Den sidste enke

Af Karin Slaughter

9789150792126

Den sidste enke

Af Karin Slaughter

150,00 kr
Status: På lager

Karin Slaughter er en af verdens mest populære og anerkendte forfattere. Hendes bøger udkommer i 120 lande og har solgt mere end 35 millioner eksemplarer. Hendes 19 romaner tæller Grant County- og Will Trent-serierne såvel som den Edgar-nominerede Hævntørst og New York Times-bestsellerne De smukkesteDen gode datter og Brudstykker, hvoraf sidstnævnte får premiere som serie på Netflix i 2020. 


Karin Slaughter står bag Save the Library-projektet - en nonprofit organisation, der er etableret til støtte for biblioteker og biblioteksundervisningsprogrammer. Slaughter er født i Georgia og bor i Atlanta, USA.


www.karinslaughter.com


Facebook: AuthorKarinSlaughter


Instagram: karinslaughterauthor


Twitter: @SlaughterKarin


Den sidste enke


Den kritikerroste amerikanske krimiforfatter Karin Slaughter, som har haft adskillige bøger på New York Times’ bestsellerliste, er tilbage med en ny roman med Will Trent og Sara Linton i hovedrollerne i en historie fuld af forgreninger og forviklinger og en trussel mere ødelæggende, end nogen havde kunnet forudse.

 

En gådefuld kidnapning

 

En varm sommeraften bliver en forsker fra Center for Sygdomsbekæmpelse i Atlanta af ukendte gerningsmænd bortført på en parkeringsplads foran et indkøbscenter. Forskeren er som forsvundet fra jordens overflade, og politiet er desperat efter at finde gerningsmændene og redde forskerens liv.

 

En ødelæggende eksplosion

 

En måned senere forstyrres freden en stille søndag eftermiddag af et øredøvende brag, og få sekunder efter flænses luften af endnu en ødelæggende eksplosion. To bomber er bragt til sprængning i et af de travleste og vigtigste områder i Atlanta, som er hjemsted for både Emory University, to store hospitaler, FBI’s hovedkvarter og Center for Sygdomsbekæmpelse.

 

En djævelsk fjende

 

Retsmedicineren Sara Linton og hendes partner Will Trent, som er specialagent ved GBI, haster til gerningsstedet og træder direkte ind i et dødbringende komplot, hvor tusinder af menneskers liv står på spil. Da kidnapperne også bortfører Sara, går Will undercover for at redde hende og forhindre en massakre, hvormed han også sætter sit eget liv på spil for den kvinde og det land, han elsker.

Læs mere
Varenummer
E42419032
Forfatter
Karin Slaughter
Produkttype
E-bog
ISBN
9789150792126
Sideantal
496
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Oktober 2019

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!