Om os


HarperCollins er en af verdens største forlag med en bred vifte af engelske udgivelser inden for skønlitteratur, børnebøger, kogebøger, helsebøger og biografier. Forlaget blev grundlagt i 1817 og har udgivet nogle af verdens største forfattere, hvoraf flere er blevet tildelt Nobelprisen i Litteratur og Pulitzerprisen. Læs mere om HarperCollins i verden her.

HarperCollins Nordic AB er et datterselskab af HarperCollins Publishers LLC. Med 31 ansatte på hovedkontoret i Stockholm, og satellitkontorer i Oslo, København og Helsinki udgiver HarperCollins Nordic AB over 1100 titler om året på svensk, norsk, dansk og finsk.

Under varemærkerne HarperCollins Nordic og Harlequin, udgiver vi trykte bøger, e-bøger og lydbøger. Lær mere om varemærkerne nedenfor.


HarperCollins Nordic logo

HarperCollins Nordic

HarperCollins Nordic udgiver bøger i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Vores udgivelser er hovedsageligt romaner, kriminalromaner og thrillere. HarperCollins Nordic publicerer internationale forfattere med potentiale på det nordiske marked, desuden satser HarperCollins Nordic også på lokale skandinaviske forfattere.


Harlequin logo

Harlequin

Harlequin er en internationalt førende udgiver af romantiske bøger. Ud over romantik, udgiver vi også thrillers, kriminalromaner, paranormals, bestsellere, fantasy og horoskopbøger. Harlequin udgiver over 110 titler om måneden, på 34 sprog i 110 lande på seks kontinenter.

I Norden begyndte Harlequin at udgive bøger i 1979 –  i Sverige, Norge, Finland og Danmark. I dag udgiver Harlequin mere end 1.000 titler om året på det nordiske markede. Salget sker gennem detailhandlere, bogklubber, og internettet. Vores udgivelser har hidtil bestået af oversatte bøger, men fra 2015 begynder Harlequin at udgive bøger skrevet af skandinaviske forfattere.

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!