Bryllupsplanlæggeren

Af Lea Hvidt Kessler

9788771915556

Bryllupsplanlæggeren

Af Lea Hvidt Kessler

299,95 kr
Status: På lager

Lea Hvidt Kessler (f. 1988) har en BA i kommunikation og performance design, har været bryllupsplanlægger og arbejder nu med kreativitet som blogger og influencer. Hun er gift med Mikkel, og de har tre børn sammen. Lea har tidligere udgivet D.I.Y. med Lea (2015).


 


 

Bryllupsplanlæggeren

I har sagt ja til hinanden og til at følges ad gennem livet, og I skal giftes! Et bryllup er en af livets store begivenheder, men det behøver hverken at være svært eller dyrt at skabe jeres drømmebryllup.

 

I Bryllupsplanlæggeren bruger Lea Hvidt Kessler sine erfaringer med at arrangere både andres og sit eget bryllup til at guide jer igennem tanker og drømme, planlægning og budget, så jeres bryllup bliver lige netop, som I drømmer om. I får tips og hjælp til det hele – til at finde den helt rigtige lokation, til valg af brudekjole og brudebuket, til invitation, bordplan og borddækning og til, hvordan I holder talen til jeres udkårne.

 

I bogen er der gjort plads til, at I undervejs i planlægningen kan skrive notater om jeres overvejelser og beslutninger, og samtidig er bogen en mindebog om jeres store dag: I kan fjerne omslaget og sætte jeres eget bryllupsbillede på forsiden, og bag i bogen kan I indsætte billeder, indbydelse og menukort, notere gæsteliste og gaveliste og markere jeres kommende bryllupsdage med tanker og billeder.

 

 

Læs mere
Varenummer
41919002
Forfatter
Lea Hvidt Kessler
Produkttype
Inbundet
ISBN
9788771915556
Sideantal
1
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
April 2019

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!