlingsforfattere?

Her kan du læse om, hvor de kommer fra, og hvad de laver, når de ikke skriver og noget om lidt af hvert.

A – D

 

Abbot, Laura

 

Laura Abbot arbejdede som mellemskolelærerinde i engelsk i mere end femogtyve år. Hun begyndte først at skrive bøger efter at være holdt op som lærerinde. Nu bor hun med sin familie i Kansas City og har nok at gøre med sit forfatterskab, sine fem børn og tretten børnebørn.

 

Adams, Jennie

Allerede som barn følte den australske forfatterinde Jennie Adams sig bedst tilpas, når hun sad på ledstolpen ved sine forældres farm med næsen begravet i en bog. Da hun var elleve, udvidedes hendes litterære interesse til også selv at skrive, og hun gennemgik en periode som håbløs poet. Siden prøvede Jennie en række forskellige professioner: banktfuldmægtig, musiklærer og sekretær.... Hun traf og giftede sig med sit livs kærlighed og fik to børn.

Lidt efter lidt indså Jennie, at hun ville skrive den slags romantiske romaner, som hun selv elskede at læse. Hendes stræben efter at realisere denne drøm førte til  udgivelsen af hendes første roman på Harlequin.

 

Alexander, Carrie

Der herskede aldrig nogen tvivl om, at Carrie Alexander skulle arbejde med noget kreativt. Som toårig fantaserede hun om dinosaurer på græsplænen, og som fireårig om hekse i garderoben. Sidenhen gik hun over til at skrive korte skrækfortællinger og male med oliefarver. I dag skriver Carrie i flere serier for Harlequin – og yderligere fortællinger kræver hele tiden hendes opmærksomhed.

Carrie bor i Michigan,  og selvom vintrene er lange, så er hendes bunke med ”skal- læse-bøger” stadig ikke blevet mindre. Når hun ikke skriver eller læser ( hvilket sjældent sker), plejer Carrie at male, indrette sit eget eller gode venners hjem, se på fodbold og skovle sne.

 

Alexander, Meg

Meg Alexander boede længe i Sydspanien, men er nu bosat i Kent. Eftersom hun er født i Lancashire, føler hun dog, at hendes rødder findes i Nordengland. Megs karriere omfatter mange professioner, alt fra kok til chef for et konferencecenter. Hun har altid læst en masse og elsker at skrive bøger. Andre interesser er historie, katte, at rode i haven, lave mad og rejse. Hun har en søn og to børnebørn.

 

Allen, Louise

Så længe hun kan huske, har Louise Allen været fascineret af historie, både som dokumentar og fiktion, og hun mener, at landskab og steder har en evne til at fremkalde visioner fra fortiden. Hun skriver også sammen med Francesca Shaw og nyder  kontrasten mellem det morsomme, stimulerende samarbejde med en ven og kollega og det anderledes, men ikke mindre berigende arbejde med at skabe historier fra sin egen fantasi. Louise bor i Bedfordshire, hvor hun har et job som servicearbejder, men hun tilbringer så megen tid som muligt på Nordfolks nordkyst, hvor hun og hendes mand renoverer et hus. Hun rejser også gerne til steder som Venedig, Bourgogne og den græske øverden.

 

Anders, Karen

Karen Anders har elsket bøger lige siden hun var barn. Da hun var begyndt i gymnasiet, forstod hun endelig, hvad sand kærlighed var, og hvordan følelsen efterfulgtes af beruselse, lykke og sommetider smerte. I begyndelsen var Karen forbavset over, at hun valgte at skrive om hede, sexede helte og de stærke kvinder, som tæmmer dem – specielt eftersom hun kommer fra en konservativ baggrund i Vermont. Men hun elsker det og forsætter at være rebel også i sit nye hus i North Carolina.

 

Andersen, Jessica

Til trods for at hun har prøvet på alt, lige fra at gøre rent i søløvebure til at klone gener, så har Jessica Andersen det som bedst, når hun skriver sine kærlighedsromaner. Nu for tiden er hun forfatterinde på fuldtid. Jessica bor sammen med sin mand Brian på en bondegård og har et helt menageri af husdyr.

 

Andersson, Caroline

Caroline Andersson har været sygeplejerske, sekretær, lærerinde, haft sit eget firma i møbelbranchen, og nu har hun etableret sig som forfatterinde. ""Jeg ledte altid efter det der abstrakte"", siger hun selv. Til sidst indså jeg, at det, jeg ville ha, var variation, og nu har jeg det i overflod. Hver bog fører nye perspektiv, nye venner med sig, og mellem bøgerne har jeg lært at jonglere med tiden. Min mand John, som er lærer, og jeg har to dejlige, begavede døtre, Sarah og Hannah, et utal af husdyr og flere tønderland jord i Suffolk.

 

Andrew, Sylvia

Sylvia Andrew underviste i sprog i mange år og var stedfortrædende rektor på et college. Hun bor i Somerset med to katte, en hund og sin mand, som har den nødvendige humor kombineret med strenghed for at tvinge hende at tage en pause nu og da. Sylvia har en datter, som bor i London, og de er begge meget interesseret i teater. Hun beskriver sig selv som uforbederlig romantiker.

 

Andrews, Amy

Som teenager plejede Amy at snige sig væk med sin mor´s romantikbøger for at siden” sluge” dem. Som barn dagdrømte hun meget og gik omkring med hundredvis af historier i hovedet. Allerede tidligt vidste hun, at hun ville være forfatterinde. Så foruden at være mor, hustru og jordemoder – og trods sin uforbederlige vane med at altid stille op – blev hun lige netop det! Amy bor i Samford Valley, Brisbane, med sin yderst tålmodige mand, to herlige unger, to sorte labradorhunde og seks høns.

 

Armstrong, Lindsay

Lindsay Armstrong er født i Sydafrika, men bor nu i Australien med sin newzealandske mand og deres fem børn. De har flyttet rundt i landet og prøvet på mange usædvanlige professioner, bl.a. har de haft en egen bondegård, hvor de opdrættede heste – perfekte erfaringer for en blivende forfatter!!! Lindsay slog ind på fotfatterbanen, da det yngste barn begyndte skolen, og hun fik mere tid til overs. Hun har fortsat med skriveriet og er superglad for sin tilværelse som forfatterinde.

 

Ashley, Anne

Anne Ashley er vokset op og har studeret i Leicester. Et stykke tid boede hun i Skotland, men er nu tilbage i England og lever med sine to katte, sine to sønner og sin mand, som har en herlig sans for humor. Når Anne ikke sidder foran sin computer, vil hun gerne slappe af i haven og hellige sig kirkens velgørenhedsarbejde.

 

Atkins, Dawn

At skrive er for amerikanske Dawn Atkins mere end et arbejde, hvilket har medført, at mange af hendes andre interesser – som sejlsport, dykning og klaverspel  - er gledet i baggrunden. Hun var tidligere lærer, men arbejder nu som redaktør, hvilket hun altså kombinerer med arbejdet at forfatte sensuelle og humoristiske fortællinger.

 

Austen, Jane

Der findes ikke mange i Europa, som ikke har hørt tales om den engelske forfatterinde Jane Austen. Hun levede fra 1775 til 1817, og hendes romaner prises højt for deres ironi, humor og beskrivelser af samtidens liv  på landet i England, men måske mest takket være deres alvorlige undertoner.

 

Bailey, Elisabeth

Elisabeth Bailey voksede op i Malawi, men vendte tilbage til England for at kaste sig ind i teaterverden. Efter mange lykkelige år der, overgik hun fra bare at have prøvet på skriveriet til at gøre det for alvor. Det er meget tilfredsstillende, for hun har kontrol  på det hele : manus, form, retningslinier og beskrivelserne af alle personer.

 

Baird, Jacqueline

Jacqueline Baird holdt op med at male malerier, da hendes familie klagede over lugten af terpentin. I stedet for begyndte hun at skrive og blev med det samme fascineret af romantikgenren. Jacqueline elsker at rejse. Som ung arbejdede hun sig gennem Europa til USA og Australien. Da hun kom hjem igen, giftede hun sig med sin ungdoms kærlighed. Nu bor Jaqueline i Nordøstengland og har to voksne sønner. Hun spiller gerne badminton og sejler med sin mand Jim.

 

Banks, Leanne

Leanne Banks er succesfuld som forfatterinde af romantikbøger og de fleste af hendes titler har ligget på bestsellerlister i USA. Leanne bygger gerne sine bøger op omkring en speciel episode, og dertil lægger hun en ordentlig portion sanselighed og humor. Personerne i bøgerne beskriver hun på en måde, så man husker dem længe efter, man er færdig med at læse bogen.

 

Barker, Margaret

Margaret Barker har en lang og broget karriere bag sig. Ud over at være sygeplejerske og lærerinde har hun en eksamen i fransk og lingvistik samt en licentiateksamen fra the Royal Academy of Music. ” At være forfatterinde er den mest interessante karriere hidtil” siger Margaret, som skriver på fuldtid. ” For det passer perfekt i mit lykkelige liv som hustru, mor og mormor. Min mand og jeg bor i et idyllisk 1500-tals hus på den engelske østkyst. Vore voksne børn er forlængst fløjet ud, men de kommer ofte og besøger os ved helligdage og ferier og har så deres egne familier med.”

 

Barton, Beverly

Beverly Barton har elsket romantik lige siden, hendes farfar gav hende en illustreret bog om Skønheden og Udyret. Allerede som barn læste hun ivrigt, og i niårs alderen begyndte hun at skrive egne fortællinger, hvilket hun forsatte med under hele skoletiden. Efter at have giftet sig med sin egen ”helt” og fået to børn, en søn og en datter, og arbejdet som lærerinde i flere år, gik hun på forskellige skrivekurser. Og nu er hendes livs drøm gået i opfyldelse: hun har fået udgivet en bog!

 

Baxter, Mary Lynn

Mary Lynn Baxter havde solgt hundredvis af romantikbøger, inden hun overhovedet selv havde skrevet nogen. Hun driver nemlig en boghandel i Lufkin, Texas. I sin fritid kan Mary Lynn og hendes mand godt lide at arbejde i haven, og om aftenen kan man se dem høste voksbønner på deres gård udenfor byen.

 

Bernard, Hannah

Da Hannah Bernad var barn, vidste hun præcis, hvad hun ville være, når hun blev stor: psykolog! Men da hun endelig, efter mange års skrappe studier, tog sin psykologeksamen, indså hun, at hun hellere ville være forfatterinde. Hannah har endnu ingen børn at prale med eller nogle husdyr at klage kærligt over. En mand har hun derimod, og en skønne dag vil hun sikkert få ham overtalt til at anskaffe en kattekilling. 

 

Betts, Heidi

Lige siden gymnasietiden var Heidi Betts en rigtig bogorm, og hun var tidligt på det rene med, at hun ville skrive vidunderlige fortællinger om kærlighed og eventyr. Men det var først, da hun begyndte på college, at hun bestemte sig for at lade sin drøm blive virkelighed. Ud over at skrive kærlighedsromaner tager hun sig ofte af skadede eller hjemløse dyr i sit hjem i Pennsylvania.

 

Bevarly, Elisabeth

Elisabeth Bevarly tog sin uddannelse ved universitetet i Louisville, og nu har hun nået sit mål: at blive forfatterinde på fuldtid! I sit hjerte er hun også en rigtig globetrotter, og engang sejlede hun en fem og tredive fod lang sejlbåd over Bermuda -Trianglen. Elisabeths drøm er  engang at eje en stor, smuk, gammel sejlbåd og nyde af fred og ro til søs. Hun finder, at hun har meget til fælles med de personer, hun beskriver i sine bøger, hvor kærligheden og livet følges ad.

 

Bianchin, Helen

Helen Bianchin er født på New Zealand. Efter nogle år i Australien flyttede hun tilbage og bor der med sin italienske mand og deres tre børn. Opmuntret af familie og venner begyndte hun at skrive bøger om sine år som en tobakavlers kone. Helens første kærlighedsroman blev udgivet i 1975.

 

Blake, Ally

Ally Blake arbejdede med markedsføring, som danser på fjernsyn og i kortfilm, indtil hun ikke længre kunne modstå fristelsen at skrive bøger. Og eftersom Ally´s mor altid læste romantikbøger for hende under opvæksten , var hendes valg af genre selvfølgelig romantik. Ally giftede sig med sin mand Mark i Las Vegas (uden at nogen Elvis-kopi var tilstede), og de bor nu i Melbourne i Australien. Mark laver mad, gør rent og er hendes store kærlighed. Hvad mere kan man ønske sig af en mand?

 

Bond, Stephanie

Stephanie Bond arbejdede med data, da en af hendes instruktører gjorde hende opmærksom på, at hun var dygtig til at skrive. Frøet var sået, og hun begyndte straks at skrive romantiske fortællinger i sin fritid. Hun skriver nu pikante romantiske komedier hjemme i Atlanta, Georgia, hvor hun bor med sin familie.

 

Boswell, Barbara

Barbara Boswell elsker at skrive om familier, specielt hvordan personernes indbyrdes relationer påvirker dem. Når Barbara ikke forfatter eller læser, tilbringer hun megen tid med sin egen familie: mand, tre døtre og tre katte. De sidstnævnte er dem , der egentlig bestemmer i familien! Barbara har boet i Europa, men er nu bosat i Pennsylvania. Hun prøver på at undgå alt, hvad der hedder motion, og på en eller anden måde får hun tid til at skrive mere end tyve romantikbøger om året.

 

Braun, Jackie

Jackie Braun begyndte at skabe fortællinger, så snart hun havde lært at skrive, og drømmen om at blive forfatter vågnede tidligt. Den spartanske økonomi i studietiden overbeviste hende dog om, at det ikke er så dumt med en fast indkomst. Hun uddannede sig derfor til journalist og arbejder for et dagblad. Men at skrive skønlitteratur er hende stadig mest magtpåliggende. Jackie bor med sin mand og sin søn i Michigan, USA. 

 

Brendan, Mary

Mary Brendan er født i London og boede der i nitten år, inden hun giftede sig og flyttede nordpå til Hertfordshire. Hun er uddannet lærerinde, men har også arbejdet som sekretær i et internationalt olieselskab. Desuden har hun været gartner og restaurantværtinde, og for øjeblikket arbejder hun deltid på det lokale bibliotek. Sin fritid tilbringer hun gerne  på antikvitetsmarkeder og  med at passe sine to livlige sønner.

 

Breton, Laurie

Som barn led Laurie Breton af søvnløshed. I stedet lå hun vågen om natten og fantaserede  historier og karakterer sammen. Det tog lang tid, før hun forstod, at ikke alle børn har en ligeså livlig fantasi som hun. Hvem ved, måske var det de søvnløse nætter, som lagde grunden til hendes forfatterskab.

I dag har Laurie Breton skrevet et antal romaner og placeret sig på USA Todays bestsellerliste. Hun har også vundet en række udmærkelser for sine bøger. Eftersom det er så få forundt at få sine værk udgivet, minder Laurie Breton konstant sig selv om, hvor heldig hun har været, og hvor taknemmelig hun er over sin fremgang.

Hun bor i Maine sammen med mand og et antal husdyr. Parret har to voksne børn og nu også et barnebarn.

 

Brisbin, Terri    

Når Terri Brisbin ikke lever romanforfatterens glamorøse liv, er hun hustru, mor og klinikdame hos en tandlæge. Hun er født og opvokset i New Jersey, hvor hun stadig bor. Terri er aktiv i flere foreninger for romantikforfattere. Det var hendes interesse for historie – især Storbritanniens – som fik hende til at begynde at skrive historiske kærlighedsromaner, som udspilles i engelske og skotske miljøer.

 

Broadrick, Annette 

Annette Broadrick bor lige ned til en sø i Missouri. Der tilbringer hun det meste af sin tid med det, som hun allerbedst kan lide i livet – at læse og skrive bøger. Siden 1984, da Annettes første bog blev publiceret, har hun glædet sine læsere rundt om i verden med sin fantasifulde, romantiske skrivemåde.

 

Browning, Amanda  

Amanda Browning bor i sit barndomshjem på grænsen mod Essex. Det var takket være et forslag fra en kollega på biblioteket, hvor hun arbejdede, at hun begyndte at skrive romaner. Det tredie manus blev godkendt af Harlequin. Ud over at skrive er hun interesseret i slægtsforskning og havearbejde. Amanda har opdaget, at hun har slægt i både USA og Canada, og nogle af dem har allerede været og hilse på hende. Det er en stadig kamp at få orden i haven, og hun slås mod både katte – som tror, at bedene er deres personlige toilette – og snegle – som æder det, hun planter.

 

Browning, Dixie

Dixie Browning har skrevet adskillige bøger og vundet mange udmærkelser. Hun holder også kurser i ” Hvordan man skriver romantiske bøger”. Foruden at skrive maler Dixie – frem for alt akvareller  - og hun udstiller på sit eget galleri på Hatteras Island, en vidunderlig ø, som inspirerer hende til både at male og skrive. Ud over Passion skriver Dixie også historiske romaner sammen med sin søster under navnet Browning Williams.

 

Brooks, Helen

Helen Brooks bor i Northhamptonshire. Hun er gift og har tre børn, og eftersom hun passer hjem og familie, bliver der ikke megen tid til overs. Den fritid, hun har, bruger Helen til at læse, svømme, passe haven og gå lange ture med familiens to hunde. Hendes drøm om at blive forfatterinde gik i opfyldelse, da hun fyldte fyrre år og sendte et manuskript ind til Harlequin.

 

Burnham, Nicole 

Selv om Nicole (også kaldet Nicki) nu er fast forankret med sin familie i Boston, har det ikke altid været sådan. Hendes far var militærmand, og hun har boet i otte af USA´s delstater samt i Tyskland i sin barndom. Hun har en eksamen i politisk videnskab og har arbejdet som kontorist i Colorado, inden hun kunne praktisere jura i St. Louis, Missouri. Derefter begyndte hun at skrive på fuldtid.

 

Byrne, Julia

Julia Byrne bor i Australien med sin mand og datter. I familien indgår også to velnærede katte. Hun begyndte sin levevej som sekretær, og efter mange år som konkurrencedanser arbejdede hun som danselærerinde. For tiden har hun en deltidstjeneste på institutionen for historie på et universitet i Melbourne. Fritiden tilbringer Julia gerne med at læse, væve gobeliner og spille mahjong.

 

Caldwell, Laura

Laura Caldwell er tidligere advokat og underviser på Loyola University Chicago School of Law. Hendes romaner er oversatte til tretten sprog og udgivne i tyve lande.

Tidligere skrev hun chit-lit romaner, men er nu gået over til at skrive krimier, og hendes hovedperson Izzie McNeil er blevet populær både hos læsere og kritikere. Chicago Sunday Times skriver, at bøgerne indeholder alt, hvad man kan ønske sig af en god romantisk thriller, men at ""Izzie McNeil er det virkelige trækplaster. Hendes egensindighed og indtagende måde er det, der gør bøgerne så charmerende.”

Izzie er feminin og sexet, men også smart, fræk og selvstændig. Hun er en dame, der klarer sig...""

Caldwell er frilansjournalist og skriver for magasiner som Chicago Magazine, Woman's Own og Australia Woman's Weekly. Hun bor i Chicago.

 

Cameron, Stella

Stella Cameron er belønnet forfatterinde til omkring tres romaner. Hun er født i England, men bor nu i Seattle USA med sin mand. Parret har også en hund og en kat (men hun kan ikke love, at det ikke med tiden vil blive flere husdyr). Stella er politisk interesseret om end ikke bundet til noget parti. Hun debatterer gerne vigtige spørgsmål med venner og bekendte. Stellas romaner er klatret op på flere bestsellerlister: New York Times, USA Today, Washington Post og Booklist. Hendes bøger udspilles dels i historisk, dels i nutids miljø.

 

Camp, Candace

At berette har altid været en naturlig del af Candace Camp's liv, eftersom hendes forældre arbejdede i mediebranchen. Skriveriet var i begyndelsen en hobby for Camp. Hun arbejdede som lærerinde, i en bank og studerede jura, inden hun fik sin første roman antaget af et forlag. Da bestemte hun sig for at hellige sig forfatterkarrieren på fuldtid.

Camp skriver romaner i den historiske genre. I begyndelsen valgte hun at  lade handlingen udspilles i tiden efter den amerikanske borgerkrig. I de senere år har hun fokuseret på England og Regency-perioden.

 

Campbell, Judy

Judy Campbell er fra Cheshire. Hun har haft flere forskellige job, bl. a. lærerinde, sekretær og sit eget firma. Hendes mand kommer fra en lægefamilie, og et af deres voksne børn er læge. I sin fritid - når hun ikke skriver bøger - spiller hun golf, helst i det skotske højland.

 

Carmichael, C.J.

C.J. Carmichael har altid været fascineret af fortællinger. Som lille havde hun altid en bog i hånden. Selv idag, hvor hun har nok at gøre med karriere, mand, teenagebørn, husdyr, skrivegrupper, familie, træning og venner, læser hun utroligt meget. C.J. skriver gerne om almindelige mennesker, som kommer ud for ualmindelige ting. Det er den slags fortællinger, hun  helst selv vil læse.

 

Carrington, Tori

Bag forfatternavnet Tori Carrington gemmer der sig to personer: ægtefællerne Lori og Tony Karayianni. De begyndte at skrive sammen i 1984. Det blev romantikgenren, eftersom de selv syntes om at læse romantikbøger. Siden har de også skrevet andre slags beretninger, men de er altid vendt tilbage til romantikkens verden. Efter flere år og et bjerg af afslag fik de endelig sin første bog antaget i 1998.

Lori og Tony bor i Toledo i Ohio. De har to voksne sønner, Tony Jr. og Tim, samt et antal katte ved navn Ari, Patch, Spike og Mouse.

De kan lide at rejse, fremfor alt til Athen, som er Tony's fødeby.

 

Carroll, Marisa

Marisa Carroll er pseudonym for forfatterteamet Carol Wagner og Marian Franz fra byen Deshler i Ohio. I løbet af de sidste tredive år har de to søstre publiceret over tredive romantiske romaner og er blevet belønnet med adskillige udmærkelser. Carol og Marian arbejdede som sygeplejersker, røntgenteknikere og indenfor forretningsverden, inden de besluttede sig for at prøve på forfatterskabet i 1982. Marian har en stilling ved Bowling Green State University i Bowling Green i Ohio, mens Carol skriver på fuldtid.

 

Casper, K.N.

Efter opvæksten i New York er K.N. Casper havnet i San Angelo i Texas med sin familie, hvor han foruden et helt menageri af husdyr giver sig af med hesteavl. Sammen med sin kone prøver han på at skabe en idyllisk og god miljø for børnebørnene.

 

Castillo, Linda

Linda Castillo tager sine læsere med i rutshebane med sin åndeløse romantik og iskolde spænding og prøver hele tiden at udvide grænserne. Hun skriver i familiens hjem i Dallas, Texas.

 

Celmer, Michelle

Hvis ikke Michelle Celmer er optaget af at skrive eller med at være mor, kan man finde hende i haven eller sammenkrøbet i en stol med en romantisk bog. Man kan også finde hende blandt byens butikker, da hun elsker at shoppe. Michelle bor med sin familie i Clawson i Michigan.

 

Child, Maureen

Maureen Child er født og opvokset i det sydlige Californien og den eneste- så vidt hun ved – som længes efter køligere  vejr til forandring fra Californiens konstante varme. Hun elsker at læse og glæder sig til de sjældne regnfulde dage, hvor hun kan krybe op i en lænestol og fordybe sig i en god bog. Eller to!- Når hun ikke er optaget af at skrive, rejser hun gerne sammen med sin mand. De har to voksne børn og en golden retriever, som er familiens egentlige overhoved.

 

Clair, Daphne

Daphne Clair bor på New Zealand med sin hollandske mand. De har fem voksne børn, som er flyttet hjemmefra. Da Daphne var otte år,  præsterede hun sine første skriverier – om hvordan man tæmmer en tiger. Siden har hun været meget flittig som forfatter. Daphne skriver alt fra faglitteratur til romaner og poesi og har vundet flere litterære udmærkelser.

 

Clark, Lucy

Lucy Clark skrev sin første kærlighedsroman allerede som teenager, og hun forstod umiddelbart, at det var det her, hun ville beskæftige sig med. Efter at have arbejdet en tid som sekretær ved et universitetssygehus gik hun over til at skrive lægeromaner. Hun bor i Adelaide i Australien og drømmer om at rejse jorden rundt med sin mand. At det lykkedes hende at blive forfatter, siger Lucy, er helt takket være al støtte, hun har fået fra sin mand, familie og venner.

 

Clayton, Donna  

Det var faktisk amerikanske Donna Clark’s mand, som såede et forfatterfrø hos hende ved at foreslå, at hun i stedet for bare at læse romaner , så kunne hun jo skrive en selv. Hendes romaner handler om kærlighed, troskab og familie. Hun kan godt lide at placere sine personer i usædvanlige situationer, som de siden skal komme ud af på en eller anden måde.

Hendes spadsereture på stranden og vandringer i bjergene inspirerer hende til at skrive om stærke smukke helte og selvsikre heltinder, som havner på kollisionskurs.

 

Cleary, Anna

Anna Cleary indrømmer, at hun er privilegeret med at være vokset op i et hjem med børn, bøger og musik. Som teenager elskede hun at læse historiske og romantiske romaner, noget hun huskede, da hun sammen med en ven bestemte sig for at prøve at skrive en sådan beretning. Anna bor i det sydlige Queensland i Australien og kan lide at lytte til musik, gå i biografen, træffe venner, rode i haven og lege med sine husdyr.

 

Coffey, Jan

Jan Coffey er pseudonym for forfatterparret og ægtefællerne Nikoo og James McGoldrick.

Efter deres yngste søn havde gennemgået en hjerteoperation re-vurderede de tilværelsen og bestemte sig for at prøve på at skrive sammen. Drømmen om at blive skønlitterære forfattere havde de begge, men i stedet for havde de valgt karrierer indenfor henholdsvis teknik og universitetsverden.

Omvalget var vellykket, og parret har høstet store succes’er med deres forfatterskab og vundet flere prestigefylde forfatterudmærkelser. De bor og arbejder i Litchfield County i Connecticut.

 

Coffman, Elaine

Elaine Coffman har skrevet en snes romaner, siden hendes første bog udkom i 1988. Hun har en stor læserskare i hele verden og er oversat til et dusin sprog. Et bevis for hendes fremgang er, at hun nu også kan lægge en prestigefyld plads på New York Times bestsellerliste til meriterne. Spøgefuldt sammenligner hun forfatterskabet med striptease for amatører: “Du går frem til publikum. Du tager tøjet af og står nøgen. Du står der og ved ikke, om folk vil klappe eller kaste ting på dig”

 

Cohen, Julie

Selv om Julie Cohen er født i USA, følte hun sig ikke rigtigt hjemme, før hun begyndte at studere på Cambridge University i England. Hun bor nu i Sydengland med sin familie og skriver morsomme og sexede historier, når hun ikke spadserer, rejser, lytter til musik, ser på film og spiser alt for mange popcorn.

Colley, Jan

Jan Colley bor i Christchurch i New Zealand med en hårdt  prøvet mand, som er brandmand, og to mindre hårdt prøvede katte. Hendes forfatterskab satte fart, da hun skilte sig af med sit firma. Jan tror nemlig fuldt og fast på, at når man er blevet midaldrende, så skal man forgylde tilværelsen med noget, man virkelig elsker. Desuden kan hun lide at læse rejse og se på rugby.

Colter, Cara

Cara Colter har tre voksne børn og et barnebarn. Hun bor i British Columbia med sin mand og deres to heste, en haleløs kat og en hund, der lystrer bedst på ordet ""Fy"". 
Hun nyder at læse og skrive og mener, at livets små fornøjelser inkluderer en fjernbetjening til garageporten og et ovenlysvindue i soveværelset, så man kan ligge og se på stjernerne.

Collins, Colleen

Colleen Collins har en baggrund som stand-up og har optrådt i bl.a. Los Angeles og Denver. Hun har også skrevet “en humorbog” sammen med en anden forfatter og fik blod på tanden. Hun bestemte sig for at prøve på at skrive en romantisk bog – og det gik jo fint! Hendes romaner er fyldt af både humor og kærlighed – lige som det skal være. Colleen bor i Colorado.

 

Cooper, Inglath

I sine bøger fokuserer Inglath Cooper på den dynamik, som findes  i forskellige forhold- mellem mand og kvinde, mor og datter, søstre og venner. Som oftest udspilles hendes beretninger i en provinsby i Virginia, som ligner det sted, hvor hun selv voksede op. Figurerne i teksterne afspejler provinsbyens vurderinger og traditioner.

 

Cornick, Nicola

Nicola Cornicks første roman udkom i 1998, og det blev begyndelsen til en blomstrende forfatterkarriere. Allerede som barn ville Cornick gerne læse historiske bøger, og at selv skrive og få en bog udgivet var en drøm, som gik i opfyldelse for hende.

Senere er hendes bøger nået til tops på bestsellerlisterne i England og har fået stor opmærksomhed over hele verden. Publishers Weekly beskriver Cornick som “ en stjerne indenfor Regency-genren” , og Booklist synes, at hendes bøger er ” en uimodståelig blanding af fare og begær”. Hun er desuden blevet nomineret til og har vundet flere fine forfatterpriser.

 

Cox, Maggie

Mens hun arbejdede som sekretær skrev engelske Maggie Cox kærlighedsromaner om aftenen. Hun ville ikke vise dem for nogen, men hendes mand overtalte hende, og efter nogle forsøg fik hun en bog publiceret. Nu vill Maggie opfordre alle håbefulde forfattertalenter til at prøve at realisere sine drømme. Sommetider går de jo faktisk i opfyldelse!

 

 

Craven, Sara

Sara Craven blev født i South Devon, England, men bor nu i Somerset. Hun voksede op, omgivet af bøger i et hus ved havet. I sin ungdom arbejdede hun som journalist ved den lokale avis og skrev om alt fra blomsterudstillinger til mordsager. Hun begyndte at skrive for Harlequin i 1975. Udover forfatterskabet er Sara lidenskabeligt interesseret i film, musik og madlavning.

 

Cree, Ann Elisabeth

Ann Elisabeth Cree er gift og bor med sin familie i Idaho. Hun har arbejdet som ernæringsekspert og revisor. Hun har altid haft romantiske dagdrømme, så da en af hendes venner foreslog, at hun skulle skrive dem ned, var hun ikke sen til at følge rådet. Når Ann Elisabeth ikke er optaget af at skrive eller tage sig af sine to livlige drenge, går hun gerne lange ture med familiens to hunde. Hvis hun kan finde tid til det, er hun glad for at arbejde i haven , spille klaver og selvfølgelig læse.

 

Cresswell, Jasmine

Jasmine Cresswell har skrevet over halvtreds romaner og er publiceret i over tyve lande. Gennem årene har hun fået mange udmærkelser for sit forfatterskab.

Cresswell er født i Wales og læste med tiden sprog i London. Det førte hende videre ud i verden, bl.a. til den engelske ambassade i Rio de Janeiro, hvor hun traf sin mand. Siden da har parret boet i Australien, Canada og flere forskellige steder i USA. Det var i Australien at Cresswell begyndte at skrive, og hun indså straks, at det var hendes kald.

I dag bor parret i Florida. De har fire børn, som alle er fløjet fra reden, og hun har god tid til at skrive. Og fremgangen forsætter. Et bevis på hendes læseres påskønnelse er, at hun er et af navnene på USA Todays bestsellerliste.

""Romantisk spænding når den er bedst.""

Affaire de Coeur om Jasmine Cresswells bøger.

 

Crews, Caitlin

Caitlin Crews læste sin første kærlighedsroman, da hun var 12 år gammel. Den indeholdt sværdsvingende pirater, storslåede eventyr, en heltinde med hvislende skørter og sin egne meninger og en seriøst lækker helt. Bogen (hvis titel hun har glemt) gjorde et dybt indtryk på hende. Caitlin var straks besat af kærlighedsromaner og heltene i dem, hvilket fuldstændig ødelagde hendes sociale liv i high school. Således begyndte hendes livslange kærlighedsaffære med kærlighedsromaner, hvoraf enkelte aldrig forlader hendes side.

Caitlin blandt andet boet i York, England og Atlanta, Georgia. Hun voksede op i nærheden af New York City og forelskede sig i London, da hun som teenager besøgte byen første gang. Hun har været på i Zimbabwe, på safari i Botswana og har besøgt små landsbyer i Namibia. Hun har erklæret at hun vil bo på/i Prag, Dublin, Paris, Athen, Nice, de Græske Øer, Rom, Venedig, og/eller en hvilken som helst af Hawaii-øerne.

Lige nu bor hun i Californien med sin animator/tegneseriekunstner-mand og deres menageri af dyr.

 

Crosby, Susan

Susan Crosby tror på at sætte sig mål, men også på magien i at ønske sig noget. Hun har læst romantikbøger længe og tog eksamen i engelsk, samtidigt med hun opdrog sine sønner. Hun bor i Californien, landet fuldt af vindruer, asparges og mandler. I hendes brogede fortid har hun ernæret sig som instruktør i kunstsvømning,  personaleansvarlig på en legetøjsfabrik og chef for et transportfirma, men det er hendes nuværende job som forfatter, hun er mest glad for. Susan skriver gerne om mennesker, som tør satse på kærligheden - sommetider mod alle odds. Hun elsker varme, stærke helte, godhjertede, selvstændige heltinder og lykkelige slutninger.

 

Cross, Caroline

Caroline Cross lærte tidligt at elske bøger, heste, lange sommerdage og naturen. Hun voksede op i Washington State, og studerede ved universitetet i Puget Sound. Nu bor hun lidt udenfor Seattle, hvor hun forsøger at arbejde i hjemmet - trods det kaos, som opstår med to telefonsnakkende teenagedøtre og en mand med forkærlighed for diverse huslige projekt. 

Caroline har længe været en flittig læser, men det var først, da hun opdagede romantikgenren, at hun begyndte at forfatte. Hun er fascineret af tanken om at udforske kærlighedens positive kraft hos mennesker. Caroline har været nomineret til en række udmærkelser for sit forfatterskab.

 

D'Alessandro, Jacqui

Som så mange andre piger på vej at vokse op drømte Jacqui D'Alessandro om sin helt egen drømmeprins, som skulle komme ridende på en hest og tage hende med sig. Drømmeprinsen viste sig at være klædt i jeans og kørte i en folkevogn! Fra Long Island i New York flyttede hun til ham i Atlanta, hvor de planlægger ""at leve lykkeligt til deres dages ende"".

 

Daly, Barbara

Barbara Daly bor og arbejder i New York. Hun elsker tiden omkring jul, hvor mørket oplyses af alle glitrende lys, juleudsmykning og vinterens første sne – altsammen et udmærket miljø for en kærlighedshistorie. Feng Shui er en af hendes seneste interesser. Hun har bl.a. dekoreret hjemmet med spejle og klokkespil på strategiske steder, noget hun tror vil forbedre det liv, hun deler med sin mand og cairnterrier

 

Daniels, B.J.

B.J. Daniels begyndte sin karriere som forfatter indenfor journalistikken. Hun begyndte med at skrive noveller for siden at gå over til at skrive hele bøger i genren romantisk spænding. Hun bor med sin familie i Malta, Montana. Hendes fritidsinteresser er snowboard-løb, camping og tennis.

 

Darcy, Emma

Emma Darcy var oprindeligt lærer i engelsk og frank, men skiftede til en karriere som computerprogrammør, inden kravene fra et lykkeligt ægteskab og moderskabet opstod. Men som den menneskekender, hun er, har hun altid interesseret sig for forholdet mellem mennesker og oplevet kærlighedsromanen som spændende. For hende er det udfordrende, kreativt og stærkt afhængighedsskabende at skabe sine egne hovedpersoner.

 

Darcy, Lilian

Lilian Darcy er fra Australien, men har stærke bånd til USA takket være sin amerikanske mand. De har fire børn og bor for tiden i Canberra i Australien. Lilian har skrevet over fyrre romantikbøger og har ideer til mange flere. Hendes bøger har nået bestsellerlisterne, og to af hendes bøger er nomineret til store forfatterudmærkelser i Australien. ”Jeg bliver ved med at skrive, så længe folk læser mine bøger” siger hun.”Det er det eneste, jeg vil gøre, og jeg elsker det.”

 

David, Kay

Kay Davids beretninger udspilles ofte i eksotiske miljøer, hvor hun og hendes mand har boet i en femogtyve års tid,  for eksempel Mellemøsten og Sydamerika. Kay og Pieter er nu vendt tilbage til USA for at bo med deres kat Leroy i Texas.

 

Davidson, Carolyn

Carolyn Davidson bor i South Carolina i udkanten af Charleston med sin mand, som er hendes store kilde til inspiration. Ægteskabet med Ed er meget lykkeligt og har givet dem seks børn og en masse børnebørn. At skrive historiske romaner og fortælle om kærlighed synes hun er en glimrende beskæftigelse. Carolyn arbejder i en boghandel, og det er den perfekte arbejdsplads, da hun får chance for at træffe mennesker og holde sig ajour med nyhederne i bøgernes verden.

 

Delacorte, Shawna

Efter at have boet i næsten hele sit liv i Sydcalifornien søger Shawna Delacorte nu nye rejsemål og erfaringer. Trods at hun skriver på fuldtid, forsøger hun stadig at fotografere så meget, hun kan nå, når hun besøger nye steder eller vender tilbage til sine yndlingssteder.

 

Denison, Janelle

Som nygift viste det sig, at Janelle Denison havde alt for megen tid til overs, selvom hun arbejdede fuldtid. Hendes mand havde nemlig skiftearbejde, og hans unge hustru var derfor ret meget alene. Hun begyndte at læse en del romantikbøger og bestemte sig til sidst for også at skrive. Hun synes om at skrive både moderne, sexede, varme og traditionelle kærlighedshistorier.

 

DeNosky, Kathie

Kathie DeNosky bor i det sydlige Illinois med sin mand, tre børn og to meget forkælede katte. Hun skriver meget sensuelle berettelser med en stor portion humor. Kathie kan lide at gå til rodeo, besøge forskellige steder for at researche til sine bøger og lytte til countrymusik. Ofte begynder hendes arbejsdag allerede ved morgengry, så hun kan skrive  uforstyrret, inden resten af familien står op.

 

Denton, Jamie

Jamie Denton lagde sin lange karriere som juridisk assistent på hylden for at prøve at realisere sin forfatterdrøm. De få øjeblikke, hvor hun ikke skriver, bruger hun til at pusle om sit hus. Familiens seneste renoveringsobjekt ligger ude på landet i det vestlige Pennsylvania - men hun går også gerne på havearbejde og hygger sig med håndarbejde.

 

DePalo, Anna

Anna DePalo har altid elsket bøger. men at hun også var forfatter, opdagede hun først i voksen alder. Hun har boet i Italien og England, lært sig fransk, taget eksamen fra Harvard, skrevet en doktorafhandling i statsvidenskab og jura, haft held til at glemme sit fransk samt giftet sig med sin flotte helt. Når Anna ikke skriver bøger, arbejder hun som advokat i New York. Hun elsker at rejse, læse, skrive, se gamle film, spise chokolade og snakke italiensk  (som hun ikke har glemt, takket være sin store italienske familie)

 

DeStefano, Anna

Anna DeStefano frådser gerne i sin kvindelighed ved at skrive romantiske bøger og købe moderigtigt tøj. En af hendes fritidsinteresser er tennis, som giver hende mulighed for at slappe af efter en hård kamp ved tastaturet. Hun hjælper også til med krisehåndtering for børn og voksne i og omkring Atlanta, hvor hun bor med sin familie.

 

Devon, Georgina

Georgina Devon begyndte at skrive allerede 1985. Under hele sin produktive forfatterkarriere har hun levet et interessant liv. Hendes far arbejdede ved det amerikanske flyvevåben, og efter Georgina havde taget sin akademiske eksamen i samfundsvidenskab, fulgte hun i sin fars fodspor og blev ansat ved flyvevåbnet. Der mødte hun sin mand, Martin, som er jetpilot. Georgina bor med sin mand og datter i Arizona.

 

Dickson, Helen

Helen Dickson bor i det sydlige Yorkshire sammen med sin mand og deres to sønner. De driver et stort landbrug og dyrker den meget frugtbare jord. Helen forsøger at kombinere sit forfatterskab med det kaotiske liv på en bondegård. Som uforbederlig romantiker skriver hun for sin egen fornøjelses skyld, og hun inspireres meget af den smukke natur ude på landet. Hun kan lide at læse og lytter gerne til musik. Hun har altid fundet historie fængslende, og når hun er på rejse, besøger hun alle de omkringliggende fortidsminder.

 

Donald, Robyn

Robyn Donald har altid boet på nordlige New Zealand og elsker den smukke natur. Hun holdt op med at arbejde som lærerinde, da hun fandt ud af, hvor godt hun kunne lide at skrive. Nu arbejder hun på fuldtid med forfatterskabet.

Robyn er gift og har to børn. Når hun ikke skriver, hygger  hun sig helst med familien, men er også interesseret i havearbejde og rejser.

 

Dunlop, Barbara

Barbara Dunlop sidder sammenkrøbet og skriver romantiske berettelser i en lille hytte langt oppe i det nordlige Canada, hvor der findes flere bjørne end mennesker, og hvor det sner det halve år. Gudskelov har hun en stærk mand og to teenagebørn, som sørger for, at der er brænde og holder vejen fremkommelig, alt imens hun nipper til en kop varm chokolade og spekulerer på det følgende kapitel.

 

Ellison, J.T.

Med sine bøger med hovedpersonen Taylor Jackson har J.T. Ellison vundet kritikernes ros Hun har en mangefacetteret baggrund og har bl.a. arbejdet i Det Hvide Hus og for det amerikanske handelsministerium.

Da hun var flyttet til Nashville, bestemte hun sig for at begynde at skrive krimier. Ellison er grundig med sit researcharbejde, og når hun skriver på en bog, får hun hjælp af politiet i Nashville, FBI og hos flere andre retslige instanser for at undersøge alle fakta.

Ellison er medlem i flere organisationer for krimiforfattere: Thriller Writers, Mystery Writers of America, Romance Writers of America og Sisters in Crime. Hun bor stadig i Nashville sammen med sin mand og en uopdragen kat.

 

Erickson, Lynn

Molly Swanton og Carla Peltonen gemmer sig bag pseudonymet Lynn Erickson. De traf hinanden første gang i Aspen, Colorado - en by, de tit bruger som baggrund i deres bøger, eftersom virkeligheden der ofte overgår fantasien. De prøver hele tiden at se plottet i sine historier fra en ny synsvinkel og får stor hjælp af de lokale.

 

Fetzer,Amy J.

Amy Fetzer begyndte først at skrive, da hun var i trediveårs alderen. Da hun havde besluttet sig til at opgive sit arbejde som autoriseret kosmetolog, forsøgte hun i tre år, inden hun blev færdig med sin første bog. Den blev så dårlig, at hun nu kun har gemt nogle få sider, for at minde sig selv om, hvor langt hun er kommet. Kunsten i hendes forfatterskab er at slippe den opdæmmede kreativitet, hun bærer på, løs, og give den udtryk på papiret. Udover at skrive arbejder hun med  projekter i hjem og have.

 

Field, Sandra

Sandra Field blev født i England, men har boet næsten hele sit liv i Canada. Hun siger selv, at stilheden og tomheden højt mod nord tiltaler hende.. Hun elsker at rejse og få inspiration til sine romaner. Udover dette vil hun gerne være ude i naturen, padle kajak og vandre. Men hun er også glad for havearbejde og lytter gerne til musik. Men mest af alt nyder hun at være sammen med sin familie og venner. Sandra har altid elsket at læse. Følelsen af at forsvinde ind i en anden verden er utroligt fascinerende, synes hun.

 

Fielding, Liz

Allerede som tolvårig vandt Liz Fielding en skolekonkurrence i at skrive digte. Hun følte tidligt, at forfatterkarrieren lokkede, men det var først langt senere, at karrieren tog fart. Da havde hun  allerede nået at arbejde som sekretær i Afrika og Mellemøsten, gifte sig og opfostre to børn. Liz og hendes mand John bor nu i Wales og nyder den vilde, smukke natur og de gamle slotsruiner der.

 

Forbes, Emily

Emily Forbes er faktisk to søstre, som har en fælles passion for bøger og som begge elsker at skrive. De bor med deres familier i Sydaustralien, tre minutter fra hinanden, og de fandt ud af, at Harlequin var det perfekte karriereskift. I familien er der både læger og sygeplejersker, og tilsammen har søstrene universitetsuddannelse i fysioterapi, psykologi, jura og ekonomi. Med den baggrund følte de sig tiltrukket af lægeromanerne, først som læsere og nu også som forfattere. Deres fælles interesser omfatter også rejser, madlavning, fotografering og sprog.

 

Ford, Pamela

Med en baggrund i reklamebranchen følte Pamela Ford sig tilstrækkelig erfaren til at starte eget. I begyndelsen lavede hun brochurer, kataloger og oversatte film. Da hun fik sit første barn, begyndte hun at skrive skønlitterært. Som så mange andre lærte hun sig utroligt meget af at skrive sit første manus, men vil helst glemme det fuldstændigt. Hun bor i Wisconsin med sin familie.

 

Forster, Suzanne

Det var en bilulykke, som var grunden til , at Suzanne Forster blev forfatter. Hun havde tænkt sig en karriere indenfor klinisk psykologi, men mens hun lå i sygesengen, fandt hun ud af, at hun bedre kunne lide at skrive. En af hendes bøger, Romancing the Bride, er til og med blevet filmatiseret. Hun har eksamen i populær skønlitteratur, underviser og forelæser hyppigt.

 

Fossen, Delores

Forestil dig en anetavle som omfatter cowboys fra Texas, choctaw-og cherokeeindianer, en pirat fra Louisiana og en skotsk rebel, som kæmpede side ved side med William Wallace. Med sådanne forfædre kan man sagtens forstå, at Texasforfatteren og forhenværende kaptajn i flyvevåbnet, Delores Fossen, føler, at hun har genetiske anlæg for at skrive eventyrsromaner. Som om det ikke var nok, er hun gift med en jetpilot, som stammer fra vikingerne. Med så megen romantik i bagagen er det aldrig svært at finde inspiration.

 

Foster, Lori

Amerikanske Lori Foster skriver romantiske fortællinger, som både kan være samtidige og fantasifulde

 

Fox, Roz Denny

Roz Denny Fox har skrevet siden 1989 og har kunnet forsørge sig som forfatter siden 1995. Hun bor for tiden i Tucson, Arizona med sin mand, to børn og fem børnebørn.

 

Gaddy, Eve

Eve Gaddy fandt ud af, at en udfordring til en skrivekonkurrence kan være en måde at påbegynde et forfatterskab. Hun bestemte sig for at gøre et forsøg og opdagede, at hun elskede at skrive romantiske og spændende fortællinger. Hun bor med sin familie i den østlige del af Texas.

 

Gagnon, Michelle

Michelle Gagnon debuterede for ikke så længe siden som forfatter, men hendes romaner har allerede fået ros af både forfatterkolleger og anmeldere. På dansk udkom to bøger 2009: Massegraven og Den forladte tunnel og i 2011 På fjendtligt territorium. Gagnon har tidligere arbejdet som hundepasser, danser, personlig træner og free lance journalist, og hendes forældre drog et lettelsens suk, da hun meddelte, at hun havde bestemt sig for at blive forfatter.

Karrieren blomstrer og i dag skriver Gagnon på fuldtid og bor med mand og børn i Californien. Hvis hun en sjælden gang har en aften tilovers, ved hun ikke noget bedre end at tilbringe den i biografen med at gumle popcorn til en rigtig prægtig hollywood-film.

 

Gaines, Abby

Abby Gaines studerede sprog ved universitetet, men begyndte så med markedsføring. Efter at have freelancet som økonomijournalist fik hun lyst til selv at skrive og indleverede sine ”skabelser” til Forlaget Harlequin. Abby elsker at læse, rejse, og lave mad. Hun bor med sin familie ude på landet.

 

Garbera, Kathrine

At skrive romantiske bøger er en drøm, som er gået i opfyldelse for Kathrine Garbera. Hun skrev sin første bog for at bevise for sig selv, at hun kunne klare det, og i dag kan hun prale med flere udmærkelser for sit forfatterskab. Når Kathrine ikke skriver, tilbringer hun al sin fritid med sin mand og deres to børn. Hun kan også godt lide at brodere, spille på fløjte, svømme og træne taekwondo sammen med sin datter.

 

Gardner, Darlene

Darlene Gardner arbejdede længe som sportsjournalist, inden hun begyndte at skrive for Harlequin. Darlene bor med sin familie i den nordlige del af Virginia.

 

Gaston, Diane

I sin tid som socialarbejder hjalp Diane Gaston andre med at få en lykkelig tilværelse

i det virkelige liv. Nu arbejder Diane med opdigtede sådanne, idet hun skriver den slags historiske kærlighedsromaner, som hun altid har elsket at læse. Som datter af en oberst flyttede Diane meget under sin barndom og boede også et år i udlandet. Derfor forbavses hun stadig over, at hendes egen søn og datter er vokset op i et og samme hus i  Nordvirginia, hvor hun også stadig bor sammen med sin mand og tre helt almindelige huskatte.

 

Gates, Olivia

Olivia Gates har virkeliggjort meget i sit liv. En drøm, som hun målbevidst satsede på skulle gå i opfyldelse, var at skrive romantiske bøger, selvom det egentlig var det, som virkede mest usandsynligt. Efter at have studeret i flere år, skrevet og sendt manuskripter gik drømmen i opfyldelse: Harlequin købte hendes første lægeroman! Hun fik mulighed for at kombinere sin passion – at skrive – med sin profession: medicin. Nu ved Olivia, at drømme kan gå i opfyldelse, bare man kæmper længe nok.

 

George, Cathrine

Cathrine George er født i Wales. Allerede som barn var hun meget interesseret i at læse, og måske var det det, som gjorde, at hun blev forfatter. Cathrine er gift med en ingeniør, og familien boede mange år i Brasilien, indtil børnenes skolegang fik dem til at vende tilbage til England. Når Cathrine ikke skriver, laver hun gerne mad, lytter til operamusik, gør fund i antikvitetsforretninger eller går ture med familiens labradorhunde.

 

Gerard, Cindy

Hvis nogen skulle spørge ”Hvad er det bedste , du ved?” så ville Cindy Gerard svare ”Solskin, en svag brise, en pizza og en god bog”. Hvis hun kun fik vælge én af de fire, ville hun vælge bogen (med pizzaen på anden plads). Inspireret af den nydelse, hun har oplevet i så mange af de bøger, hun har læst, og i sit lange lykkelige ægteskab, skriver Cindy varme beretninger, som vækker minder hos mange mennesker.

 

Gold Kristi

Kristi Gold begyndte sin forfatterkarriere som tolvårig, da hun sammen med sin søster fandt på romantiske fortællinger om en barndomsven og en kendt og populær tv-personlighed. Senere har hun svigtet de kendte helte og foretrækker nu læger og cowboys, eftersom hendes mand er både og. Parret bor på en ranch i Texas med tre børn og en hel del kvæg. Tidligere deltog Kristi i forskellige hesteopvisninger, men  opgav ridningen for at skrive og har nu overladt tøjlerne til datteren.

Sin fremgang som forfatter takker Kristi sin søster Kim for, eftersom denne altid har opmuntret hende – også når det var hårdt! Når Kristi ikke skriver på en bog, drømmer hun om den.

 

Goodnight, Linda

Først da en af Linda Goodnights naboer blev forfatter, forstod hun, at også kvinder fra provinsbyer kan skrive. Hun har arbejdet både som sygeplejerske og lærerinde i en længere tid og bor med sin familie på en gård udenfor Seminole, Oklahoma. Hun kan godt lide at gå til rodeo og fodbold samt gå lange ture i skovene omkring gården.

                     

 Gordon, Abigail

Abigail Gordon bor i Chesire og er meget aktiv i sin by. Hun har endog skrevet manuskript til den årlige bypantomime! Hun fascineres af alt, som har med hospital og medicin at gøre, helst kombineret med kærlighed, noget som naturligvis genspejles i hendes bøger. Den ældste søn er hospitalsdirektør, og han hjælper gerne til med det medicinske. Som en del af en sammensvejst familie sætter hun pris på, at to af hendes sønner bor i nærheden og den tredje ikke så langt derfra. Det giver hende mulighed for at se sine herlige børnebørn vokse op.

 

Gordon, Lucy

Lucy Gordon mødte sin mand i Venedig, blev forelsket allerede den første aften og forlovede sig to dage senere. Efter sytten år er de  stadig lykkeligt gift og bor nu i England med deres tre hunde. I tolv år skrev Lucy for et engelsk dameblad. Hun har interviewet mange af verdens mest interessante mænd som Roger Moore, Richard Chamberlain, Warren Beatty, og Sir Alec Guinness. I de seneste år har hun vundet et antal udmærkelser for sine romantiske bøger.

 

Gracie, Anne

Anne Gracie er født i Australien, men har tilbragt det meste af sin opvækst forskellige steder såsom Skotland, Malaysia og Grækenland, inden hun til sidst bosatte sig i Melbourne. Der bor hun i et lille træhus, som hun en skønne dag vil renovere. Hendes kærlighed til regency-perioden begyndte i elleve-årsalderen, da hun listede sig ind på voksenafdelingen på  biblioteket og lånte en bog af den historiske forfatter Georgette Heyer. Hun troede, hun ville blive opdaget og sendt tilbage til børneafdelingen, men det blev hun ikke.

 

Grady, Robyn

Robyn Grady arbejdede længe bag fjernsynsskærmen. Men efter et stykke tid erkendte hun, at det var på tide at realisere sin drøm om at blive forfatter. Drømme, som hun havde lagt på is, da hun som teenager manglede selvtillid, eftersom hendes engelsklærer ikke troede på, at hun selv havde skrevet sine stile. Robyn bor med sin familie på Australiens solkyst og elsker sko, gamle jeans og teaterbesøg.

 

Graham, Darlene

Darlene Graham har haft stor fremgang med sine bøger. Hun siger selv, at det bedste hun ved, er at hjælpe andre til succes.  Det gør hun ved at afholde skrivekurser på University of Oklahoma og the Moore NormanTechnology Center. Desuden holder hun kurser over hele USA.

 

Graham, Heather

Heather Graham er en fremragende forfatter, hvis bøger er blevet trykt i mere end ti millioner eksemplarer på tyve sprog. Hun er placeret på både New York Times og USA Today´s bestsellerlister.

Graham begyndte en karriere som skuespillerinde, men begyndte at skrive noveller, da hun var på barselsorlov med sit tredie barn. Efter nogle forsøg fik hun 1982 et manus antaget, og siden det har hun skrevet over hundrede noveller og romaner.

Forfatterpriserne har simpelthen regnet over Heather Graham under hendes karriere, men trods det har hun altid haft fokus på familien. Hun er stadig gift med sin ungdoms kærlighed, og de har fem børn. Men hun er alligevel utrolig taknemmelig for at kunne arbejde med det, hun elsker, og hun ser sin karriere som en fantastisk gave.

 

Graham, Lynne

Lynne Graham er af irsk og skotsk herkomst og har boet i Nordirland hele sit liv. Hun voksede op i en landsby ved kysten. I dag bor hun på landet i et hus omgivet af en stor have.
   Da Lynne var fjorten år gammel, mødte hun sin kommende mand, og da hun blev færdig med studierne på Edinburgh University giftede hun sig med ham. Lynne skrev sin første bog da hun var femten, men den blev afvist. Under hendes første barselsorlov begyndte hun at skrive igen, men også her skulle der flere forsøg til, før hun fik sin første bog udgivet. Hun vil aldrig glemme den glæde, hun følte, da hun endelig så bogen udstillet i sin lokale boghandel.
   Lynne har altid ønsket sig en stor familie, og nu har hun fem børn, hvoraf kun det ældste er biologisk. De andre børn er adopteret, to fra Sri Lanka og to fra Guatemala.
   I Lynnes hjem hersker en kulturel mangfoldighed, der giver hele familien en ekstra dimension, både hvad angår deres interesser og deres dybe forståelse for hinanden. Dette gælder også familiens to kæledyr. Thomas er en kæmpestor, sort og meget kælen kat, mens Daisy er en yndig, men ikke så forfærdelig klog, hvid terrier. Om dagen jager katten hunden, men når natten falder på, så sover de to venner tæt sammen foran pejsen i køkkenet. Lynne elsker havearbejde og madlavning, ligesom hun samler på alt muligt, lige fra gammelt legetøj til mineraler, og så er hun bare helt og aldeles vild med julen …

 

Green, Abby

Abby Green opgav sine studier i socialantropologi for at i stedet freelancearbejde som regiassistent indenfor film-og fjernsynsindustrien, en branche som i sig kan være en sociologisk studie værd. Det blev mange tidlige morgener og ligeså mange sene aftener, lerede marker, grimme parkeringspladser og en hel del regn. Efter en dag at have læst en artikel om, hvordan man skriver romantiske bøger, besluttede hun sig for at ændre sin store interesse for Harlequinromaner til praksis. Nu nyder hun af at kunne være indendørs og tjene til livets ophold, langt fra regn og rusk.

 

Green Crystal

En af Crystal Greens store interesser er at rejse. Hendes yndlingssteder er Storbritannien, New Orleans, Italien og Japan, men selv bor hun i Californien. Det var svaret på et brev til en af hendes favoritforfattere, som inspirerede Crystal til at begynde at skrive. Hun har stadig sit første manus gemt væk i en støvet skuffe.

 

Greene, Carolyn

I første klasse fik Carolyne Greene en fodbold i hovedet og var bevidstløs i nogle minutter.

Da havde hun en herlig drøm, hvor hun var heltinden i en eventyrshistorie. Hun blev så skuffet, da læreren vækkede hende. Og sådan fortsatte det. Hun skriver nu bøger, som gør det muligt for læseren at flygte ind i en dramatisk og spændende verden. Hendes familie giver hende hele tiden ideer til nye historier, og hun plejer at smådrille sin mand, som er chef for brandvæsenet ” jeg tænder ilden og du slukker den.” Familien bor i Powhatan, Virginia.

 

Greene,  Jennifer

Jennifer Greene fik sin første bog udgivet 1983. Siden da har hun skrevet næsten halvtreds bøger i romantikgenren og vundet mange priser for sine bøger. Jennifer er fra Michigan, hvor hun bor med sin mand og deres to børn. Inden hun begyndte at skrive på fuldtid, arbejdede hun som lærerinde, rådgiver og konsulent. I hendes meriter indgår eksamen i engelsk og psykologi fra Michigans universitet, hvor hun fik diplom for sin indsats for kvindelige elever.

 

Hale, Deborah

Efter at have tilbragt et årti med at opspore sine rødder tilbage til den georgianske tid i England, gik Golden Heart- vinderen Deborah Hale over til at skrive romantiske fortællinger. Endelig kunne hun kombinere sin brændende interesse for fortiden med sit ønske om at skrive bøger. Deborah bor i Nova Scotia i Canada. Med fire børn under ti år (inklusive tvillinger) kalder Deborah forfatterskabet ” min måde til ikke at gå fra forstanden på”. Visse gode dage synes hun oven i købet, at det fungerer rigtig godt.

 

Hall, Diana

Diana Hall: Hvis erfaring giver næring til en forfatter´s sjæl, så må jeg være propmæt. Jeg har arbejdet som kontrollør på en drive-in biograf, været servitrice og lærerinde, kørt truck og nu er jeg forfatter. Det eneste arbejde, jeg har haft i mere end fem år, er hustru og mor. Efter gymnasiet i Ohio afsluttede jeg mine collegestudier i Alabama. Der blev jeg helt betaget af de lune nætter og Golfkystens lange sandstrande. Nu bor jeg i en forstad til Houston i Texas med min forstående mand, en dejlig datter, en stilfærdig, overvægtig collie og en hyperaktiv dalmatiner.

 

Hamilton, Diana

Diana Hamilton er en sand romantiker, og hun forelskede sig i sin mand ved første øjekast. De  har tre børn og deler også  hjem med et antal katte og hunde. For øvrigt er Diana for det meste optaget af enten at læse eller skrive en bog. Læsere verden over sætter stor pris på hende.

 

Handeland, Lori

Efter flere år som revisor, arbejde på et fotolaboratorium og som sælger af afløbsrør fik Lori Handeland sit første manus antaget 1993. Hun skriver tekster, som strækker sig fra det historiske over nutid til det overnaturlige. Lori bor med sin mand og to sønner i den sydlige del af Wisconsin.

 

Hannay, Barbara

Barbara Hannay er født i Sydney og uddannet i Brisbane, men har boet det meste af sit voksne liv i det tropiske Queensland sammen med sin mand og fire børn. Hun nyder at være ude i bushen og campere og padle kano, men hun elsker også livet i storbyen med musik, dans, bio og restaurantbesøg. Barbara arbejder som lærerinde i engelsk og har altid skrevet meget. Nu, hvor hun får sine romaner publiceret, kan hun virkelig give sin fantasi frit løb!

 

Hardy Kate

Kate Hardy bor i Norwich med sin mand, to små børn, to dovne hunde og så mange bøger, at hun slet ikke kan tælle dem! Da hendes søn blev født, skiftede hun job fra markedsfører til freelancejournalist for at have mere tid til sit barn. Da Kate var gravid med sin datter, påpegede hendes mand, at det ville være perfekt at skrive for Lægeroman-serien, eftersom hun så ville være i stand til at kombinere sin interesse for medicinske spørgsmål med kærligheden til en rigtig god historie. Det er virkelig at kombinere det bedste fra to verdener, især da hun hver gang får chancen at træffe en ny, flot helt.

 

Hardy, Kristin

Kristin Hardy har altid været  en bogorm. Da hun var lille, var det ikke så sjældent, at mor´s opfordring til at gå i seng helt blev ignoreret til fordel for bøgerne. På universitetet tog hun et kursus i kreativ skrivning, men tog i stedet en eksamen i geologi.  Kristin arbejdede en tid for NASA med et af de røntgenteleskop, som nu cirkulerer i atmosfæren rundt jorden. Da hun begyndte at arbejde som redaktør på et tidsskrift for ingeniører, fik hun chancen for at udvikle sine forfatterambitioner, og hun fortryder ikke et øjeblik at have skiftet karriere. Hun bor nu i New Hampshire med sin familie.

 

Harper, Karen

Karen Harper skriver historiske storsælgende romantiske bøger under sit eget navn Karen Harper, samt under pseudonymet Caryn Cameron. Karen har for nylig føjet gribende, romantiske dramaer til sin omfangsrige produktion. Denne populære forfatterinde var tidligere lærerinde på High school og college, men til læsernes store glæde skriver hun nu på fuldtid. Hun deler sin tid mellem Ohio og Florida og nyder at rejse sammen med sin mand og at slægtsforske. Karen spiller klaver og holder sig i form på traditionel skotsk måde med highlanddans.

 

Hart, Jessica

Det var ikke en selvfølge for Jessica Hart at begynde at skrive bøger. Tidligere har hun arbejdet bl.a. som servitrice, produktionsassistent ved et teater, redaktionssekretær ved en avis, engelsklærerinde samt assistent på naturekspeditioner. Det job førte hende til Frankrig, Indonesien og Cameroun. Idag er Jessica bosat i Nordengland, men så snart hun får chancen, rejser hun til steder med skønne naturoplevelser og god mad.

 

Heggan, Christiane

Christiane Heggan voksede op i Frankrig og tog sin universitetseksamen i Nice. Alt, som har med teater og film at gøre, ligger hende varmt på sinde. Tidligere arbejdede hun som journalist, inden hun selv begyndte at skrive bøger. Når Christiane ikke skriver på et nyt manus, kan man finde hende blandt gryderne i køkkenet. Hun elsker nemlig at overraske sin mand med lækre middage, noget han sætter stor pris på, da hun er en dygtig kok! At rejse er også en stor interesse og så vil hun gerne tale fransk- for ikke at glemme sit modersmål. Hun bor med sin familie i Medford, New Jersey.

 

 

Henshall, Elisabeth

Elisabeth Henshall bor med sin mand og deres to sønner i Cheshire. Efter afsluttet universitetseksamen i fransk og tysk arbejdede hun med en række forskellige opgaver indenfor kontorbranchen. Nu underviser hun i fransk og tysk på en skole i nærheden af familiens hjem.

Elisabeth er især interesseret i hjemegnshistorie og nyder af at skrive og forske med et godt glas vin i nærheden.

 

Herries, Anne

Anne Herries bor i Cambridge, men tilbringer en stor del af vinteren i Spanien, hvor hun og hendes mand bor i en lille hyggelig by oppe i bjergene. Anne elsker at væve beretninger fulde af glæde, tårer og romantik sammen. Den smukke natur rundt omkring giver hende den sindsro, hun behøver  i sit arbejde. Hun har fået over tredive romaner publiceret, deraf halvdelen hos Harlequin. At skrive er en drøm, som er gået i opfyldelse – en drøm, som Anne nyder at kunne dele med sine læsere.

 

Herron Rita

Prisbelønnede Rita Herron skrev sin første bog, da hun var tolv, men dengang troede hun ikke, at man kunne blive forfatter, når man blev stor. Tidligere arbejdede Rita som forskolelærerinde, men så skiftede hun eventyrshistorier ud med romantiske fortællinger og skriver både romantiske komedier og romantisk spænding. Rita bor i Georgia i USA med sin egen romantiske helt og deres tre børn.

 

Hewitt, Kate

Kate Hewitt læste sin første Harlequin-roman på en rejse til England, da hun var 13 år gammel, og hun har læst Harlequin-romaner lige siden. Hun skrev selv sin første historie, da hun var fem år … udelukkende fordi hendes storebror havde skrevet en, og hun også ville prøve. Historien var på en linje, men heldigvis er de blevet mere detaljerede, efterhånden som hun er blevet ældre.
   Hun studerede drama på college og flyttede efterfølgende til New York for at skabe sig en karriere inden for teaterverdenen. Det kørte af sporet til fordel for noget langt bedre … Hun mødte sin drømmemand, der viste sig at være hendes storebrors barndomsven. 10 dage efter deres bryllup flyttede de til England, hvor Kate havde flere forskellige job … dramalærer, redaktionsassistent, ungdomsarbejder, sekretær og endelig … mor.
   Kate solgte sin første novelle til et britisk ugeblad, da hendes ældste datter var et år gammel. Efterfølgende har hun solgt mange bøger og serier, men at skrive kærlighedsromaner forbliver hendes yndlingsbeskæftigelse … naturligvis.
   Ud over at skrive elsker hun at læse og rejse, og hun arbejder på at lære at strikke … det er en løbende proces, og indtil videre har hun strikket en hel del halstørklæder. Efter seks år i England bor hun nu i Connecticut med sin mand og tre små børn … og måske en dag en hund.

 

Hingle, Metsy

Metsy Hingle er født og opvokset i New Orleans- en by, som hun elsker. Hun siger, at det er byens charme og hendes egen franske arv, som har inspireret hende til at skrive. Metsy er gift og har fire børn, og hun tror på romantik og lykkelige slutninger.

 

Hoffmann, Kate

Mens Kate Hoffmann arbejdede som copywriter for et reklamebureau, bestemte hun sig for at prøve at skrive en romantisk bog. Hun har arbejdet som lærerinde, butiksansat og annoncesælger. Hun har også arbejdet som volontør, og hun bruger sine erfaringer i sine tekster. Hun kan nu arbejde som forfatter på fuldtid og er helt tilfreds med at have smidt vækkeuret væk. Kate bor i den sydøstre del af Wisconsin med sine husdyr, og når hun ikke skriver,  passer hun sin have, spiller golf, læser eller ser romantiske film.

 

Hollis, Shannon

Shannon Hollis flyttede fra Canada til Californien for at arbejde indenfor IT- industrien i Silicon Valley, men nu forsørger hun sig som forfatter og som freelancer. Hun kan godt lide livet på den amerikanske vestkyst, selvom det begyndte med en forskrækkelse – familiens hus blev helt ødelagt i det store jordskælv 1989.

 

Hood-Stewart, Fiona

Så længe hun kan huske, har skotske Fiona Hood-Stewart elsket livet i storbyen. Sin skoletid tilbragte hun i Schweiz, og hun mestrer ikke mindre end syv sprog. Når hun skriver, plejer hun at bruge sine egne erfaringer fra det internationale jetsetliv, forretningsverden og gamle velhavende slægter.

 

Hunter, Gwen

”Da jeg var lille, ville jeg være sygeplejerske”, fortæller Gwen Hunter. ”Med en otteårigs logik syntes jeg, at bogstaverne R.N. ( for Registered Nurse, red.anm.) efter mit navn, ville gøre det muligt for mig at hjælpe mennesker og indgyde dem mod. Selvom jeg var så ung, forstod jeg, at alle har en historie at fortælle, noget som piner dem, en sjælelig smerte, som bør behandles... Som den ”ensomme ulv” jeg var, plejede jeg at sidde og betragte mennesker, som passerede forbi og fantasere om dem. I alle fantasierne var jeg heltinden, som reddede dem fra en forfærdelig skæbne. Og så, da jeg var elleve år, opdagede jeg bøgernes forjættede land”.

Fra den dag var det en selvfølge for Gwen Hunter en dag at blive forfatter. Efter at hun havde afsluttet skolen, valgte hun at uddanne sig inden for sygeplejen for at kunne forsørge sig, stadig med det mål at kunne skrive. Og en nat  på skadestuen skete der noget, som blev af stor betydning for hende. Hun mødte en politibetjent, som havde ligeså store forfatterdrømme som hun selv, så de bestemte sig for at begynde at skrive sammen. En tid senere fik de to manus antaget af Warner Books.

Nu skriver Gwen alene, og hendes drøm om at blive forfatter er  gået i opfyldelse – og mere til! Hendes bøger er elskede over hele verden, og hun er blevet belønnet med flere udmærkelser for sit forfatterskab.

Gwen bor i Rock Hill, South Carolina, med sin mand og to hunde.

 

Iding, Laura

Laura Iding elskede at læse allerede som barn. Når hun ikke havde nogle bøger ved hånden, skrev hun simpelthen sine egne. Trods sit ønske om at blive forfatter insisterede hendes forældre på, at hun skulle have at ”rigtigt” arbejde. Hun havde sommerjob på et sygehus og blev rigtig glad for sygeplejerskejobbet. Nu, efter tyve års erfaringer fra skadestuer og intensivafdelinger , er det lykkedes hende at kombinere hobby og arbejde ved at skrive Lægeromaner for Harlequin. Laura bor i det nordlige USA sammen med sin mand og to teenagebørn.

 

Jackson, Brenda

Brenda Jackson er romantiker helt ind til hjerteroden. Hun er gift med sin ungdomskærlighed og bærer stadig stolt den første ring, han gav hende, da hun var femten år. Brenda har altid troet på kærlighedens magt, og derfor slutter alle hendes historier lykkeligt. Sit eget virkelige kærlighedsliv har Brenda delt i treogtredive år  med sin mand, og de har to sønner. De bor i Jacksonville i Florida. Hun deler sin tid mellem familien, forfatterskabet og sit arbejde i et forsikringsselskab.

 

James, BJ

BJ James skriver om stærke, handlekraftige heltinder og vil helst skabe passion og drama ved at bruge ord, som malende beskriver stemninger og omgivelser. Intensiteten gør, at hendes heltinder bliver tydeligere og folder sig ud foran de mandlige personer. Bj bor med sin familie i Cliffside, North Carolina.

 

James, Elle

Eftersom Elle James er barn af en militærmand indenfor flyvevåbnet, fik hun en hård, men god arbejdsmoral. Hun er blevet indenfor det militære i reserven. Hun har bl.a. med sin famile forsøgt at drive en strudsfarm i  bjergområdet i Texas. Al denne erfaring tilfører mystik, spænding og humor i hendes fortællinger. Ind i mellem skriver hun også barbariske, overnaturlige og romantiske komedier.

 

James, Julia

Julia James bor i England med sin familie. Harlequinromaner var de første ”voksenbøger”, hun læste, og det har hun gjort lige siden. Hun elsker ”landet” i England og strandene ved Middelhavet – begge steder passer perfekt for romantiske beretninger! Hun har desuden været så heldig at opdage Caribien og kan fornøjet konstatere, at disse magiske og smukke øer også er perfekte! ”Noget af det bedste med at skrive kærlighedsromaner er, at det er en glimrende undskyldning for at tage på ferie til fantastiske steder” siger Julia.”  Naturligvis alt under foregivende af at researche for bøger”. Når hun ikke skriver, går Julia gerne ture, pusler i haven, broderer og bager ”ekstremt klæge chokoladekager” –og forsøger holde sig i form!

 

Jameson, Bronwyn

Bronwyn Jameson tilbragte det meste af sin barndom med næsen begravet i bøger. Som teenager opdagede hun, at hun kunne lide kærlighedsromaner, og det var bare et spørgsmål om tid, før hun selv begyndte at skrive. Bronwyn deler en idyllisk, australsk farm med sin mand, tre sønner,  tusindvis af får, et dusin heste, forskellige vilde dyr og en hund. Hun foretrækker stadig at tilbringe sin begrænsede fritid med en rigtig god bog.

 

Jamison, Kelly

Kelly Jamison voksede op i en lille by og bruger ofte charmen i småbyer i sine bøger. Efter collegestudier arbejdede Kelly på en avis, som var så lille, at de ikke engang havde eget kamera. Når nogle af reporterne skulle bruge et billede, måtte de låne et kamera af en dame, som boede i nærheden.

 

Jarrett, Miranda

Miranda Jarrett arbejdede som designer og art director, inden hun begyndte at skrive på fuldtid. Hun synes selv, at hun er begunstiget af skæbnen, eftersom hun har et arbejde, der forener historie og lykkelige afslutninger. Miranda og hendes mand, som er musiker, bor i nærheden af Philadelphia med deres to børn og to katte. Når hun har tid til overs, maler Miranda akvareller og bager franske chokoladekager.

 

Jenoff, Pam

Pam Jenoff var tidligere mere koncentreret om international handel, historie samt det japanske sprog. Hun tog sin eksamen i historie på Cambridge University i England, men kommer oprindelig fra Maryland og New Jersey i Pennsylvania. I to år havde hun udenlandstjeneste i Polen, hvor hun udviklede sin ekspertise om jødernes forhold under jødeudryddelsen. Nu bor Pam i Philadelphia og arbejder som advokat.

 

Johnson, Janice Kay

Janice Kay Johnson har skrevet en masse bøger for børn og voksne. Janice arbejdede tidligere som bibliotekar og bor nord for Seattle med to teenagedøtre (som ofte dukker op i hendes bøger). Når hun ikke kører dem til deres forskellige aktiviteter, skriver hun, strikker eller arbejder i haven.

 

Johnston, Linda O.

Linda O.Johnstons første publicerede værk vandt pris som årets bedste detektivnovelle. Nu har hun fået flere noveller og romaner udgivet og er alment anerkendt for sit udmærkede arbejde indenfor romanverden. Linda arbejder som advokat og bruger morgenerne til at skrive juridiske dokumenter. Eftermiddagene går med at skabe mindeværdige fortællinger om det overnaturlige, tidsrejser, detektivhistorier og romantik. I bagagen har Linda en eksamen i journalistik, og hun begyndte sin omvekslende forfatterkarriere med at drive en lille avis. Derefter arbejdede hun med reklame og PR og uddannede sig senere til advokat.

Linda er med i en forening for kvindelige kriminalforfattere og er også aktiv i en amerikansk forfatterforening. Hun bor i nærheden af Universal Studios i Hollywood med sin mand, to sønner og to King Charles spaniels.

 

Johnston, Paul

Paul Johnston er født i Skotland 1957. Som søn til en succesfuld thrillerforfatter var det naturligt for ham at studere litteraturvidenskab og græsk ved University of Oxford. Efter afsluttede studier flyttede han til Grækenland i 1987, hvor han havde forskellige jobs bl. a. journalist og lærer. Hans første datter blev født 1988, og Paul Johnston begyndte at skrive for alvor 1989, da han bosatte sig på den lille græske ø Antiparos. I 1995 vendte han tilbage til universitetet for at tage en doktorgrad. I 2005 giftede han sig for anden gang med græske Roula og deres datter Maggie blev født året efter i Athen. For tiden bor familien skiftesvis i Grækenland og Storbritannien. Paul Johnston roses af kritikerne, og hans bog Dødslisten var den første, som udkom  på dansk 2009.

 

Jordan, Chris

Chris Jordan er pseudonym for forfatteren Rodman Philbrick. Han voksede op i New England og har skrevet romaner, siden han var teenager. Forfatteren har fået flere udmærkelser for sine bøger og har opnået international succes.

Chris Jordan og hans kone, forfatteren og journalisten Lynn Harnett, bor dels i Maine og dels i det tropiske Florida Keys.

 

Jordan, Penny

Penny Jordan boede med sin mand i Cheshire på et smukt gammelt gods fra 1300-tallet. I sin fritid helligede hun sig sin helt store passion: haven! Hun skrev romantikbøger i snart tyve år og har udgivet over hundrede titler, som er solgt i mere end tres millioner eksemplarer og oversat til sytten sprog. Penny blev noget af en romantikkens dronning og er meget populær over hele verden.

 

Justiss, Julia

Julia Justiss nedskrev ideerne til syvogtyve Kitty bøger bagest i sit stilehefte, da hun gik i tredje klasse, og hun har skrevet lige siden. Hun har arbejdet som jurist for et forsikringsselskab og har udgivet nyhedsbrev for den amerikanske ambassade i Tunis. Hun fulgte med sin mand, som var søofficer, og flyttede tolv gange i løbet af syv år, inden  de til sidst slog sig ned i Texas. Der underviser hun i fransk på high school. Hun bor på et georgiansk gods med mand og tre børn.

 

Karr, Leona

Leona (Lee) Karr er født i Colorado og har skrevet næsten 40 bøger. Hendes favoritgenrer er spænding og romantik. Efter at have taget sin eksamen underviste hun som speciallærer, indtil hendes første bog blev publiceret 1980. Hendes bøger er blevet udgivet i mere end et dusin lande. Hun har været konferencier ved flere skrivekonkurrencer og undervist på college i kreativ skrivning.

 

Kava, Alex

Alex Kava voksede op i Nebraska og drømte tidligt om at blive forfatter. Hendes forældre forstod i og for sig værdien af en uddannelse, men at læse bøger blev anset somspildtid, hvis det altså ikke drejede sig om skolebøger. Derfor begyndte Alex at skrive historier bagpå kalendere, som hun gemte i en skotøjsæske under sengen.

Alex Kava fik et stipendium for at kunne betale sine collegestudier. Under collegetiden arbejdede hun på et sygehus og steriliserede operationsværktøj. 1982 tog hun sin eksamen i kunst og litteraturvidenskab. Hun startede egen virksomhed indenfor grafisk design, og i 1992 kom hun tilbage til sit gamle universitet som pr-chef. Fire år senere sagde hun op for at få mere tid til at skrive skønlitteratur. For at forsørge sig selv ”genoplivede” hun sit eget firma, tog lån i huset, brugte alle sine penge og tog til og med job som avisbud. Det var en satsning, som gav belønning, da hendes gennembrud som forfatter kom.

Alex Kava bor i Omaha, Nebraska med sine to hunde Miss Molly og Scout. Hun roses af kritikerne, og hendes thrillers er nået højt op på New York Times bestsellerliste. Bøgerne med Maggie O´Dell har sikkert fået mangen en læser til at kikke sig over skulderen en ekstra gang på en mørk aftentur.

 

Kay, Patricia

Patricia Kays lykkelige opvækst lade grunden til hendes forfatterskab. Hendes bøger er fulde af varme og kærlighed til familien. Hun har boet mange forskellige steder – bl.a. i Stockholm – og derigennem fået mange erfaringer, som har lært hende, at alle mennesker overalt er ens og vil have det samme – et kærligt forhold, som varer hele livet. Hun og hendes mand bor i Houston, Texas, og de har deres elskede børnebørn omkring sig. Patricia går vældigt gerne i teater og kan også lide at rejse.

 

Kelly, Leslie

Efter at have udgivet sin første Harlequin roman i 1999 er Leslie Kelly blevet kendt for sine vovede og sexede beretninger med farverige heltinder – og helte, som får kvinder at besvime. Hun har fået flere priser for sine bøger.

 

Kendall, Karen

Inden Karen Kendall blev forfatter, tog hun en uddannelse i moderne samtidskunst. Efter at også have tilegnet sig kundskab om museer arbejde hun for en række museer og gallerier, inden hun til sidst gav efter for sin længe nærede drøm og begyndte at skrive. Hun bor i Florida med sin familie og interesserer sig stadig for kunst – fremfor alt børnenes.

 

Kendrick, Sharon

Sharon Kendrick er født og opvokset i England. Hun har haft mange forskellige jobs som f.eks. fotograf, sygeplejerske og ambulancechauffør i Australiens ørken. Hun synes dog, at det sjoveste, hun har gjort, er at skrive, og hun morer sig gerne med at fantasere om nye helte til sine bøger. Hun har også andre interesser som at lave mad, læse, gå i teater og fremfor alt være sammen med sine to børn.

 

Kent, Alison

Alison Kent skriver den slags bøger, som hun selv elsker at læse. Gennem sine bøger vil hun lære læserne, hvordan kærligheden burde være. Når Alison ikke skriver, har hun masser at foretage sig  med sin store familie i hjemmet udenfor Houston i Texas.

 

Kilby, Joan

Joan Kilby er født i Vancouver i Canada og tilbragte barndommen ved havet. Hun uddannede sig til marinebiolog og arbejdede som sådan i ti år. Joan traf sin mand i Vancouver, og de emigrerede til Australien. Hun skrev sin første bog, da hun var på barselsorlov, sikker på at hun en dag ville blive publiceret. Og efter syv forsøg kom så den magiske telefonopringning fra et forlag.

 

Kingsley, Maggie

Maggie Kingsley bor med sin familie i et afsides liggende lille hus i Nordskotland. Hun er fra en familie med stærke traditioner indenfor medicin. Selv har hun skiftende karrierer bag sig som har inkluderet bl.a. forelæsninger og velgørenhedsarbejde. Men hun har altid haft en forkærlighed for at skrive. Maggie arbejder i et rekrutteringsfirma, når hun ikke forfatter.

 

Kistler, Julie

Julie Kistler er en meget populær forfatterinde, som har udgivet bøger på Harlequin i mange år. Hendes kærlighedsromaner kendetegnes af det hurtige rappe sprog.Hun bor med sin mand samt katten Thisbe i Bloomington, Illinois  – og har en utrolig samling bøger om film, historie, teater og sport.

 

Knupp, Amy

Amy Knupp begyndte sin karriere som annoncesælger for nogle større amerikanske aviser, men efter syv år var hun blevet træt af det. Da hun fik chancen at være hjemmegående med sit første barn, begyndte hun at skrive, men hun har også et ”almindeligt” arbejde og er ansat i sin mands firma. Hun elsker at skrive om virkelige personer – og  så klart også om kærlighed!

 

LaBrecque, Jennifer

Jennifer LaBrecque bor i Acworth i Georgia. Hun har arbejdet som forfatter, korrekturlæser og pr- konsulent, og det var takket være disse beskæftigelser, hun fik ideen til selv at skrive romantiske fortællinger med en stor dosis humor. Foruden at forfatte driver hun sammen med sin familie et firma til bekæmpelse af skadedyr. I sin fritid læser hun, og desuden vandrer hun gerne samt fører livlige diskussioner om alt mellem himmel og jord.

 

Lamb, Charlotte

Charlotte Lamb er en af Harlequins mest læste og elskede forfatterinder. Hendes utrolige karriere – hun har skrevet over hundrede romaner – har bidraget til at forme den romantiske litteratur! Charlotte og hendes familie bor på Isle of Man, det perfekte miljø for en forfatter, som skaber personer og historier, som spredes over hele verden.

 

Landon, Juliet

Juliet Landon bor i en gammel by ude på landet i Nordengland sammen med sin mand, som er forsker. Hendes store interesse for broderi, kunst og historie samt en usædvanlig livlig fantasi gør, at hun elsker at skrive historiske romaner. Hun kan bedst lide at  researche især om den tidlige middelalder og dens fascinerende kvindelove. Hun skriver gerne om kvinders kamp for at overleve i en verden, som i højeste grad blev anset for at tilhøre mændene.

 

Langan, Ruth

Ruth Langan kan spore sine forfædre til Skotland og Irland, og hun føler derfor en slags slægtsskab med personerne i sine historiske romaner. Hun er gift med sin ungdomskærlighed, Tom, og de har fem børn. De bor i Michigan, hvor Ruth er født. Hele familien elsker sport, især golf og skisport.

 

Laurence, Andrea

Andrea Laurence har elsket at læse og skrive historier, siden hun lærte alfabetet. Hun har altid drømt om at se sit arbejde på tryk og er virkelig glad for at kunne dele sine bøger med verden. Som dedikeret vestkyst-pige omplantet til Syden arbejder hun på sin egen ’lykkelige slutning’ med sin kæreste og deres flok af hjemløse dyr.

 

Lawrence, Kim

Kim Lawrence bor med sin mand og børn på en bondegård i Anglesey. Hun jogger dagligt for at få inspiration til at skrive ogenergi til at passe familien samt gårdens dyr. Kim har altid godt kunnet lide at læse og skrive romaner, og hun elsker, når det ender lykkeligt!

 

Leclaire, Day

Day Leclaire bor midt i en skov, men dog nære havet på Hatteras Island i North Carolina. Der kæmper hun både mod storme og strømafbrud, men det opvejes af det skønne klima, udmærkede fiskemuligheder og et enestående landskab. Hun erkender, at fleksibilitet og humor er egenskaber, som er til stor hjælp i hendes forfatterskab.

 

Lee, Miranda

Miranda Lee er født i New South Wales i Australien. Hun er den yngste af fire børn. En kort overgang studerede hun musik, men skiftede så spor og begyndte at arbejde med it. Da hun var blevet gift og havde fået tre børn, opgav hun sit job i it-branchen og slog sig på hundetræning og gedeavl uden dog at føle, at hun var havnet på rette hylde. Da hendes søster foreslog hende at begynde at skrive kærlighedsromaner, virkede det som det helt rigtige. Det betød, at hun kunne arbejde hjemme og oven i købet have det sjovt imens.
   Efter et par år blev hun tilbudt at skrive en serie på seks bøger med en temmelig kort deadline, hvilket resulterede i, at hendes mand blev hjemmegående, for at hun kunne få arbejdsro.
   Mirandas kendetegn som forfatter er gode historier og et persongalleri, der oser af sex og lidenskab. Hendes motto som forfatter er, at hun aldrig må kede sine læsere. Millioner af fans verden over beviser, at det er lykkedes hende at efterleve dette motto.

 

Lee, Rachel

Rachel Lee skrev sit første stykke, da hun gik i tredje klasse, og da hun var tolv, var hun allerede begyndt at skrive for alvor. Hun har boet overalt i USA, både på østkysten og vestkysten, men nu har hun sit hjem i Florida.  Efter at have arbejdet som sikkerhedsekspert, ejendomsmægler og optiker kan Rachel nu bruge sine erfaringer sammen med sin kreativitet til at skrive romantiske bøger. Hun synes selv, at livet er det største romantiske eventyr, man kan tænke sig. Er man åben og bevidst, kan fantastiske oplevelser vente lige rundt om hjørnet, siger Rachel.

 

Leigh, Jo

Jo Leigh har mange strenge på sin lyre. Hun er både forfatter og manusforfatter og er blevet konsulteret om over halvtreds film- og teatermanus. Jo underviser på skrivekurser og er en hyppig gæstetaler ved forfatterkonferencer. Hun bor i øjeblikket i Nevada  sammen med tre katte.

 

Lennox, Kara

Kara Lennox begyndte med at skrive artikler til aviser, brochurer, pressemeddelelser, reklameannoncer og forretningsplaner. Hun har også arbejdet som art director på en avis, været typograf, instruktør, butiksmedhjælper, telefonsælger og blackjack-dealer. Denne baggrund er måske det, der har bevirket, at hun har kunnet skrive om så banebrydende, sommetider bizarre og på anden måde usædvanlige emner. Hun er en populær taler og konferencier på forfatterkonferencer.

 

Lennox, Marion

Marion Lennox er født på en bondegård i Australien. Hun flyttede derfra først og fremmest, fordi køerne ikke var interesserede i hendes fortællingerMarion skriver både lægeromaner og i den romantiske genre. I begyndelsen brugte hun forskellige forfatternavne til respektive serie, så hvis du leder efter tidlige bøger, kan du også lede under navnet Trisha David.

Som teenager fik Marion altid høre, at det ikke var til nogen nytte at læse romantiske bøger. Nu er romantikken hovedingrediensen i hendes beretninger. Hun kan tillade sig at rejse, og hun er et godt eksempel på en kvinde, som tør følge sine drømme.

 

Leto, Julie Elisabeth

Julie Elisabeth Leto kunne allerede i de unge år godt lide at læse romantiske historier og vidste, at det var sådanne, som hun også ville skrive. Inden hun blev forfatter, var hun lærerinde i engelsk og arbejdede ved siden af i familiens forretning, hvilket gav hende tid til at skrive. Julia vil helst fortælle længere historier, som giver hende frihed at udvikle sine personer, sensualiteten og give en intrigant handling. Alle hendes romaner er hede, sexede og humoristiske.

 

Lewis, Jennifer

Jennifer Lewis har fantaseret sammen historier så længe, hun kan huske, og hun synes, det er dejligt at kunne dele dem med sine læsere. Hun har boet på begge sider af Atlanterhavet og arbejdede i medie- og kunstbranchen, inden hun fik samlet så meget mod, at hun turde sætte sine beretninger på print.

 

Lockhart, Christy

Christy Lochhart er den evige romantiker. Hun flyttede fra sit hjemland England til USA, da hun var otte år, og syntes, det var en skuffelse, at der ikke var cowboys og heste overalt. Men bjergene i Colorado gav hende trods alt inspiration nok til at skrive om agtværdige mænd, virkelige situationer i livet og tiltrækkende kærlighedshistorier.

 

London, Jeanie

Jeanie London tror på kærligheden, og det var derfor, hun bestemte sig til at skrive romantiske fortællinger. Men når det er sagt, så er hun også overbevist om, at al kærlighed kræver arbejde. Hun bor med sin familie i solfyldte Florida.

 

Long, Kathleen

Efter en karriere som copywriter, hvor Kathleen Long legede med ord, synes hun nu, at det er herligt at kunne skabe en verden fuld af personer, steder og intriger, som hun selv har fundet på.

Hun bestemte sig for at skrive, da hendes datter lærte hende at leve i nuet og at drømme var til for at gå i opfyldelse. Kathleen er nu prisbelønnet forfatter for Harlequin. Hun har vundet flere udmærkelser, men hendes største belønning er de breve og mails, som hun får fra sine læsere. Sammen med sin familie, som omfatter en neurotisk shetland sheepdog, deler Kathleen sin tid mellem en forstad til Philadelphia og kysten i New Jersey.

 

Lovelace, Merlin

Merlin Lovelace er officer i flyvevåbnet og har gjort tjeneste i Taiwan, Vietnam, Pentagon og på forskellige baser rundt omkring i USA. I løbet af sin tid i uniform traf hun og giftede sig med verdens mest sexede kaptajn, som senere blev verdens mest sexede oberst, og hun samlede tilstrækkeligt med materiale til bøger til mange år fremover. Hun elskede hvert minut af sit liv i det militære, og det var kun fordi, en ny spændende karriere lokkede, at hun lagde sin blå uniform væk 1991. Siden da har hun skrevet både historiske og nutids romaner. Når Merline ikke sidder og skriver, nyder hun og hendes mand af at rejse eller at løbe efter små hvide bolde på golfbanerne i Oklahoma.

 

Lowe, Fiona

Fiona Lowe har en lang karriere i sygeplejen bag sig og har arbejdet indenfor mange forskellige områder. Tiden som jordemoder og sygeplejerske på en skadestue, synes hun nu  bagefter, var den bedste. En tid var hun også  klinikchef og underviste mennesker i at holde sig raske og friske. Som barn boede hun på Papua Ny Guinea, men er nu bosat i Victoria i Australien. Hun kan lide at være sammen med mand og børn, spille tennis, arbejde i haven, gå i teater og planlægge nye ferieeventyr.

 

Lynn, Denise

Denise Lynn har slugt kærlighedsromaner i mange år. Med deres hjælp har hun rejst til lande og tidsperioder fyldt med tapre riddere, dristige damer og evig kærlighed. Nu kan hun dele sine drømme om kærlighed og romantik med andre. Denise bor i den nordvestlige del af Ohio med sin i højeste grad levende helt Tom og en flok firbenede”børn”. Deres tobenede søn Kent gør tjeneste i den amerikanske flåde og kommer hjem en gang imellem for at ordne computoren, dvd spilleren og alle andre elektroniske apparater, som er holdt op med at fungere under hans fravær.

 

Lynn, Janice

Janice Lynn uddannede sig til sygeplejerske ved Vanderbilt University og arbejder på en familieklinik. Hun bor i det sydlige USA med mand, deres fire børn og en Jack Russell terrier med det passende navn Trouble. Og så bliver der ikke rigtig så megen tid til at ”lufte” støvekluden, efter hun begyndte sin forfatterkarriere.

 

Lyons, Mary

Mary Lyons, som egentlig hedder Mary-Jo Wormell, er nu politiker på fuldtid i England, men har nået at skrive et stort antal kærlighedsromaner for Harlequin.

 

MacDonald, Janice

Janice MacDonald har skrevet, så længe hun kan huske. Hun voksede op i England, men flyttede til USA, da hun var sytten. Hendes mor og søster bor også i USA, men Janice har stadig familie i England. Hun har en universitetseksamen i journalistik og begyndte sin karriere som reporter på flere forskellige aviser. Janice bor i Californien med sin mand og masser af dyr og skriver på fuldtid.

 

MacDonald, Laura

Laura MacDonald bor på Isle og Wight, er gift og har voksne børn.Hun har skrevet, siden hun var barn. Hun har arbejdet indenfor sygeplejen, både på apotek og lægeklinikker. Hendes datter er sygeplejerske og har hjulpet med research til Lauras lægeromaner.

 

Macomber, Debbie

I september 2007 fejrede Debbie Macomber en ny fremgang som forfatter. Det var nemlig første gang, en af hendes romaner kom på første plads  på såvel New York Times bestsellerliste som på USA Todays, Publishers Weeklys og Bookscans lister. Få forfattere kan prale med dette. Debbie Macombers bøger elskes af læsere over hele verden og er blevet oversat til tre og tyve sprog. Der er blevet trykt over hundrede millioner eksemplar av hendes bøger.

Men fremgangen har langtfra været en selvfølgelighed for Debbie. Som dyslektiker og mor til fire begyndte hun at skrive romaner hjemme i køkkenet på en lejet skrivemaskine.

Man kan sagtens forstå hendes glæde, da hun fik sin første roman udgivet i 1982. Hemmeligheden bag hendes popularitet er, at hun skaber troværdige personer, som bringer liv i handlingen. Hun henter inspiration til bøgerne fra sit eget og sine venners liv, og hendes evne at levendegøre kvinders følelser og tanker er næsten uhyggelig. Et indslag af humor er en anden vigtig ingrediens i hendes bøger.

Debbie og hendes mand Wayne deler sin tid mellem Washington og Florida. Foruden sine fire børn har de ni børnebørn, som forgylder deres tilværelse.

 

”Macomber håndterer familiehemmelighederne på en fortrinlig måde”.

Publishers Weekly

 

”Fantastiske personer som får læseren til at vende tilbage....”

Booklist

 

”Jeg lover, at du vil elske hvert eneste ord!”

Romance Reviews Today

 

Maquire, Darcy

Darcy Maguire er lidt af en ”Kirsten giftekniv”, som lokker høje, pæne mænd til at tro på kærlighed og romantik. Når hun ikke skriver på sine romaner, arbejder hun gerne i haven, læser eller går i biografen.

 

Maitland, Joanna 

Joanna Maitland er født og opvokset i Skotland, men har boet det meste af sit voksne liv i England og i udlandet. Hun har arbejdet indenfor forskelligt, såsom systemanalytiker og revisor samt været leder af en velgørenhedsorganisation i den offentlige sektor. Joanna begyndte at skrive for sine børn, da de var små og fortsatte siden med historiske romaner, som hun plejede at sidde og skrive på sine daglige rejser mellem hjemmet og London. Nu arbejder Joanna deltid som konsulent, så hun får mere tid til at skrive og til at hygge sig med sin mand og to børn for ikke at tale om at passe familiens naturgrund i Hampshire.

 

Major, Anne

Anne Major er ikke bare en meget succesrig forfatter, hun driver også eget firma og har familie, som består af mand og tre børn. Hendes fritidsinteresser omfatter bl.a. rejser, tennis, sejlsport og klaverspil. Ikke helt uventet er hendes favoritkomponist Chopin.

 

Marcus, Wendy S.

Wendy S. Marcus har ikke altid været en ivrig læser. Som barn var hun ikke en af dem, der gemte sig under dynen med en lommelygte og en god bog. Når hun var i skole, skimmede hun kun klassikerne, og læste kun det der var nødvendigt for at bestå. Wendy har først fundet kærligheden til litteratur senere i livet, nærmere bestemt i en kasse med gamle paperbacks. Her blev hun introduceret til den romantiske genre i form af en Harlequinbog. Siden den første bog, har hun elsket at læse romantiske bøger og bliver ofte længe oppe for at få den lykkelige slutning med, før hun lægger sig til at sove. 
Wendy er uddannet sygeplejerske og efter flere års arbejde i sundhedssektoren, de sidste ti år var som selvstændig konsulent i sundhedspleje, besluttede hun at begynde at skrive hotte romancer med stærke helte, iltre heltinder og masser af grin. Wendys første bog, Når en nat ikke er nok blev udgivet i Danmark i 2013.
Wendy bor i staten New York med sin mand, to af sine tre børn og en meget elsket bichon frise der hedder Buddy. Når hun ikke skriver, så nyder hun at læse og tilbringe tid med sin familie og e-maile eller blogge med sine venner online.

 

Marinelli, Carol

Carol Marinelli uddannede sig til sygeplejerske i England og arbejdede i flere år på skadestuen. En ferieromance medførte, at hun flyttede til Australien. I dag betragter hun både England og Australien som sine hjem. Hendes fars pludselige død fik hende til at revurdere sine livsmål og inspirerede hende til for alvor at skrive romantikbøger.

 

Marsh, Nicola

Nicola Marsh har altid elsket at læse og skrive. Som lille slugte hun  bøger, når hun burde sove, og hendes dagbogsoptegnelser ville have været nok til en hel roman i episk format. Nu for tiden, når hun ikke nyder livet med sin mand og søn i hjemmet i Melbourne, sidder hun ved sin computer og helliger sig sit drømmejob – at skrive romantiske historier.

 

Marshall, Lynne

Lynne Marshall har arbejdet som sygeplejerske i over tyve år, og hendes erfaringer inspirerer hende til romantiske lægeromaner. Hun elsker at kombinere kærlighed med dramatikken i hospitalsverdenen med alt, hvad det indebærer af glæde og sorg, og hun mener, at det romantiske indhold er vigtigt i en verden, der sommetider kan være grusom. Lynne læser gerne og kan lide små udflugter i omegnen såvel som at feriere forskellige steder i verden. Lange gåture med sin hund er hun også glad for.

 

Marshall, Paula

Paula Marshall er gift, har tre børn og lever et varieret og interessant liv. Hun begyndte sin karriere på et stort bibliotek og fortsatte siden til et college, hvor hun underviste i historie. Hun har rejst meget, har undervist i svømning og har også broderet og malet. Paula har altid kunnet lide at skrive, og hun arbejder på, at hendes romaner skal være fulde af eventyr og humor, at heltene skal være intelligente og flotte og heltinderne glade og spirituelle.

 

Martin, Laura

Laura Martin bor i en lille by i Gloucestershire sammen med sin mand, deres to børn og en meget livlig fårehund i et renoveret viktoriansk hus. Boligindretning er en af Lauras store interesser såvel som havearbejde, teater, musik og læsning. Hun får inspiration på sine lange gåture i hjemmets smukke omgivelser.

 

Martin, P.D.

Eksamen i samfundskundskab og certifikat i kreativ skrivning har hjulpet Philippa Deanne -

også forkortet P.D.- Martin  at som forfatter skrive gedigne kriminalhistorier. Hun bor med sin familie i Melbourne, Australien og bruger sin fritid til at holde sig i form, dyrke venner og gå i biografen.

 

Marton, Dana

Dana Martons romantiske, spændingsfyldte tekster kendetegnes af  en hurtig og gribende handling, som udspilles i usædvanlige miljøer. Internationale intriger og heftig passion har fanget hendes læsere. Tidligere havde Dana en karriere i forretningsverdenen, men hun har aldrig fortrudt, at hun slog ind på en anden bane og blev forfatter. Foruden familien, er det fritidsinteresser som havearbejde og læsning, som styrer hendes hverdag i Newark, Delaware.

 

Marton, Sandra

Sandra Marton har skrevet mere end tredive kærlighedsromaner, og hun er elsket af læsere over hele verden. Hun har to sønner og bor med sin mand i et lyst og dejligt hus i Connecticut. Når Sandra ikke skriver, tager hun gerne ud på vandreture, finder nye spændende restauranter eller rejser til eksotiske steder.

 

Mather, Anne

Anne Mather har skrevet lige siden, hun var lille. I ungdomsårene ”producerede” hun så meget, at hendes mor engang imellem måtte smide det ud. Det var først senere, da hendes mand foreslog, at hun skulle sende sine tekster ind til et forlag, at det faktisk lykkedes hende at afslutte en beretning. Nu, over 150 bøger senere, er hun forbavset over, at det gik, som det gjorde. Anne har to voksne børn og to børnebørn, som hun elsker over alt på jorden.

 

Matthews, Jessica

Jessica Matthews interesse for medicin vågnede tidligt. Som teenager slugte hun romaner i sygehusmiljøet og gik nødig glip af hospitalsserierne i fjernsynet. Efter en kort tid som sygeplejeelev bestemte hun sig for at uddanne sig til biokemiker. Jessica er gift og har to børn, bor i USA og hendes fritid går til at skrive samt diverse familieaktiviteter.

 

Mayberry, Sarah

Sarah Mayberry har altid ønsket at blive forfatter lige siden, hun var lille. Hun tog eksamen i at skrive, men erkendte, at hun nok havde behov for livserfaringer, hvis hun skulle blive inspireret til at skrive. Sarah begyndte at arbejde som journalist, men efter en tid blev hun lokket til at skrive sine egne fortællinger, og det gjorde hun som manusforfatter til den australske soap serie Naboer (Neighbours). Hun arbejder nu som forfatter på fuldtid og skriver både romaner og manus til film og fjernsyn.

 

Mayo, Margaret

Margaret Mayo begyndte at skrive, da firmaet, hvor hun arbejdede, blev ramt af lavkonjuktur, og hun fik tid i overskud. Nu har Margaret skrevet omkring tredive kærlighedsromaner, og hun indrømmer, at forfatterskabet mere eller mindre styrer hendes liv. Selv når hun er på ferie med sin mand – gerne i Cornwall, som er deres yndlingssted – har hun altid notesblok og kamera ved hånden, altid på jagt efter nye, spændende ideer.

 

McAllister, Anne

Anne McAllister er fra Californien, hvor hun i sin ungdom tilbragte lange, dovne sommerdage

på stranden. Hun iagttog surfere, svømmere og volleyboldspillere for at finde den perfekte helt. Til sidst lykkedes det at finde ham, dog ikke på stranden, men på universitetsbiblioteket, hvor hun arbejdede. Anne, hendes mand og deres fire børn bor nu i Midwest. Der underviste hun, skrev reklametekster og prædikener, inden hun gik over til sin yndlingsbeskæftigelse: at skrive kærlighedsromaner.

 

McArthur, Fiona

Fiona McArthur er australier og bor med sin mand og fem sønner i New South Wales.

Hendes store interesser er at skrive, læse, spille tennis, maile og udforske datateknikkens spændende verden – altså når hun ikke hepper på sønnerne, som spiller cricket, fodbold eller tennis. Hun elsker sit deltidsjob som jordemoder og sætter stor pris på at møde de unge mødre i sin graviditetsgruppe for teenagers. Nu er hendes yngste søn begyndt at gå i skole, og hun har mere tid til at skrive.

 

McBride, Jule

Jule McBride synes, at det er helt naturligt, at hun skriver morsomme historier, eftersom latter er den bedste medicin mod det, som er trist og kedeligt. Hun elsker at placere sine heltinder i komiske situationer, når de møder deres drømmeprinser. Jule har arbejdet både som bibliotekar og redaktør, men bestemte sig til sidst for at selv blive forfatter. Hun finder ofte inspiration på vej mellem hjemmet i Pennsylvania og familiegården i West Virgina.

 

McCauley, Barbara

Barbara McCauley er født og opvokset i Californien. Familien boede i et lille hus, og Barbara er yngst af fem søskende. Hun plejede tit at smutte ud af bagdøren for at få være i fred og læse en bog. Nu har hun selv to børn, og det sker stadigvæk, at hun smutter ud for at læse en god bog. Barbara er dagdrømmer og uforbederlig romantisk. At skrive, siger hun, giver hende mulighed at virkeliggøre de personer, som er i hendes tanker, til mennesker i bøgerne.

Hun har to højlydte og krævende papegøjer, som hedder Fred og Barney, og når hun får en stund til overs, elsker hun at rode i jorden og få ting og sager til at vokse.

 

McClone, Melissa

I begyndelsen så Melissa McClone sit forfatterskab som en bibeskæftigelse ved siden af sit arbejde som ingeniør. Nu er bibeskæftigelsen blevet hendes passion, og hun skriver på fuldtid. Hun og familien bor i Oregon. Når Melissa ikke skriver, vil hun gerne indrette sit hus og arbejde i haven.

 

McDonagh,Margaret

Margaret McDonagh havde altid næsen begravet i en bog, da hun voksede op. Da hun selv begyndte at skrive, valgte hun det sydlige Skotland som ramme om de fleste af sine fortællinger. Det skyldes, at hun og hendes familie tilbragte deres første ferie der, og Margaret elskede landskabets vilde skønhed. Selvom hun mest skriver lægeromaner, har Margaret aldrig arbejdet i sygeplejen. I sin fritid lytter hun til musik, debatterer forskellige aktuelle emner og ser på forskellige sportsbegivenheder såsom fodbold, golf og bilvæddeløb.

 

McMahon, Barbara

 Barbara McMahon rejste over  hele verden, da hun arbejdede for et internationalt flyselskab. Så giftede hun sig og fik arbejde i et datafirma. Først da børnene begyndte at gå i skole, fik hun tid til at skrive. Nu er hun forfatter på fuldtid. Barbara og hendes mand er flyttet fra San Fransisco op til Sierra Nevada  - og med en vidunderlig udsigt over bjergene og

et mere roligt liv får hun inspiration til handlingerne i kommende bøger.

 

McPhee, Margaret

Man skulle kunne tro, at romantik er noget en videnskabsmand tager en vis afstand fra, men ikke Margaret McPhee. Hun mødte sin store kærlighed på en trappe til laboratoriet, hvor begge arbejdede. Foruden at skrive kan Margaret godt lide at cykle og drikke te med kager til – og ikke nødvendigvis  i den rækkefølge. Hun bor med sin familie i Skotland og finder og udforsker hele tiden nye smukke steder.

 

Meier, Susan

Som barn lå Susan Meier tit i græsset og dagdrømte, mens hun kikkede på skyernes formationer, og hun tror, at det kan have bidraget til hendes forkærlighed for at skrive og læse historier. Foruden at skrive morer hun sig med at spille golf, men synes selv, at hun er elendig til det. Desuden vil hun gerne lære at lave mad uden at behøve at indblande brandvæsenet i det hele. Hun bor med sin familie i Pennsylvania.

 

Metcalfe, Josie

Josie Metcalfe bor i Cornwall med mand, fire børn og to heste. Som barn flyttede hun tit, og bøgerne blev hendes tro følgesvende. Nu skriver hun selv og bliver så indtaget i sine opdigtede personer, at hun hader at forlade dem, når romanen er klar. Gudskelov har Josie i fantasien altid ideer til nye helte og heltinder, som venter på at blive hovedpersoner i næste roman.

 

Michaels, Leigh

Leigh Michaels begyndte at skrive allerede som lille. Hendes første frembringelser var lange, lange digte, som hun læste for sin storesøster, som var ved at kede sig ihjel.Hun begyndte at forfatte kærlighedsromaner, da hun var teenagepige, og hun nåede at brænde hele seks manus, inden hun til sidst sendte et ind til et forlag. Nu - 75 bøger senere – underviser hun andre i at skrive romantisk litteratur.

 

Milburne, Melanie

Melanie Milburne er født på en lille gård i udkanten af Sidney, og hun tilbragte det meste af sin barndom på hesteryg. Allerede som teenager bestemte hun sig for at blive sygeplejerske, men eftersom hun besvimede ved synet af blod, valgte hun i stedet at blive lærerinde. Skæbnens ironi ville dog, at hun blev gift med en kirurg! Efter at have fået to sønner og være blevet træt af at undervise begyndte hun en dag at skrive – og alt faldt på plads! Hun havde fundet det, hun ville beskæftige sig med i livet.

 

Miles, Cassie

Cassie Miles er født i Chicago, men bor nu i Denver, en af landets hurtigst voksende byer med et myldrende folkeliv og trafikpropper. Hun færdes i filmkredse, og hun værdsætter kunstneriske film på originalsprog næsten ligeså højt som spændende action film. Hun elsker bylivet, lige fra sportsbegivenheder til museumsbesøg eller caféliv. Men hun kaster også tit et blik ud gennem køkkenvinduet mod Rocky Mountains.

 

Miller, Julie

Julie Miller tror, at hendes svaghed for kærlighedsfortællinger har noget at gøre med alle de sagaer, hun læste som lille. Desuden kan hendes generthed have spillet en rolle. De andre i familien opmuntrede hende til at nedskrive alle de mange følelser, som hun ikke formåede at give udtryk for, hvilket førte til en forkærlighed for det skrevne ord. Hun får konstant støtte fra de øvrige medlemmer i Prairieland Romance Writers, men det er hende, som våger over kollegernes grammatik! Den prisbelønnede forfatter mener, at det eneste, som slår et reelt mysterium, er en hed kærlighedsskildring. Julie er født og opvokset i Missouri, men bor nu i Nebraska med sin familie og den venlige vagthund Maxie.

 

Mofina, Rick

”Mofina er en forbandet god beretter! En stor krimiforfatter!”

-Håkan Nesser

 

Rick Mofina voksede op øst for Toronto i Canada. Han studerede journalistik, litteraturvidenskab og kreativ skrivning på Carleton University. Hans journalistkarriere begyndte på The Toronto Star, og som freelancer er han blevet publiceret i bl.a. New York Times og Reader´s Digest.

I sit arbejde som kriminalreporter har han siddet ansigt til ansigt med dømte mordere. Han har rapporteret om seriemord, politimord og kidnapningsdramaer. Som udenrigskorrespondent har han rapporteret fra Caribien, Afrika og Mellemøsten.

Mofina har vundet flere prestigefyldte forfatterpriser for sine tidligere bøger, som er udkommet på et andet forlag. Vi på forlaget Harlequin er stolte over at kunne tilbyde vore læsere en så formidabel international forfattersucces!

 

Monroe, Lucy

Lucy Monroe solgte sin første bog til Harlequin i september 2002. Med den bog opfyldtes en drøm, som hun havde haft i mange år: at få lov at dele sine fortællinger med læsere, som elsker romantik lige så meget som hun. Siden da har hun solgt mere end tredive bøger og er kommet ind på bestsellerlisterne i både Storbritannien og USA. Men det, som rører hende mest, er alle læserbreve, hun har fået. Det vigtigste for Lucy er at nå ind til sine læsere. At høre, at det er lykkedes for hende, er den bedste belønning for alle de nætter, hvor hun har siddet oppe og skrevet.

 

Monroe, Mary Alice

Mary Alice Monroe bor på Isle of Palm i South Carolina med sin mand og deres tre børn samt et helt menageri af selskabsdyr. Forfatterkarrieren begyndte, da hun var nødt til at holde sig i ro under en af sine graviditeter. Mary Alices mand gav hende et skriveunderlag, blyant og papir og opfordrede hende til at skrive den der roman, som hun havde gået og fantaseret om så længe.

 

Moore, Margaret

Margaret Moore, som har vundet flere priser, begyndte sin karriere i otteårsalderen, da hun og en veninde ”kogte” en historie sammen om en skøn ungmø og en flot misforstået tyv, som blev kaldt ”Den røde sheik”. Lige siden dengang har hun haft en vis svaghed for henrivende bæster. Ubevidst om at hun opfyldte sine livsbetingelser tog Margaret eksamen i engelsk litteratur ved University of Toronto. Margaret var marinelotte i Canadas reserveflåde, og der lærte hun mange nye færdigheder, bl.a. at pudse sko og marchere uden nogen egentlig grund. Siden hun fik sin første bog publiceret hos Harlequin 1991, har hun skrevet et stort antal historiske romaner. Hun bor i Toronto i Ontario.

 

Moreland, Peggy

Peggy Moreland fik sin første bog udgivet 1989. Som forfatter er hun en naturbegavelse og har en herlig sans for humor. Peggys målsætning er at skrive, så læserne vil huske det længe efter, de har lagt bogen fra sig. Peggys bøger er tit med på forskellige bestsellerlister. Hun er født i Texas, og der bor hun stadig med sin familie.

 

Morey, Thrish

Australske Thrish Morey har bl. a. arbejdet som revisor, inden hun blev forfatter. Hun bor i Canberra, men har besøgt Frankrig, Italien, Kreta og en hel del steder i England. Denne rejselyst kombineret med eventyrlyst skaber nyt baggrundsmateriale til hendes tekster. Ifølge Thrish er belønningen fuldt ud værd det engagement, den beslutsomhed og det mod, som hun lægger ned på hver eneste bog. Kun faldskærmsudspring og moderskab kan måle sig med forfatterskabet.

 

Morgan, Sarah

Sarah Morgan er uddannet sygeplejerske og har haft forskellige jobs indenfor helse-og sygeplejen. Hun er gift med verdens flotteste forretningsmand, som stadig får hendes knæ

at føles som gele.  Hun tilbringer sin meste tid sammen med deres to sønner, men får dog også lidt tid til sig selv og sin yndlingsforeteelse: at skrive kærlighedsromaner. Sarah elsker at være ude i naturen og er en entusiastisk skiløber og friluftsmenneske. Hvad hun end gør, så har hun altid hovedet fuldt af nye personer, og hun er afhængig af, at det ender lykkeligt.  

 

Morris, Julianna

Julianna Morris er ivrigt nysgerrig og har bl.a. interesseret sig for historie, videnskab, fotografering, antikviteter, rejser, havearbejde og læst science fiction. Hun synes, hun har en god humor, selvom den sommetider kan forekomme lidt besynderlig, men den hjælper hende i hverdagen, som når f.eks. katten hiver alle hendes bøger ud på gulvet. Nu bruger hun sin nysgerrighed og humor til at skrive, og hun har altid kunnet lide at læse og skrive om nye magiske oplevelser og steder.

 

Mortimer, Carole  

Carole Mortimer begyndte at skrive for Harlequin 1979 og er nu en af vore mest populære forfattere. Hendes fortællinger er traditionelle kærlighedshistorier i moderne indramning og med interessante personer. Carol bor sammen med sin mand Peter på Isle of Man. De har fire sønner og en bearded collie, som hedder Merlyn. Hendes opskrift på et lykkeligt forhold er at både være bedste venner og elskende.

 

Myers, Cindy 

Ud over at skrive morsomme og sexede romantiske kærlighedshistorier har Cindy Myers en stærk tro på kærlighed ved første blik, at man ikke kan stole på mennesker, som ikke kan lide dyr, og at Gud åbenbart har humor. Hun elsker god chokolade og kold champagne, og når hun ikke skriver, kan man finde hende i haven, på en vandresti eller på slalombakken. Hun bor i det naturskønne område omkring Rocky Mountains i Colorado.

 

Napier, Susan

Susan Napier er tidligere journalist og manusforfatter. Interessen for romantikgenren vågnede, efter hun var blevet mor til to sønner. Hun bor i Auckland på New Zealand sammen med sin mand, som er reporter og henter naturligvis de fleste ideer til sine romanhelte hos sin mand.

Og hvis hun skal give noget råd om, hvordan man holder romantikken i et forhold i live, så gælder det om at stole på sin partner – og have en grundmuret tro på kærligheden, ikke kun passion, men den slags hverdagskærlighed, som skaber holdbare forhold. Eftersom Susan gerne vil rejse, synes hun, det er en fordel, at hun har familie mange steder i verden. At rejse medfører også en velkommen inspiration til hendes bøger.

 

Neggers, Carla

”Ingen er bedre til romantisk spænding”.

Janet Ewanovich

 

Efter at have taget sin eksamen ved Boston University og en kort tid arbejdet som underholdnings-og kulturreporter begyndte Carla at skrive på fuldtid. Hun er nu succesfuld forfatter til over halvtreds romaner, hvoraf flere er kommet ind på New York Times bestsellerliste. Hendes enestående blanding af spænding og menneskelige relationer hyldes af både kritikere og læsere.

Foruden at skrive holder Carla af at rejse, padle kajak og at vandre i naturen. Hun er gift og har to børn. Familien bor i Vermont, hvor de har et renoveret hus i nærheden af det charmerende Quechee Gorge.

 

Neil, Joanna

Joanna Neil har altid elsket at læse, og selv om hun har erfaringer fra at arbejde både som kontorist, sygeplejerske og forskolelærerinde, så bestemte hun sig for at blive forfatter. Hun bor i Leicestershire med mand, datter og søn, en sprudlende gul labrador samt to småtossede cocker-spanielhunde. I sin fritid laver hun mad, syr og holder kurser i kreativ skrivning for mennesker, som vil udforske sine egne talenter.

 

Nelson, Rhonda

Rhonda Nelson er en bestseller forfatter og har været nomineret til et antal priser i USA. Hun skriver mest sexede, romantiske komedier. Foruden sin forfatterkarriere har hun en mand, to herlige børn, en sort labradorhund og en smuk bichon frisé, som følger hende tæt i hælene og ofte lægger hovedet på skrå i undren over hendes opførsel. Hun og familien har skabt et kaotisk, men lykkeligt hjem i en lille by i det nordlige Alabama. Hun beundrer de ærefulde egenskaber hos mænd i uniform, men er også hemmeligt indtaget i en og anden” styg fyr”.

 

Nichols, Mary 

Mary Nichols er født i Singapore, men flyttede til England, da hun var 3 år, og det meste af sit liv har hun boet i forskellige dele af Suffolk og Norfolk. Hun har arbejdet som radiolog, informationsmedarbejder, teknisk redaktør og været sekretær ved en skole, men hun foretrækker absolut at forfatte. Mary har tre voksne børn og fire børnebørn.

 

 

 

Nichols, Nadia

Nadia Nichols er mildt sagt hundetosset og har en kennel med fyrre Alaska huskies.

Når Nadia ikke er beskæftiget med sine hunde, arbejder hun i det pensionat, som familien ejer i Maine.

Forfatterkarrieren begyndte, da Nadia som femårig solgte sin novelle ”Bjørnen” til sin mor for 25 cent. Under sin opvækst fortsatte hun med at sælge historier til sin mor for at kunne betale alle de ispinde, hun ville have. Nu for tiden går indkomsten fra bøgerne til hundemad.

 

Novak, Brenda

”Vil du bytte plads med mig?” spørger forfatteren Brenda Novak spøgefuldt på sin hjemmeside www.brendanovak.com

”En forfatters liv er vældig glamorøst, så du må i hvert fald have træningstøj og sokker på. Eller løbe rundt kun iført undertøj, det fungerer også. Eftersom du kun arbejder for dig selv, så forlader du sjældent dit hjem efter at have fået dine fem børn af sted i skole”.

Glamorøst eller ej, faktum er, at Brenda Novak gennem årene har vundet flere fine priser for sine romaner. Hendes tips til den, der vil være forfatter, er at læse meget.

I hendes eget tilfælde var det ikke et indlysende valg at skrive romaner. Det var en ubehagelig oplevelse, som satte gang i forfatterkarrieren – hun afslørede dagplejemoderen med at doope hendes børn, så de skulle sove! Så besluttede Brenda, at hun ville have et job, hvor hun kunne arbejde hjemme. Det tog hende fem år at lære ”håndverket” og skrive sin første roman, men hun har aldrig fortrudt sit valg af karriere.

Brenda og hendes mand Ted bor i Sacramento med deres fem børn. Når hun ikke skriver eller hygger sig med familien, arbejder hun ideelt for en organisation, som indsamler penge til diabetesforskning. Hun nyder at rejse og ser gerne på sport. Selv cykler hun for at holde sig i form.

 

Oakly, Natasha

Allerede som lille ville Natasha Oakly være forfatter. Hun læste så meget, at hun knapt nok kom udenfor døren. Men i fjortenårsalderen blev hun interesseret i  teater – som hurtigt blev hendes nye passion – og hun begravede sig i Shakespeare, Ibsen og Tjechov. Hun uddannede sig siden indenfor samme emne, og det var først, da hendes femte barn sov natten igennem, at hun begyndte at skrive. Hendes første forsøg var dog ikke så vellykket: Personerne var ganske vist fantastiske, men fortællingen manglede handling. Men nu var drømmen født på nyt, og allerede det andet manus, hun sendte ind, blev antaget hos Harlequin.

 

O´Brian, Anne

Anne O´Brian er født og opvokset i Yorkshire. Hun underviste i historie, inden hun bestemte sig for at opfylde et livslangt ønske om at skrive historiske kærlighedsromaner. Hun har vundet et utal af novellekonkurrencer. Nogle af Annes favoritbeskæftigelser er at arbejde i haven, lave mad og male akvareller. Hun bor sammen med sin mand i et 1700-talshus i Wales.

 

O´Brian, Kathleen

Kathleen O`Brian har skrevet lige siden, hun begyndte skolen. Det førte med tiden til et arbejde i mediebranchen, og hun blev senere tv-kritiker. I forbindelse med at hun flyttede til Florida, begyndte Kathleen at skrive kærlighedsromaner. Udover forfatterskabet bruger hun al sin tid på familien og vennerne. Hun elsker husdyr og blomster og lytter gerne til Mozart og Elvis Presley.

 

O`Keefe, Molly

Da Molly O`Keefe fik fat i nogle romantiske bøger, vidste hun præcis, at det var sådanne historier, hun ville skrive. Hun elsker at udforske hver persons rejse mod en lykkelig afslutning. Molly voksede op i en forstad til Chicago, men har valgt at bosætte sig i Toronto i Canada med sin familie efter  i mange år at have rejst over hele verden.

 

Oldfield, Elizabeth

Elisabeth Oldfield begyndte sin forfatterbane allerede som teenager efter at have taget et korrespondancekursus i at skrive. Med tiden blev hun gift med en grubeingeniør, og de fik to børn, en datter og en søn. I denne periode lå hendes forfatterskab i dvale. Ægtemandens arbejde førte dem til Singapore, hvor de boede i fem år, og der fik Elizabeth øjnene op for kærlighedsromaner – og blev hængende! Nu bor de i London, og Elisabeth arbejder på fuldtid som forfatter. Hun rejser vidt omkring for at researche til sine bøger.

 

Oliver, Anne

Når hun ikke underviser, dykker Anne Oliver ned i en tyk roman.  Så har hun  gerne et bundt lommetørklæder ved siden af, for hendes yndlingsbøger får alle mulige føleleser at vælde frem. For otte år siden begyndte hun at skrive egne bøger, i begyndelsen eventyrromaner, senere personromaner. At kunne dele sine personers skæbne med læsere over hele verden er et stort privilegium, synes hun. Anne bor i Adelaide i Sydaustralien, og hun har to voksne børn.

 

O`Neill, Margaret

Margaret O`Neill begyndte at skrive i fireårsalderen og var færdiguddannet sygeplejerske, da hun var tyve. Hun og hendes mand har drevet flere private hospitaler sammen, og de har to børn. Margaret er nu pensioneret enke og bor i Sussex og har stadig kontakt med folk i plejesektoren.

 

O`Reilly, Kathleen

Kathleen O`Reillys karriere som forfatter var lige ved at være forbi, før den var begyndt, da hendes første kærlighedsroman blev læst højt for hele klassen. Hun var da elleve år. Det tog tyve år, inden hun overvandt sin forlegenhed og begyndte at skrive igen. Hun bor i Austin Texas med sin familie.

 

Orwig, Sarah

Sarah Orwig bor i Oklahoma. Hun har en tålmodig mand, som ledsager hende på rejser til såvel storbyer som gamle fæstninger for at researche. Hun samler på western-historiebøger.  Sarah har en universitetseksamen i engelsk og har skrevet alt fra historiske romaner til moderne kærlighedshistorier. Sarah elsker sine bøger som skatte, der tager hende med til magiske verdener, og hun elsker både at læse og skrive.

 

Palmer, Diane

Diana Palmer er en meget flittig forfatter af romantiske bøger. Hun begyndte sin karriere som avisreporter, og som journalist lærte hun at skrive hurtigt og arbejde med korte deadlines. Nu skriver hun i gennemsnit en bog på to måneder. Diana er ikke bare hurtig, når det drejer sig om at skrive. En uge efter hun mødte sin mand, var de gift! Det, som skete, kunne være hentet fra en af mine bøger, siger hun

 

Peterson, Ann Voss

Lige siden hun var en lille pige og lavede sine egne bøger af tegnepapir, har Ann Voss Peterson drømt om at skrive. Da hun valgte hovedemne ved universitetet i Wisconsin, var kreativ skrivning hendes eneste ønskede valg, men med henblik på at kunne forsørge sig var det ikke rigtigt så praktisk. Ann arbejdede med alt muligt fra korrekturlæsning til pasning af heste, men hun holdt aldrig op med at skrive den slags historier, som er hendes hjerte nærmest: spændingsromaner med indslag af romantik. I dag bor hun udenfor Madison i Wisconsin sammen med sin mand, en søn, en bordercollie og en ridehest.

 

Phillips, Carly

Carly Phillips er som den første forfatter af kærlighedsromaner blevet nævnt i et bogklubsprogram i fjernsynet. Derfor er hun lige nu fuldt beskæftiget med at skrive og reklamere for sine bøger. Hun bor med sin familie i Purchase, New York.

 

Phillips, Tori

Efter at have taget sin eksamen i drama på universitetet i San Diego arbejdede Tori Phillips på MGM studios. Hun har medvirket i utallige musicals og havde en rolle i ”Den store Gatsby”. Ud over at agere, skriver og regiserer Tori også. Hendes teaterstykker og poesi har fået stor fremgang i USA og Canada, og hun har regiseret over tyve Shakespeare- opsætninger.

 

Pickart, Joan Elliott

Ud over at skrive sørger Joan Elliott Pickart for altid at have en bunke ulæste bøger liggende hjemme i bogreolen. Hun blev udgivet på Harlequin første gang 1988 og da under navnet Robin Elliott. Hun bor sammen med sin adopterede datter fra Kina i et skovområde i Arizona.

 

Pinter, Jason

Når Jason Pinter ikke skriver, arbejder han som direktør på et forlag. Han bor i New York med sin kone Susan. Pinter er medlem i internationale Thriller Writers of America og var med til at etablere Killer Year, en organisation for krimiforfattere. Hans første thriller ”Jaget”, i hvilken han introducerede hovedpersonen Henry Parker, en ung, driftig journalist, blev meget entusiastisk modtaget af kritikere og læsere. Blandt Pinters egne yndlingsforfattere kan nævnes Dennis Lehane, Halan Coben, Michael Connelly, Margaret Atwood, Stephen King,  Joseph Heller, Raymond Carver og Dashiell Hammett.

 

Porter, Jane

Jane Porter voksede op med romantikbøger og læste dem om aftenen under dynen, så hendes mor ikke skulle opdage det. Jane tilbragte mange af sine skoleår i udlandet og engagerede sig i andre kulturer. Nu har hun bosat sig i det natursmukke Seattle i delstaten Washington med sin flotte mand og deres to sønner.

 

Preston, Marcia

Marcia Preston kommer fra et landbrug i Oklahoma, hvor man dyrkede hvede. Hun er jordnær og har stadig en speciel kærlighed til naturliv og de store vidder. Hun fylder sine tekster med spænding, følelse og psykologiske effekter. Hun har tidligere været lærer og også arbejdet indenfor PR. Hun bor stadig i Oklahoma, nu med sin egen familie. At iagttage fugle og arbejde i haven er nogle af hendes fritidsinteresser – når hun ikke skal ” dukke” sig for tornadoer.

 

Quinn, Tara Taylor

Tara Taylor Quinns interesse for kærlighedsromaner blev vakt, da hun som fjortenårig læste sin første roman fra Harlequin. Forholdet  blev endnu tættere, da hun var blevet smidt ud fra en time i maskinskrivning, fordi hun i smug læste en roman samtidig. Afslutningen på bogen måtte hun læse i rektorens venteværelse! Derefter måtte hun lade sine kærlighedsbøger blive hjemme. Men hendes kundskaber i maskinskrivning blev derimod hurtigt meget bedre, noget hun er yderst taknemmelig for  i dag, hvor hun selv er forfatter. Hun har skrevet over fyrre bøger, som er oversat og udgivet på tyve sprog. Totalt er hendes romaner solgt i over fire millioner eksemplarer, og priser er simpelthen regnet ned over hende. Når hun ikke skriver, rejser hun eller tilbringer tid med sine venner.

 

Radley, Tessa

Tessa Radley elsker at rejse, læse og iagttage verden rundt omkring sig. I skolen ville hun være udenrigskorrespondent, men efter at have afsluttet sin universitetseksamen og giftet sig, blev hun mere interesseret i jura, og det sluttede med, at hun uddannede sig til advokat. Under en seks måneders lang rejse gennem Australien sammen med familien, genfandt hun  lysten til at skrive, og livet som forfatter passer hende udmærket. At rejse og opdage verden og forskellige mennesker ses som research, og hun kan sidde hele dagen og fundere og fantasere. Når hun ikke skriver eller er ude at rejse, tilbringer hun tiden med sin mand, deres to sønner og mange venner.

 

Ranstrom, Gail

Gail Ranstrom er født og opvokset i Montana og tilbragte ungdommens lange vintre hensunken i bøger, som førte hende til eksotiske steder og interessante epoker. Denne kærlighed til ”den indre rejse” førte med tiden til, at hun selv begyndte at skrive. Hun har tre børn, Natalie, Jay og Katie, som er hendes store glæde i livet. Hun bor i Sydcalifornien med sine to hunde, Piper og Ally, og hendes familie er spredt over hele landet fra Alaska til Florida.

 

Rawlins, Debbi

Debbi Rawlins kommer oprindelig fra Hawai, men efter at have flyttet rundt en del har hun nu slået sig ned i Las Vegas, Nevada. Hendes hjem er blevet noget af et tilflugtssted for forfattere fra hele landet, og hendes gæsteværelser står sjældent tomme. Og én, som kom for flere år siden, er der stadig...

 

Raye, Kimberly

At være uforbederlig romantiker har været en fordel for Kimberley Raye i hendes forfatterskab. Romanerne er sexede, spændende, søde og humoristiske. Hun bor med sin familie i bjergområdet i Texas, og - foruden at læse – elsker hun chokolade, mere chokolade, Dr. Peppar og ...chokolade!

 

Reese, Cynthia

Cynthia Reese bor i den sydlige del af Georgia med sin mand, datter, to hunde, tre katte og et antal vildkatte, som regelmæssigt dukker op på deres altan for at få mad. Hun har skrevet så længe, hun kan huske, og læst endnu længere. Tidligere arbejde hun som journalist, lærerinde og professor i engelsk, og hendes fritidsinteresser inkluderer rejser, madlavning og fotografering. 

 

Reid, Michelle

Michelle Reid voksede op i Manchester´s sydlige udkanter. Hun var yngst i en livlig børneflok på fem. Nu bor hun i det smukke grevskab Cheshire med sin hårdt arbejdende mand og deres to voksne døtre. Michelle elsker at læse, se ballet og spille tennis. Hun afskyr at lave mad og gøre rent, og hun hader at stryge! Forfatterinden klarer sig uden søvn, og hun skriver bedst tidligt om morgenen.

 

Rice, Heidi

Heidi Rice voksede op i London, hvor hun stadig bor. Men sommetider forlader hun sin familie og stikker til USA sammen med en veninde for at udforske alle de spændende steder, som inspirerer hende til nye historier. Hun elsker at gå i biografen, og hun havde i en periode et drømmejob som filmkritiker for en britisk avis, men blev træt af det og begyndte i stedet at skrive historier. Heidi vil stadig gerne se film, især hvis Johnny Depp er med.

 

Richards, Emilie

Siden sin debut i 1993 har Emilie Richards haft stor fremgang som forfatter. Hendes historier kendetegnes af komplicerede personligheder og en indgående beskrivelse af familiebånd og aktuelle samfundsspørgsmål.

Richards er mor til fire børn og har en baggrund som familierådgiver, så det er ikke så mærkeligt, at hun er noget af en ekspert på menneskers indbyrdes forhold. Hun bor sammen med sin mand i Virginia, USA.

 

Richmond, Emma

Emma Richmond bor i Kent med sin mand, tre døtre og en hund. Hun har haft meget forskelligt arbejde bl.a. som sekretær. Nu skriver Emma på fuldtid. Og hun synes, at det er  nødvendigt for hende at forfatte for at have det godt.

 

Roberts, Alison

Alison Roberts er født i New Zealand, men voksede op i London og i Washington D.C. Hun begyndte sit arbejdsliv som lærerinde i underskolen. Takket være en far, som er læge, en mor, som er sygeplejerske og en mand,som er kirurg, har hun fået en livslang interesse for den medicinske verden. Alisons mands karriere førte dem til Glasgow i Skotland, hvor de boede i to år. Det var det perfekte miljø for Alison til at begynde at skrive. Nu bor de i Christchurch i New Zealand med deres datter og dyr.

 

Roberts, Nora

 

Nora Roberts vej til at skrive:

 

Nora Roberts har altid haft et behov for at udtrykke sig kreativt. Hun forsøgte sig på havearbejde, at konservere frugt og grønsager, sy tøj, strikke og hækle. Men ikke noget af det føltes som det rette. ”Det var, da jeg havde lavet to hængekøjer i makramé, at jeg blev klar over, at jeg behøvede hjælp”, erkender hun spøgende.

Hjælpen kom i form af en snestorm i februar 1979. Indesneet hjemme i en hel uge med børnene blev hun efterhånden træt af at spille selskabsspil. Børn i al ære, men hun havde brug for lidt voksenunderholdning også. Hun begyndte at nedskrive en historie, som hun havde båret på længe. Og følelsen af at fundet det rette lod ikke vente på sig.

 

Biografi:

 

Nora Roberts er født i Maryland i USA. Hun er yngst af fem søskende. Efter skoletiden, som omfatter nogle år på en katolsk nonneskole, giftede hun sig tidligt og familien bosatte sig i Keedysville i Maryland.

Hun var en kort tid ansat som sekretær for en jurist, men at kunne skrive hurtigt opvejede ikke hendes mange stavefejl. Nora blev snart klar over, at det ikke var noget for hende at arbejde som sekretær. Nora holdt af at læse Harlequinromaner, så da hun selv begyndte at skrive, bestemte hun sig for, at det skulle være hendes niche. Efter nogle afslag fik hun sin første roman udgivet i 1981. Det var begyndelsen til en meget succesrig forfatterkarriere.

Nogle år senere traf hun sin anden mand – det var en håndværker, som hun havde bedt om at bygge nogle bogreoler. Parret har skabt et hjem, de elsker. De rejser jorden rundt og har sammen åbnet en boghandel.

Nora er nu en meget værdsat forfatterinde, som er blevet tildelt en lang række priser for sine bøger. Hendes romaner ligger hele tiden i top på bestsellerlisterne.

 

Vidste du at...

- I 2006 fandtes der mere end 294 millioner trykte eksemplarer af Nora Roberts bøger.

- I de sidste femogtyve år blev der solgt enogtyve Nora Roberts bøger pr. minut.

- Hvis man lagde alle Nora Roberts bøger på en lang række, ville de strække sig fra Los Angeles til New York – ti gange!!!

 

Rock, Joanne

Bestsellerforfatterinden Joanne Rocks er så glad for at skrive romaner for Harlequin, at hun har påtaget sig hele tre serier: Lyst, Passion og Historisk. Joanne har taget magistereksamen ved universitetet i Louisville, og hun har arbejdet med markedsføring indenfor tv, som informatør, professor, skuespiller og model. Hun har opdaget, at hendes omfattende vildfarelser ikke skyldtes rastløshed, men i virkeligheden var research for bøgerne. Nu bor hun med sin mand og tre sønner i de naturskønne Adirondackbjerge. Der går dagene med at skrive bøger, som slutter lykkeligt.

 

Roe, Paula

For Paula Roe var der slet ikke tale om noget andet arbejde end at blive forfatter. Hun var bare nødt til at skrive. Selv om det tog lang tid at få sine værker udgivet, så gik drømmen til sidst i opfyldelse. Paula omgås med en hel del andre forfattere, og engang imellem skriver og samarbejder de på hver sin del i en miniserie.

 

Rolofson, Kristine

Kristine Rolofson er en fascinerende kvinde -  til stadighed optaget af sine seks børn!

Født og opvokset i Rhode Island bor hun stadig med sin familie i samme by, hun voksede op i. I begyndelsen af sin karriere kombinerede Kristine sit forfatterskab med arbejde som servitrice, syerske og sekretær. I dag er hun forfatterinde på fuldtid og har udgivet omkring tyve bøger, hvor familieliv er et ofte tilbagevendende tema.

 

Rolls, Elizabeth

Elizabeth Rolls er født i Kent, men flyttede til Melbourne i Australien, da hun var godt et år gammel. Som barn tilbragte hun flere år i Papua Ny Guinea, hvor hendes far var officer. Efter at have undervist i musik i nogle år, flyttede hun til Sidney for at tage en magistereksamen i musikvidenskab ved universitetet i New South Wales. Da hun var færdig med sin afhandling, opdagede Elizabeth, at det var så morsomt at skrive, at hun hellere ville fortsætte med det. Hun lever nu i et noget kaotisk hushold i Melbourne med mand, to små børn, to hunde og to katte.

 

Rose, Emilie

Emilie Rose bor i North Carolina med sin ungdomskærlighed og fire sønner. Hendes forkærlighed for romantisk litteratur tog fart, da hun var tolv, og hendes mor prøvede på at gemme bøgerne bag sofapuderne, hver gang Emilie kom ind i stuen. Hele sin opvækst har Emilie været optaget af heste og ridning. I baseboldsæsonen er hun meget engageret i sine sønners hold, og for det meste sidder hun på tilskuerpladserne for at se nogen af dem spille.

I fritiden vil Emilie gerne sy kludetæpper og lave mad. Hendes tv-favoritprogram er Cityakutten, CSI, Boston Public og lægeprogrammerne på Discovery. Countrymusik hører også til favoritterne, for Emilie synes, at hvert stykke har stof til en hel bog

 

Rose, M.J.

M.J. Rose er en bestseller forfatterinde, som også er med i forskellige antologier, bl.a. i en af Oprah Winfrey. Men vejen til succes var kringlet! Hendes første manus fik gang på gang afslag af de store forlag, til trods for at hun vidste, at romanen var rigtig god. Til sidst valgte hun at lægge sit manus ud på en webbsite, og snart havde hun solgt over 2500 eksemplarer. I dag har hun en stor læserkreds over hele verden. Hun bor i Connecticut sammen med sin mand, som er komponist, og deres hund Winka.

 

Rosemoor, Patricia

Patricia Rosemoor er villig at gøre hvad som helst for at finde nye eksotiske, men realistiske omgivelser til sine romaner. Hun har skrevet såvel nutids, historiske som paranormale kærlighedshistorier, men har altid bedst kunnet lide spændingsgenren. Patricia har vundet et antal priser, bl.a. for sine bøger i serien Intrique, og hun skriver også mere erotiske thrillers.

 

Ross, Kathryn

Kathryn Ross er født i Zambia. Hun er uddannet i Irland og England og bor nu i Lancashire. Hun er kosmetolog, men at skrive er hendes største fornøjelse. I sin barndom skrev Kathryn eventyrshistorier, og som den romantiske ”skytte” hun er, elsker hun at rejse til eksotiske steder.

 

Roszel, Renee

Renee Roszels forfatterkarriere begyndte tidligt, men det store gennembrud kom først, da hun slog ind på kærlighedsromanerne. Når Renee ikke skriver, træner hun aerobic og har også egne hold. Hvis jeg ikke var så tosset med chokolade, ville jeg måske også se ud som en aerobicinstruktør, siger hun grinende.

 

Rowell, Patricia Frances

Patricia Frances Rowell bor i den nordlige del af Lousiana med sin mand Johnny i et hus, de selv har bygget. Der er besøg af  de syv børn, svigersønner og svigerdøtre samt otte børnebørn yderst velkomne. Desuden nyder de af at være ude i naturen. Patricia har vundet en fornem placering i flere forfatterkonkurrencer.

 

Sala, Sharon

Sharon Sala er en pige fra landet – hendes far var landmand! Hendes livlige fantasi gjorde ensomheden til noget, hun satte stor pris på. Som den uforbederlige drømmer hun var, længtes hun også efter at dele sine fantasiskabelser med andre. Det var en familietragedie, som fik hende til at indse, at livet er for kort til, at man ikke skal forsøge at nå sine drømmes mål – i Sharons tilfælde at blive forfatter. Hendes bøger kendetegnes af en variation over kontroversielle emner, som hun har beskrevet på en dygtig og følsom måde. Med sine prisbelønnede romaner har utallige læsere taget hende til sit hjerte. Hun udgiver også bøger under pseudonymet Dinah McCall.

 

Salonen, Debra

Debra Salonens forældre ejede en taxiforretning, så som ekstrajob kørte hun naturligvis taxi. Når hun sad bag rattet, traf hun en masse interessante mennesker, som alle havde noget at fortælle. I 1987 begyndte Debra at arbejde som journalist. Da hun senere blev sagt op, tilbød hendes mand at betale hende for at blive hjemme og skrive en roman. Til gengæld skulle hun passe bogføringen i hans byggefirma.

 

Sanderson, Gil

Gil Sanderson, alias Roger Sanderson, begyndte som et samarbejde mellem to ægtefæller. Først skabte Gil handling, personer og baggrund og bad så Roger om hjælp med at skrive. Men hendes job blev mere og mere tidkrævende, så han overtog alt arbejde med bogen. Og han elsker det! Roger har skrevet mange bøger i lægeroman-serien. Ideer får han fra sine tre børn. Helen er jordemoder, Adam er distriktssygeplejerske og Mark er overlæge inden for onkologi. Hverdage bliver brugt til arbejde og fritiden til vandreture i nationalparken Lake District i Wales.

 

Sands, Charlene

Charlene Sands er opvokset med en far, som havde en meget livlig fantasi og som hellere end gerne dramatiserede sine beretninger lidt ekstra. Derfor var skridtet for Charlene ikke så stort til selv at begynde at skrive. Hendes bøger kendetegnes af, at romantikken løber som en rød tråd gennem hele historien. Og man kan være sikker på, at det slutter lykkeligt! Hun bor i Orange County i Californien.

 

Sellers, Alexandra

Alexandra Sellers er født i Canada. Allerede ved sit første besøg i London, da hun studerede på Royal Academy of Dramatic Art, forelskede hun sig i byen. Hun er gift med en englænder, og parret bor i Hampsted Heath. De deler sit hjem med Monsieur, som  en dag hoppede ind ad vinduet og, som katte gør, gjorde det klart, at det var hans hensigt at flytte ind hos dem. Ud over at skrive egne kærlighedshistorier, holder hun kurser i at skrive sådanne.

 

Shalvis, Jill

Jill Shalvis bor i en lille by i Sierras fuld af skæve karakterer. Enhver lighed med de finurlige figurer i hendes bøger er, øh, for det meste helt tilfældig. Hvis hun ikke skriver bøger, så skovler hun sne, står på ski eller går tur med sin hund.

 

Sharpe, Alice

Alice Sharp har altid betragtet sig selv som forfatter. Hun er gået fra at skrive familieblade, dagbøger, digte og noveller til at skrive teaterstykker. Men selvom hun manglede uddannelse til at blive forfatter, kompenserede hun for det med motivation og beslutsomhed, da hun satsede på at skrive en hel bog. Alice forsøger at kombinere humor og hjerte i alle sine tekster, og hun får støtte fra sin herlige familie i Brownsville, Oregon.

 

Sharpe, Isabel

Isabel Sharpe har en baggrund indenfor musikbranchen og har bl.a. en eksamen som vokalist.

Hun bor i Wisconsin, og sin tid deler hun mellem sin familie, samt at skrive og læse og så madlavning. Det sidstnævnte kombineres med træning for også at kunne spise af alt det gode, som hun tillaver.

 

Shaw, Francesca

Francesca Shaw er ikke én forfatter men to, som arbejder sammen under samme navn. De arbejder begge som bibliotekarer i Hertfordshire og bor i nærheden af hinanden i Bedfordshire. De skrev deres første roman under et træ i en burgundisk vingård. Siden hen har de fået udgivet en masse romaner, men det er ikke før nu, de er begyndt at skrive historiske bøger. De har samme interesser, som foruden rejser omfatter god mad, at læse og selvfølgelig at skrive.

 

Shelton, Helen

Newzealandske Helen Shelton har boet og arbejdet i Storbritannien og rejst verden rundt. Hun er gift med en australier, som hun traf, da hun var på safari i Afrika. Hun flyttede med ham til Sidney, hvor de regner med at blive – en tid i hvert fald! Helen har altid været en entusiastisk læser og forfatter. Hun finder inspiration til sine bøger i sine erfaringer som læge på forskellige hospitaler verden rundt.

 

Simmons, Deborah

Deborah Simmons begyndte sit arbejdsliv som avisreporter. Da hun havde fået sit første barn, gik hun over til at skrive noveller og føljetoner. Deborah har altid haft en forkærlighed for historiske beretninger, og det fik hende til at skrive sin første roman, som blev udgivet 1989. Hun bor med sin mand, deres to børn samt to katte og en herreløs hund, som bestemte sig for at blive hos dem, på en stor gård ude på landet i Ohio. Der deler hun tiden mellem familien og forfatterskabet.

 

Sinclair, Flora

Flora Sinclair er født og opvokset udenfor London. Hun studerede psykologi på et universitet i Nordengland, men kom tilbage til London for at arbejde på et hospital. Nu bor hun i Skotland, hvor hun rejser frem og tilbage mellem Glasgow og en fjern ø i Hebriderne.

 

 Singh, Nalini

Nalini Singh har altid villet være forfatter. På vej mod sine drømmes mål har hun nået at skaffe sig en uddannelse både inden for humaniora og i jura. Efter en kort tid som jurist solgte hun rettighederne til sin første bog. Nu glæder hun sig til et liv som forfatter - gerne krydret med så mange rejser som muligt.

 

Smith, Taylor

Taylor Smith kommer oprindelig fra Winnipeg i Canada, men hun har boet, arbejdet og rejst i Europa og Afrika. Taylor har magistereksamen i international statsvidenskab og har gjort tjeneste som rådgiver ved Canadas udenrigsministerium.Tre år som diplomat i Østafrika gav hende en varig kærlighed til savannen, og hun lærte at føre en samtale på swahili. Taylor Smith bruger sine egne erfaringer, når hun skaber engagerende og spændende romaner om skandaler og intriger. Hun bor i Sydcalifornien med sin mand og to døtre, og hun er nu forfatter på fuldtid.

 

Spencer, Cathrine

Cathrine Spencer var først lærerinde i engelsk. Hun bestemte sig for at skrive kærlighedsromaner, da hun tilfældigvis havde hørt en diskussion om Harlequin.

Forfatterkarrieren satte hurtigt fart, og hendes første bog blev udgivet i 1984. Cathrine flyttede fra England til Canada for tredive år siden og bor i Vancouver. Ud over mand og fire voksne børn har hun tre hunde og en kat. I sin fritid spiller Cathine klaver, samler antikviteter og dyrker tropiske buske.

 

Spindler, Erica

Thrillerdronningen

 

Erica Spindler mener, at hun kan takke sin fascination for det komplicerede forhold mellem mennesker for sin succes. Hendes bøger er spækkede med spænding, dramatik og uventede vendinger -  noget, som har medvirket til, at hendes bøger er blevet udgivet i ikke mindre end femogtyve lande, og at hendes bøger er placerede på bl.a. New York Times bestsellerliste.

Spindler voksede op i Illinois i USA. Hun sigtede egentlig mod at blive kunstner, men i 1982, da hun lå til sengen med en besværlig forkølelese, fik hun fat i en romantikbog og begyndte at læse. Det varede ikke længe, før hun selv var begyndt at skrive en. Nogle år senere tog hun skridtet fra romantik til spænding. Hun har fået mange priser for sine bøger, bl.a. fik hun i 1999 Publishers Weekly Listen up Award for bedste lydbog i 1998.

 

Stacy, Judith

Judith Stacy tog forfatterskabet som en personlig udfordring og fandt ud af, at hun derved fik afløb for sine ideer. Grunden til, at hun valgte at skrive netop historiske romaner, er, at hun er så fascineret af ” den gode, gamle tid”. Judith har været gift med sin ungdomskærlighed i over tyve år og har to døtre. Når hun ikke skriver, går hun på museer og i antikvitetsforretninger og henter inspiration til nye historiske eventyr.

 

St. Claire, Roxanne

Roxanne St. Claire begyndte at skrive kærlighedsromaner i 1999 efter at have arbejdet med PR og markedsføring i næsten tyve år. Beslutningen om at opgive forretningslivet for at opfylde drømmen om at blive forfatter mener Roxanne, er det bedste, hun har gjort. Til andre glæder i livet hører ægteskabet med en helt fra virkeligheden og opfostren af to børn. Roxanne skriver romantiske spændingsromaner og moderne kærlighedsromaner. Hun har fået et antal udmærkelser for sine værker.

 

Steele, Jessica

Jessica Steele bor i en hyggelig lille by i Worcestershire med sin mand Peter. Deres liv styres fuldstændigt af en charmerende staffordshire bullterrier, som hedder Florence. Det var Peter, som syntes, at Jessica skulle begynde at skrive bøger og som heppede på hende – trods modgang – indtil hun til sidst fik sin første bog udgivet. Jessica gør et grundigt researcharbejde og har rejst over hele verden for at undersøge fakta, inden hun skriver sine bøger. Hun er taknemmelig over, at Peter støtter hende i alt hendes arbejde inklusive rejserne.

 

Stephens, Susan

Egentlig ville Susan Stephens være operasangerinde, og hun begyndte sin karriere i Manchester. Hun og hendes familie boede en tid på Malta, men blev nødt til at vende tilbage til England, da datteren fik astma – en erfaring, som fik Susan til at skrive en meget omtalt bog om livet som forælder til et asmatisk barn. Kærlighedsromaner begyndte Susan at skrive, efter hun havde vundet en dag med den store romantikforfatter Penny Jordan.

 

Stevens, Amanda

Hele Amanda Stevens opvækst var rig på traditioner. Under lange vinteraftener foran pejsen hørte hun spøgelseshistorier blive fortalt, som de var blevet fortalt i flere generationer. Dette er muligvis grunden til, at hun nu er blevet så dygtig til at skrive kærlighedshistorier fyldt med spænding. Hun bor med sin familie i Houston, Texas.

 

Stone, Lyn

Efter at have skildret historiske hændelser på malerlærredet, bestemte Lyn Stone sig for at selv skrive om dem. Lyn er en entusiastisk læser, og hun siger: ”I trettenårsalderen forelskede jeg mig i Brontës Heathcliff og forvandledes til Cathrine. Året efter faldt jeg for Rhett og blev i fantasien Scarlett. Senere faldt jeg pladask for manden, jeg har kendt i næsten hele mit liv og blev endelig mig selv”. Efter at have boet i Europa er Lyn og hendes mand nu bosat i et tømmerstokshus i Nordalabama.

 

Sullivan, Jane

Da Jane Sullivan var fem, fortalte hendes forældre hende, at den bog hun havde skrevet; Padre den mexicanske mus, var et litterært mesterværk. Da hun fandt ud af, at gnavere virkelig ikke har nationaliteter, blev hun knust.
   Da hun blev voksen eksperimenterede i forskellige genrer i flere måneder, for at finde ud af, hvad hun præcist havde lyst til at skrive. Det var der omkring, en ven gav hende fem romantiske bøger. Jane læse dem alle, og hun var solgt. Fra det øjeblik, var der ingen tvivl om det, hun ønskede at skrive romantiske bøger! 
    I 1999 blev Jane finalist til Romance Writers of America s Golden Heart Award, som førte til, at hendes første bog blev solgt. Fordi hun altid ser på livet fra et humoristisk perspektiv, var hun glad for at få sine to første bøger udgivet af Harlequin Duets, som byder på den sjovere side af forelskelsen.
    Jane bor i et hyggelig lille område i Richardson, Texas, med sin mand, som hun siger, er den mest vidunderlige mand i live, og datter, der kan tale i telefon, chatte online, spille musik, og se TV på samme tid. Dessuden har hun en kat, der hedder Jessica, som kan være glad for at er smuk, for hun er bestemt ikke klog. Jane mål er at har få succes nok som en forfatter, at hun kan tillade sig at købe sin mand en glorie, hendes datter et sensorisk deprivation kammer, og hendes kat en hjerne.

 

Sullivan, Maxine

Maxine Sullivan kan takke sin mor for sin livslange kærlighed til romantiske historier, og det var naturligt, at Maxine ville skrive sine egne romaner – både for sin egen og andres fornøjelses skyld. Maxine bor i Melbourne i Australien, men rejser gerne til andre lande som New Zealand, England og USA. Gennem sin mands arbejde har de oplevet en del af landets mangfoldighed, bl. a. har de boet i mange år i Darwin i den tropiske nordlige del af landet. Hun er gift med Geoff, som i årenes løb ofte har måttet bevise sin status som helt. De har to sønner og en blanding af højt elskede husdyr, hvis tidligere ejere ikke længere ville vide af dem.

 

Summers, Cara

Som teenager drømte Cara Summers om at blive musicalartist, men så blev hun lærerinde. Sidenhen følte hun sig draget af at skrive og blev forfatter, og nu kombinerer hun sin skribentvirksomhed med en lærertjeneste på to universiteter. Udover at passe sin familie er læsning, jogging og inliners interesser, som hun udøver i sin hjemby Dewitt i New York.

 

Taylor, Jennifer

Jennifer Taylor har længe skrevet for Harlequin og foretrækker nu at skrive lægeromaner.

Jennifer var tidligere bibliotekar og sætter stor pris på såvel research arbejde, som er nødvendigt for hver bog, som på muligheden for at skabe et antal nye herlige personer. Når hun ikke skriver, vil Jennifer gerne læse, rejse og gå lange ture med hunden. Hun bor i den nordvestlige del af England med sin mand og deres børn.

 

Teller, Joseph 

Joseph Teller er født og opvokset i New York. Han tog sin eksamen ved College of Wooster i Ohio og University of Michigan Law School. Derefter vendte han tilbage til New York for at arbejde på Federal Bureau of Narcotics og senere som advokat i straffesager. Han har forsvaret alt fra narkotikahandlere til massemordere. For et par år siden bestemte Teller sig til at holde op som advokat og begynde at skrive thrillers. Han bor lige nord for New York med sin kone Sandy.

 

Thomas, Jodi

Jodi Thomas er uddannet familieterapeut, noget som er til stor nytte i hendes nye karriere som forfatter. Det var tanken om at forlade den virkelige verden og begive sig ind i den fiktive, som lokkede hende til at begynde at skrive romaner. Hendes thriller ”Ukendt vej” nåede helt op til fjerdepladsen på New York Times bestsellerliste.

Jodi Thomas bor i Texas. Hun forelæser på West Texas A&M University, et job som giver hende muligheder at følge unge skribenters udvikling. ”Min dør er næsten altid åben om formiddagen for studenterne ” skriver hun på sin hjemmeside. ”De kommer forbi og vil snakke om, hvordan det er at være forfatter. Da jeg var  lille, var der overhovedet ikke tale om, at man kunne blive det. Alle voksne, jeg kendte, havde almindeligt arbejde. Jeg håber, at mine studenter ser forfatterkarrieren som et alternativ. Det er specielt vigtigt nu om dage, hvor kunstneriske fag har alt mindre plads i statens skoler”.

 

Thomason, Cynthia

Cynthia Thomason er uddannet lærerinde i engelsk. Da hendes søn blev født, åbnede hun og hendes mand et auktionskontor i Florida. Da sønnen begyndte i skole, begyndte Cynthia at skrive, og efter nogle mislykkede forsøg kunne hun titulere sig forfatter. Cynthia elsker at rejse i USA og besøge de steder, hun skriver om. Hun og hendes mand Walter har – foruden sønnen, som nu går på college – en forkælet Jack Russel-terrier og en endnu mere forkælet gammel katt, som lystrer navnet Kitty Man.

 

Thompson, Vicki Lewis

Vicky Lewis Thompson tror fuldt og fast på, at det er kærligheden, som får verden til at dreje rundt, og at latter gør livet værd leve. Hendes første bog i Danmark udkom 2002.

 

Thornton, Claire

Claire Thornton voksede op i Sussex i England. En familielegende siger, at forfædrene var smuglere. Hun var en genert, lille pige, som blev fascineret af tanken om at være i familie med djærve eventyrere fra fortiden – som sandsynligvis ikke var spor generte! Hun studerede historie ved universitetet i York og opdagede, at smuglere ofte var brutale mænd, som først og fremmest ville tjene penge. Det var en skuffelse, men hun tror stadig på – og skriver om – romantiske og ædle helte fra fortiden.

 

Todd, Caron

Det var en familieferie i Albertas stenørken, som gav stødet til, at Caron Todd skrev sin første bog. Hun har tidligere arbejdet som sygeplejerske og bibliotekar, men har været interesseret af at skrive lige siden barndommen. Hendes far var journalist, og hjemmet var fuldt af bøger. Caron er født i Frankrig, men bor i Manitoba i Canada.

 

Walker, Kate

Kate Walker arbejdede en tid som børnebibliotekar, men efter sønnens fødsel er hun igen begyndt at skrive, hvilket hun også gjorde meget allerede som barn. Når hun ikke arbejder deler hun sin tid mellem familien, de tre katte samt sin interesse for broderi, antikviteter, film og teater og så læsning naturligvis.

 

Warren, Nancy

Nancy Warren har en eksamen i engelsk litteratur og skriver sexede og humoristiske romaner. Hun bor ved kysten i det nordvestlige USA og tilbringer dagene med at dagdrømme om mænd og kvinder, som er langt mere eventyrlystne, end hun er. Når Nancy ikke skriver, kan man finde hende på yogamåtten eller ude at gå med hunden.

 

Way, Margaret

Margaret Way er meget glad for sit arbejde – og hun arbejder hårdt. Hun elsker at tilbringe week-enderne på stranden sammen med sin familie eller også lede efter kunstgallerier og auktioner. Hun elsker også ægte champagne, som hun synes, man skal drikke ved alle lykkelige begivenheder. Margaret er født og opvokset i Brisbane i Australien, og hun bor nu ved Moreton Bay.

 

Wayne, Joanna

Joanna Wayne er født og opvokset i Shreveport i Louisiana og tog sin eksamen ved universitetet der. Hun flyttede til New Orleans i 1984 og mærkede, at blandingen af  kultur, musik, historie, mad og læsning gav en naturlig inspiration til at skrive. Dusinvis  udgivne bøger senere har Joanna skabt sig et navn som forfatter. Hun er en populær forelæser  ved forfatterkonventer og har undervist i kunsten at skrive ved University of New Orleans Metropolitan College. I dag bor hun med sin mand tres kilometer nord for Houston i Texas.

 

Weaver, Carrie

Det var moderens eventyrfortællinger ved sengetid, som fik Carrie Weaver til at skrive historier med høj hyggefaktor. I dag skriver hun historier med realistiske personer, stærke følelser og lykkelige afslutninger. Hun er omgivet af en ret kaotisk familie i Arizona, men for at hygge sig behøver hun bare lidt chokolade og en god bog.

 

Webb, Debra

Debra Webb er født i Alabama i USA. Hendes forældre lærte hende, at alt er muligt, bare man har viljen. Allerede i niårsalderen begyndte hun at skrive historier. Senere giftede hun sig med sin drømmefyr og prøvede forskellige jobs, bl.a. støvsugersælger, fabriksarbejderske, barnepige, plejemedhjælper og ekspedient. Da hendes mand lod sig hverve, flyttede parret til Berlin i Tyskland, og Debra blev sekretær ved generalstaben. Nogle år senere flyttede de tilbage til Tennessee i USA, til en lille by hvor alle kender alle. Med støtte af sin mand og to døtre begyndte Debra at skrive igen, og i 1998 fik hun sin drøm om at skrive for Harlequin opfyldt.

 

Webber, Meredith

Meredith Webber har givet sig af med alt fra undervisning til grisehold. Men hun har altid haft en hemmelig længsel efter at skrive. Eftersom der er en masse sygeplejersker og læger i familien, syntes hun, det var passende at skrive lægeromaner, hvilket hun gør med stor succes. Meredith bor i Queensland med mand og søn.

 

Wentworth, Sally

Sally Wentworth er født og opvokset i Hertfordshire i England, hvor hun stadig bor. Hun er gift og har en søn. Sally begyndte at skrive efter at have taget et skrivekursus. Hun læser meget, spiller bridge og beskæftiger sig gerne med håndarbejde. Desuden er hun ordførende i en naturfredningsforening.

 

Weston, Sophie

Sophie Weston er født i London. Hun begyndte at skrive, da hun var fem år. Hendes første roman blev til under rekonvalescenstiden efter en alvorlig sygdom. Siden har hun bare fortsat. Hun bor stadig i hjertet af London med to krævende katte, men rejser gerne verden rundt i jagt på  ideer til nye romaner.

 

Wharton, Edith

Edith Wharton blev født i New York i 1862. Hun tilhørte en aristokratisk familie, hvis rødder kunne spores 300 år tilbage. Hun blev uddannet hjemme og var også meget priviligeret, eftersom hendes far havde et omfattende bibliotek. Edith giftede sig med en tolv år ældre mand , men ægteskabet opløstes, da hun opdagede, at han havde brugt hendes penge til at holde en elskerinde i Boston. Ved 46 års alder tog hun selv en elsker  og boede i Paris. Erfaringen fik hende til at især interessere sig for at skrive om, hvordan tankerne påvirkede hendes karakterers handlinger. Hun vendte kun tilbage én gang til USA under resten af sit liv, og det var, da hun fik Pulitzerprisen for bogen ”The Age of Innocense”. Hun døde i Paris i 1937 og er begravet på den Amerikanske kirkegård i Versailles.

 

WhiteFeather, Sheri

Sheri WhiteFeather bor i Sydcalifornien og synes om mad fra andre kulturer, at være nærværende i diskussioner om og for USA´s ur-indbyggere og besøge kunstgallerier og second-hand butikker ved stranden. Eftersom hendes passion er at skrive, elsker hun sit job som forfatter, og når hun ikke skriver, så læser hun til langt ud på natten. Sheris mand, som tilhører Muscogee Creek- stammen, har inspireret hende til mange af bøgerne. De har en søn, en datter og tre katte.

 

Whitiker, Gail

Gail Whitiker kommer oprindelig fra Pembrokeshire, men er nu bosat på Vancouver Island udenfor Canadas vestkyst. Man kan finde Gail i rask trav på nogle af øens mange smukke strande, når det altså ikke klør i fingrene efter at skrive. En anden –lidt roligere – interesse er at læse. Gail skrev sin første roman som teenager, og hun er stadig sin engelsklærer evig taknemmelig for ikke at have sagt noget om, hvor dårlig den egentlig var.

 

Wiggs, Susan

Susan Wiggs bøger beskrives i Publishers Weekly som ”forfriskende, ærlige kærlighedshistorier”, og Salem Statesman Journal tilføjer, at hun ” har evnen til at formidle inderlig følelse på stort set hver eneste side”. Booklist synes, at hendes bøger er ” virkelighedstro, ærlige og uforglemmelige”.

Siden sin debut  for nogle år siden har Susan Wiggs bøger fået flere positive anmeldelser i Publishers Weekly. Bøgerne er oversat til et dusin sprog og har klatret op på internationale bestsellerlister som i New York Times og USA Today.

Wiggs arbejdede tidligere som lærerinde og har sin uddannelse fra Harvard. Når hun ikke skriver på en ny roman, er hun med sin familie og venner, fotograferer, løber på ski eller læser en god bog.

 

Wilde, Lori

Lori Wilde arbejdede indenfor sygeplejen i tyve år, og de fleksible arbejdstider gjorde det muligt for hende at skrive ved siden af. Hun opdagede at hun havde anlæg for komedie, og det er noget, hun bruger i sit forfatterskab. Hun har altid været interesseret  i eventyr, og bare for at nævne nogle, så har hun taget flyvelektioner, løbet maraton, fløjet lutfballon, optrådt med en professionel jazzgruppe, vandret blandt vulkanerne på Hawaii og gået på gletscherne i Alaska. Hun bor med sin familie i Texas.

 

Wilkins, Gina

Gina Wilkins har skrevet bøger for Harlequin siden 1987. Hendes bøger sælges i over hundrede lande og er oversat til mere end tyve sprog. Når hun ikke skriver, deltager Gina Wilkins gerne i konferencer og debatter. Allerhelst besøger hun skoler for at diskutere litteratur, målsætning og motivering.

De fantastiske børn og et langt lykkeligt ægteskab har været forudsætningerne for den succesrige karriere, mener forfatteren selv. Gina Wilkins bor i Arkansas.

 

Wilkinson, Lee

Lee Wilkinson bor med sin mand i et 1700-talshus i Derbyshire i England. Sammen med sin mand rejser hun til eksotiske steder. Hendes seneste rejse gik jorden rundt, og da var også Lee´s datter og svigersøn med som rejseselskab. Når hun ikke rejser eller skriver bøger, læser hun eller arbejder i haven. Og skulle der blive tid til overs, indbyder hun gerne venner og familie til grillfest.

 

Wilks, Eileen

Eileen Wilks familie har boet i Texas i flere generationer. Hendes farmors farmor kom til Texas lige efter den amerikanske borgerkrig. Eileen har rejst meget og prøvet på mange forskellige jobs, men først da hun begyndte at skrive, følte hun, at hun havde fundet sin rette plads. I årenes løb har Eileen opfostret to børn og et antal hunde og katte.

 

Williams, Cathy

Cathy Williams kommer fra Trinidad, men fik et stipendium for at studere sprog og litteratur ved universitetet i Exeter i 1975. Der traf hun sin mand, Richard, og de er blevet boende i England. Parret har tre døtre.

 

Winston, Anne Marie

Den bedstsælgende forfatter Anne Marie Winston elsker babyer, som hun kan give tilbage, når de begynder at græde, dyr af alle slags og det meste, der blomstrer. Når hun ikke skriver, kører hun sine børn til forskellige aktiviteter, prøver på at lade være at spise chokolade og læser alt, hun får fat i. Hun benytter alle muligheder til at danse, og hun luger først ukrudt i haven, når det er så meget og så tæt, at det skygger for solen.

 

Winters, Rebecca

Rebecca Winters har fire børn, og familien er nu vokset med yderligere tre herlige børnebørn. Efter at have sagt farvel til skolen, hvor hun underviste i fransk og spansk, tilbringer hun nu mere tid med sin familie. Rebecca bor i Salt Lake City i Utah i udkanten af Rocky Mountains. Egnens raviner og højtliggende bjergplateauer med vilde blomster samt hendes favoritsteder i Europa er en uudtømmelig kilde til inspiration til Rebeccas Harlequinromaner. Hendes største interesser er at skrive, familien og at rejse.

 

Woods, Sara

Sara Woods voksede op i Portsmouth. I årenes løb har hun prøvet meget forskelligt, bl. a. har hun været sekretær og lærerinde. Da hun begyndte at skrive romaner på fuldtid, fandt hun endelig den frihed, som hendes zigeunerblod krævede.

Sara er lykkeligt gift og parret har to voksne sønner. Hun og hendes mand bor ude på landet i Cornwall, hvor Sara skiftevis kan skrive og hengive sig til sin store passion – havearbejde.

 

Woods, Sherryl

Med to tidligere karrierer bag sig, inden hun blev forfatter, og efter at have boet fire forskellige steder i USA, har Sherryl Woods samlet venner og minder -  og en masse unødvendigt skrammel!

”Venskabene er det eneste af det, jeg har haft med mig gennem årene, som betyder noget”, siger hun selv. Derfor er det heller ikke overraskende, at venskabsbånd er et tilbagevendende  tema i hendes bøger.

Sherryl Woods voksede op i Virginia. Hun tog eksamen i journalistik ved Ohio State University og har bl.a. arbejdet som tv-krønikeskriver ved dagblade i Ohio og Florida. Hun begyndte at skrive bøger i 1982 og har bevæget sig frem og tilbage mellem mange forskellige genrer. Det er blevet til over hundrede udgivne romaner.

Når hun ikke skriver, arbejder hun gerne i haven -  selvom køregræsslåmaskinen og hun ikke altid er enige. Tennis, teater og ballet er andre interesser – som tilskuer, ikke som udøver!

 

Wright, Laura

I størstedelen af sit liv har Laura Wright været engageret i forlystelsesbranchen, bl.a. indenfor skuespil, sang og konkurrencedans. Men da hun begyndte at skrive romaner, fandt hun ud af, at det var det, hun virkelig ville. Hun er født og opvokset i Minneapolis, har boet i New York, Milwaukee og Columbus, og har nu slået sig til ro i Los Angeles. Der lever hun sammen med sin mand Daniel, teaterproducent, og tre forkælede hunde. Den tid hun ikke bruger til at skrive, nyder Laura til at besøge kunstgallerier og gå i biografen, lave mad, gå ture i skoven og lege med hundene.

 

Wylie, Trish

Trish Wylie er født og opvokset i et musikalsk hjem i Irland. Allerede da hun var teenager blev hun introduceret for Harlequins verden, hendes mor havde abonnement og de fik bøgerne leveret hver måned. 
Allerede som ung elskede Trish at skrive og fortalte alle sine venner at hun en dag, ville være forfatter for Harlequin. Nu udlever hun drømmen om at leve af at skrive bøger for Harlequin.

 


York, Rebecca

Rebecca York er en prisbelønnet og bedstsælgende romanforfatter, som har skrevet næsten firs bøger. Hun synes, at hun har verdens bedste job, som får betalt for at finde på historier. Desuden har hun skrevet tolv kogebøger. Rebecca og hendes mand rejser meget, udforsker nye miljøer til romanerne og leder efter flere nye retter til kogebøgerne.Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!