Søde komplikationer

Af Kate Hardy / Sarah Morgan / Abigail Gordon / Flora Sinclair

9789150952582

Søde komplikationer

Af Kate Hardy / Sarah Morgan / Abigail Gordon / Flora Sinclair

99,95 kr
Status: På lager

Serie: Antologi

En stemme fra fortiden

Af og til kan livet spille os et puds. Det må lægen Marina erfare, da hendes eksmand Max pludselig dukker op som den nye chef på sygehuset, hvor hun arbejder. Nogle år tidligere havde de alt: lovende karrierer, et lykkeligt ægteskab og et barn på vej. Men så skete der noget, der skulle forandre alt. Vil Marina endelig få svar på Max’ pludselige forsvinden? Og kan hun nogensinde tilgive ham?

Fortæl mig hvad du føler

Ben MacAllister er ikke bare uforskammet flot, han er også den læge, der under en frygtelig efterårsstorm dukker op som en sand frelser i nøden for sygeplejersken Ellie Harrisons højgravide kusine. Og skæbnen vil, at han den følgende dag starter i arbejde på netop den afdeling, hvor Ellie også er. 

En læges skrupler

Den unge læge Nina Lombard vil ud i verden og gøre en indsats. I stedet havner hun i en lille by, helt ude hvor kragerne vender. Men pyt, hun skal jo kun være der, så længe hendes stedmor behøver hende. Heller ikke jobbet på byens lægeklinik har hun i sinde at beholde længere end højst nødvendigt.

En helt ny rolle

Doktor Susan Kennedy er ikke vild med tanken om at have den flotte skuespiller Carl Sullivan i hælene, når hun arbejder – heller ikke selv om det bare sker i forbindelse med forberedelserne til en ny rolle. Og hvor fjollet er det ikke lige at blive blød i knæene bare ved at høre hans stemme, når en mand som ham selvfølgelig ikke kan være interesseret i en hårdt arbejdende psykiater?

Læs mere
Varenummer
41520008
Forfatter
Kate Hardy/Sarah Morgan/Abigail Gordon/Flora Sinclair
Produkttype
Pocket
ISBN
9789150952582
Sideantal
624
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
April 2020

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!