Den gode datter

Af Karin Slaughter

Den gode datter

Den gode datter

Af Karin Slaughter

Regular Price: 239,95 kr

Status: På lager

”Mørke sandheder og hemmeligheder kommer op til overfladen i denne page-turner, der kryber under huden på læseren."  -  Camilla Läckberg
"Den gode datter er Karin slagter mest ambitiøse, mest følelsesladede og bedste roman indtil nu."  - James Patterson
"En meget dygtig forfatter på toppen af sin formåen." - Peter James


En flygtede. En blev. En af dem er ... 

Karin Slaughter er født i 1971 og bor i Atlanta, USA.  Hun har skrevet en lang række romaner, som er blevet hyldet af både kritikere og læsere. Hendes bøger er blevet oversat til 36 sprog og har solgt mere end 35 millioner eksemplarer verden over.

Den gode datter

To søstre tvinges med pistol ud i skoven. Den ene flygter for sit liv. Den anden bliver tilbage...

For otteogtyve år siden blev søstrene Charlotte og Samantha Quinns lykkelige lillebyliv slået i småstykker, da der blev rettet et grusomt angreb mod deres barndomshjem. Moderen blev skudt, og hendes død efterlod deres far, Pikevilles berygtede forsvarsadvokat, alene med de to døtre. Den lille familie blev knust, splittet og ødelagt for altid, fortæret af minderne og hemmelighederne fra den frygtelige nat.

Otteogtyve år senere er Charlotte fulgt i sin fars fodspor og selv blevet forsvarsadvokat. Men da volden vender tilbage til Pikeville og ryster hele byen, befinder Charlotte sig pludselig midt i sit værste mareridt. Ikke blot er hun et af de første vidner på gerningsstedet, men sagen kan ikke undgå at få alle de forfærdelige minder, hun har brugt alle de mellemliggende år på at fortrænge, til at vende tilbage med fornyet styrke. Den chokerende sandhed om forbrydelsen, der ødelagde hendes familie for næsten tredive år siden, vil ikke forblive begravet for altid. 

Den gode datter er en bloddryppende thriller fyldt med stærke følelser og uventede drejninger. Forfatteren er en mester i personportrætter, miljøbeskrivelser og spænding.

Læs mere
E-bog
Varenummer
E42417023
Forfatter
Karin Slaughter
ISBN
9789150789454
Sideantal
544
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
September 2017

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!